Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kabóca naplója


MissPupuka [237307 AL], gazdája Kabóca
2007-03-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237307
2007-03-29

Kezd elegem lenni! Annyira más érdeklődésű vagyok, mint bármelyik ismerősöm, hogy egyszerűen , már senki, nincs aki eljönne velem azokra a programokra amik engem érdekelnek.
Holnap lesz a Médiacirkáló, egy hajókirándulás, amin előadásokat fognak tartani. Lesz Juhász árpád, a kedvenc geológusom, nem mintha több geológus is lenne akit kedvelnék. :) És Soma, aki biztos érdekes dolgokat fog megosztani a közönséggel, mivel elég sokrétű a munkássága, énekel, rádiózik, tévézik. Nem hiszem el hogy ez a szupi ingyenes program csak engem érdekel az egész iskolából!!! Vérlázító milyen passzívak az emberek.
Másik, ami nagyon bánt ,hogy senki nincs akivel koncertre tudnék járni. Még a legtöbb hozzám hasonló gondolkodású ismerősöm is tök más zenei világot szeret. Lesz holnap egy jó buli a Gyárban, ahova nem megyek, mert nincs kivel. Senkit nem ismerek, akit érdekelne a goth zene annyira, hogy vele jöjjön. :( Lesz Leave's Eye koncert is, amire szintén nem megyek , mert nincs kivel. mondjuk ez az utóbbi még mocsok drága is. A Black-out utolsó Kovás bulijára sem akart velem senki eljönni, úgy kellet könyörögni a saját barátomnak, meg kifizetni a jegyét, hogy eljöjjön.
Hát miért kellet nekem egy olyan közegbe születnem ahol senki nem ért meg? Senki, nincs aki egy kicsit is hasonló lenne mint én. :(Olyan magányos vagyok. Sok jó embert ismerek, sok értelmeset és műveltet. Megtalálom általában a hangot. Mégsem találom meg a módját, hogy legyen aki velem jön.
Tegnap megkaptam a vérvételi leletem, valami nem stimmel a májammal. A rossz hír hallatára bevágtam egy üveg bort. Lehet nem a legokosabb húzás volt, de ez van. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat