Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kabóca naplója


MissPupuka [237307 AL], gazdája Kabóca
2007-07-09 VOLT

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237307
2007-07-09 VOLT

A VOLT fesztivál csidálatos volt, csodálatos zenékkel, és remek emberekkel. Köszi mindent: Réka, Eszter, Teo, Geri , és végül Baba elvégre vele mentem le, de nem vele jöttem vissza.

Nagyon jó zenék voltak VOLTon, nem győztem egyik koncertről a másikra szaladgálni. Délután amikor meg épp semmi nem volt, ahova rohangászhattam volna akkor társasjátékoztunk, mert egyik iskolatársam akivel lent összeakadtam hozott le mindenféle érdekes játékot. Sopron gyönyörű hely, egyszer el kell oda menni! A VOLT fesztivál a Lővérek erdejében kerül megrendezésre, az egész természetvédelmi terület, tiszta a levegő, gyönyörű a táj, és mindenütt erdő a távolban. A szélmalmokat is lehet látni a messzeségben , ha tiszta az idő.. Annyira pihentető még nézni is! Emellent nagyon finomak a helyi borok, amik amellet , hogy nemesek még olcsók is. 70ft a kisfröccs! :) A Soproni sör meg evidens.

A VOLT legjobb koncertjei: (Nem rangsorolva!)
Emil rulez!, Quimby, Ákos, Hiperkarma, Tankcsapda, PASO, Depresszió, Kispál, Korn, Laibach, Brains, Piramix, Zorall, Black-out (magukhoz képest szarok voltak), Laár Pou laár, Amber Smith, Prodigy, Bródy jános, Stokes Batucada Band, DJ Superman.

És miért ezek voltak a legjobb koncertek? Mert én ott voltam. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat