Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kabóca naplója


MissPupuka [237307 AL], gazdája Kabóca
éteri nyugalom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237307
éteri nyugalom

Most elöször nem otthonról jegyzek be, nem volt már lelkin erőm beülni kulturfilozófiára. Nekem is véges a tűrőképességem szellemi téren. Szóval kikóricáltam enni meg cigizni az udvarra csak ,hogy teljen az idő. Aztán végső kétségbeesésemben ,hogy nem telik amikor telnie kéne , hát beültem a gápterembe.
Igaza volt az én Bocibogaramnak, olyan felesleges minden idő amit nélküle vesztegetek. Most nagyon drukkolok neki, vizsgázik. Remélem neki is olyan sikeres napja lesz a tanulás terén mint nekem, ma tudtam meg ,hogy megvan a törii tesztem (T2). Ilyenkor érzem, hogy tényleg lehet valami védőszentje a hülyéknek. :) (Ha a részegeknek meg a bolondoknak van akkor nekünk is simán kijár alanyi jogon.)
Annyira csodálatos volt a hétvégém az én kis Bocikámmal, vele minden olyan csodálatos. Azt hiszem amikor együtt vagyunk akkor én átzuhanok egy másik dimenzióba ahol olyan éteri nyugalom uralkodik ami a földön nem található meg. Egy megnyugtató kellemes puha bárányfelhőn érzem magam és megfeletkezek a világ bajáról , ha belemerülök Bocikám gyönyörű szemeibe. Kivételes lénynek érzem magam ezen a bolygón ha vele lehetek. Ő pedig még nálam is kivételesebb, ő egy csoda. :)
Emberek! Ne szívjatok, van annál jobb cucc is ha lebegni akartok. Szeressetek!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat