Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kabóca naplója


MissPupuka [237307 AL], gazdája Kabóca
2007-07-30 EFOTT

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237307
2007-07-30 EFOTT

Az idei EFOTT halmozottan el volt szervezve. Mikor hétfőn megérkeztünk betereltek minket egy gyönyörű kempingbe, ahol még kecskék is voltak. Beültünk egy étterembe ahol macskák rohangásztak a lábunk alatt, higiénia a magas fokon. Aztán mikor este 10kor ki akartunk menni sétálni akkor kiderült a dolgozóknak fenntartott kempingben vagyunk, és deportáltak minket. Másfél órányi szopakodás után egy kis leleményességgel átszöktünk a fesztivál területére. Ahol vak sötétben megkiséreltük felverni a sátrunk. Ezután persze semmit nem tudtunk pihenni, mert egész éjjel részegek üvöltöztek a fejünk mellet.

Első nap áramszünet volt, elmaradt az a két koncert ami érdekelt. Se Black-out, se Zarall. És mivel akkora parasztok voltak ,h nem írták ki a módosítást, nem is tudtam róla , csak utólag, hogy valamikor éjjel megtartották. Ja és a víz is elment.

Később sem javult a helyzet, akkora volta por, folyamatosan ömlött mindenki taknya és vérzett az orra , mert elviselhetetlen volt. A kevés volt a mosdó , és csak egy helyen lehetett kezet mosni ... a szervezés minden szinten el volt cseszve.

A melletünk lévő lánynak lehetett a legnagyobb a buli, egyiok este úgy órba verte egy részeg ,hogy niagara müdjára ömlött az orrából a vér, ezek után másnap ellopták a piáját.

A fiúk modora se volt piskóta, egyik éjjel egy sötét utszakaszon, amiből volt elég, mert nem nagyon volt kivilágítva a hely, elkapta a karom egy nagydarab srűác és elkezdte szorongatni, a következő beszélgetés zajlott le:

Bunkó: - Baszunk?
Én: - NEM!!!
Bunkó: -Mérnem?
Én: Eressz el, mert halálra könyökölöm a fejed.

Elengedett majd elszaladt.

Azért egy pozitív sztori is az eszembe jutott EFOTTról. Csak ,hogy valami jót is meséljek már. Tankcsapda koncerten ment a nagy fejrázás, hajpörgetés. Egyszer csak azt hallom tapsolnak körülöttem, de egy szám közepén, amikor pont senki nem tapsolt egyébként. Felnézek, erre 4 srác körbe áll engem, és nekem tapsolnak, meg fütyülnek. :) Megszólat az egyik, hogy tarthatnénk nekik egy headbang oktatást. Aranyosak voltak, meg a helyzet is jópofa, bár nem lett belőle semmi.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat