Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kabóca naplója


MissPupuka [237307 AL], gazdája Kabóca
vámpír néni és zsíroskenyér

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237307
vámpír néni és zsíroskenyér

Ma voltam vámpír néninél, vagy ha úgy tetszik akkor vér vételen. Könnyen mentek a dolgok, ügyi volt a szipókával a nővérke. :)

Tegnap állati jó napom volt az én Bocikámmal. Annyira jó volt lazítani egyet arra a mocsot vizsgára, sokáig úgy sem lazulhatok ,mert holnap újra vizsga, és most is tanulni kell. Átjött Boci, zsiroskenyeret majszoltunk lila hagymával, söröztünk és csillis kukoricát kajáltam. Azt hiszem tényleg fülig belém lehet esve ,ha ezek után is tudott tölem csókot kérni búcsúzáskor. Meg lehetett a bukéja... főleg , hogy még rá is gyujtottam. Mert sajnos úgy kellet elviharzania , hogy már meg sem tudta volna várni ,hogy fogat mossak. Szegény olyan sokat dolgozik, és brutálisan korán kel. Az én kis stahanovistám. :)

Már nagyon tele a tököm a vizsgákkal, csak legyek már túl az egészen, annyi remek program van, de én sehova nem tudok menni , mert tanulni kell, szívás az egész. Ezen a héten két állat konci is volt , meg egy rakás időszakos kiállítás. Ráadásul, most baromi szép idő is van. Ki akarok menni! De nem lehet. :( Megint húzhatom a belemet tanulni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat