Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kabóca naplója


MissPupuka [237307 AL], gazdája Kabóca
kórház

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237307
kórház

Ma 3 órát töltöttem a Dél- Pesti Kórháznban a barátommal. Elősször azt mondták vakbél gyanús , aztán hál Istennek, kiderült ,hogy semmi baja. Én arra gyanakszom , hogy csak össze vissza zabált az a kis drága és kikészítette a gyomrát meg a belit. És azt is bele kell venni a számításba ,hogy napok óta éjjszakázik. Ki van mint a liba. Nem tudom egy ennyire okos fiú miért nem talál olyan munkát ahol a fejét kell használnia. Olyan kitartó, és makacs. Csak tönkre ne tegye nekem magát. Hihetetlenül szeretem , és olyan mélyen amit ezelőtt még el sem tudtam képzelni. Egyszerűen nem tudnám elképzelni nélküle az életem. De ehhez az is kéne, hogy ne nyírja ki magát a munkamániájával, és a hülyeségével.
Egyébként ha ez még nem lett volna elég stressz, hát más is történt. Meg akart puszilni egy csöves!!! Egyszerűen undorító. Még jó ,hogy elugrottam előle. Én értem , hogy biztos kedves gesztusnak szánta , de akkor is totál gusztustalan volt szerencsétlen. Nem akartam elfogadni a képeslapját , és pénz adni neki , mert nekem sem volt épp. Erre azt monta milyen aranyos vagyok és puszit akart adni. Én elugrottam és kb. elmenekültem. Nagyon FÚJJ volt a szitú.
De akkor is amai nap über hányinger gusztustalansága az a kórház WC-je volt. Olyan szinten volt undorító, hogy én komolyan visszasírtam a Szigetes telefosott toi-toi-kat , mert még azok is százszor gusztábbak.
Nah jóétvágyat mindenkinek! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat