Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kabóca naplója


MissPupuka [237307 AL], gazdája Kabóca
Ahogy vagyok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237307
Ahogy vagyok

Kedden a ZP színpasán láthattam hosszú idő után újra Várkonyi Gabó haveromat. Annyira furcsa érzés volt egy ilyen felkapott hely színpadán látni a gyerekkori havert. Emlékszem amikor még kis pöcs volt, és ott voltam amikor a pincében zenélgetésekből valaha zenekarosdi alakult ki. Nagyon remélem hogy hosszútávon is siker vár rájuk, tudom mennyi munkájuk fekszik benne, megérdemlik már a sikert.

Tegnap volt szerencsém ellátogatbi a Vörös Yukba ahol Corvus koncert volt. Dani ismét igazi sztárként celebrálta le a bulit. Újra éreztem ahogy kiszabadulnak az energiáim. A másik két banda a The Trooper és a már jól ismert Csocsó Band is nagyot alakított. Bár elsőre rendkívül meglepőnek találtam a Trooper együttes felállását, érdekes ha egy lány énekel Iron Maiden nótákat. De miután túlléptem ameglepetésen, kifejezetten élveztem az ő bulijukat is. Heavy Metal!

Gyuccal összejöttünk végre. 4 hónapnyi társalgás után már eléggé érett a dolog. Azt hiszem vele most boldog vagyok , ami ismérős de mégis valahogy olyan távolinak tűnő érzés az én életemben. Igazán szeretni való rendes fiú, talán ő tud majd engem úgy szeretni ahogy vagyok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat