Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kabóca naplója


MissPupuka [237307 AL], gazdája Kabóca
Gothica 6.66

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237307
Gothica 6.66

Április 30.-án került 6. alkalommal megrendezésre a Gothica fesztivál. Most jött el az a várva várt időpont is, amikor végre én is részt vehettem. A Pecsa mindig is kedves hely volt a szívemnek, van egy páratlan hangulata. 3 színpadon zajlottak a koncertek. Elég találó elnevezésekkel. A Nagyterem A Kárhozat Terme nevet viselte, ide kerültek a nagy nevek, külföldi előadók nagy része. Az éden kertjébe kerültek a női énekesnővel megáldott dallamosabb bandák. Meglehetősen érdekesen lett elrendezve, Az éden kertje valóban a kertben volt, ugyanis a színpad a kültéri nagyszínpad fedele alatt helyezkedett el. Végre elmondhatom, álltam a Pecsa nagyszínpadán, kár, hogy nem, mint fellépő. :) A legkeményebb bandák, black-death-dark-heavy metál került a Pokol Bugyrába. Hát valóban elég bugyor volt , mert alig lehetett elférni benne. 300 főre lett tervezve a Backstage Pub , de már 150 ember is nyomorgott. Igazi hangulatot adtak a hétköznapról ottfelejtett piros narancs virágdíszek. Poénosabb aláfestést egy metál koncertnek képzelni se lehet.

Pár koncert amin voltam:
A Kárhozat terme: Das Scheit, Mortiis. És az igazi nagy durranás, az általam legjobban várt Deathstars! Igazi csemege volt a koncert. Bár mindenkit inkább a látvány kötött le, az énekes úgy döntött nem képes péniszét a nadrágjában tartani, ami nem is lett volna olyan kis feladat, hiszen a nadrágjából már eleve kilógott a feneke is. Jó kis tánckálós bulizós dath rock buli volt.
Az éden kertjében töltöttem a legtöbb időt. Black Fever, Velvet Seal, Amadea (ők különösen tetszettek), Black Leaves, Alhana. Az Overdream is ott volt a szeren, bár az énekesnőjük kissé néha megilletődött volt, hisz ez volt az első koncertje evveél a felállással. De ennek ellenére is nagyon szép koncert volt. Az Ideas meggyőzött, jól választottam amikor a belépő mellé az ő kazettájukat kértem ajándékba. A színpad külföldi sztárja a Mandragora Sream volt. Nekem nagyon bejöttek, dögös kis banda.
A pokol bugyrában inkább csak átfutó jellegel fordultam meg, de egy együttes azért innen is magával ragadt, a Decandance.

Nekem nagyon bejött a fesztivál, a sör is korrekt áron volt mérve, 350 egy korsó. Csak egy valami hozott keserűséget, egyszer csak mindenki hazament az ismerőseim közül, és egyedül maradván már nem volt olyan zamatos a buli. De hát a magány a goth léttel jár. :(




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat