Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kabóca naplója


MissPupuka [237307 AL], gazdája Kabóca
2006-09-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237307
2006-09-19

A pillanatnyi politikai helyzet a következő: ELKÚRTÁK!

Tegnap az MTV ostromához vezetett az a hazudozás és az egymás mellet való elbeszélés, amit a kormány művelt ezzel a szerencsétlen országgal.

Fent voltam egész éjjel és néztem a híreket. Ahogy a politika profi szószólói megpróbálják kimosni magukat a szégyenből. Forradalmi hangulat van. Tüntetések zajlottak országszerte. Valahol szégyellem magamat, mert kimaradok generációm eme politikai harcából. De én a békés megoldásban bízom. Tiltakozni kell de nem, erőszakoskodni. A hazugság nem elfogadott erkölcsi kategória. A konzervativizmus nevében ültem otthon. Mert a huligánok nem politizálnak, én közéjük nem állok be. Őrület uralkodik el az országon.

Egyértelműen elítélem a vandalizmust és annak minden formáját. Mert az MTV székház szétverése semmiben nem segíti az ország előrehaladását. Megpróbálok egy értelmiségi álláspontot képviselni egy képtelen helyzetben. A megfigyelés tehetetlen terhe mellet próbálok reális maradni és nem a tömegideológiák sodrában, elveszni. Elvégre felelősen kell gondolkodnom, ha valóban a médiában szeretnék dolgozni egyszer.

Szeretkezz, ne háborúzz! Legyetek mind pacifisták és malackodjatok ahelyett, hogy kocsikat gyújtanátok fel!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat