Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kabóca naplója


MissPupuka [237307 AL], gazdája Kabóca
Sziget 2006

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237307
Sziget 2006

Hát véget ért a Sziget, a nyár legnagyobb bulija. Nyugisabb, kevésbé mozgalmas volt számomra, mint az elmúlt években, de nagyon jól éretem magam. Megöregedtem, beléptem a két X-esek táborába. Ennek ellenére töretlenül szeretem a boroskolát. :) A legtöbb időmet Bocibogárral töltöttem ,akivel egybe is keltünk a házasságkötő sátorban.

Idén újra elvarázsolt a Luminárium szín kavalkádja. Megtekintettem a Bárányembereket is és nagyon szórakoztatónak találtam és élethűnek a produkciót. Bárányabbak voltak a bárányoknál is és birkatürelemmel tűrték a bámulást. :) Persze jó koncertekben sem volt hiány: Franz Ferdinand, Boban Markovic, Green Lizard, Ministry, Kispál és Borz, Piknik Park, Sziámi, Scissor Sister, Depresszió, Black-Out, Tankcsapda, The Rasmus, Placebo, Pokolgép, Akela. A legjobban a Pokolgép koncertet élveztem, őszinte volt és felszabadult, az igazi Hammer hangulat lengte körbe, amit úgy szeretek.

Nagyon sok finomat ettem és ittam a Szigeten , semmi jót nem tagadtam magamamtól, mégis csak egyszer 20 éves az ember lánya.

Jövőre biztos megyek újra, ahogy eddig mindig is tettem 2002 óta töretlenül. Mert kell egy hét együttlét. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat