Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kabóca naplója


MissPupuka [237307 AL], gazdája Kabóca
Omega

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/237307
Omega

Minden egyszerűen csak boldog. Mosolyognak a bokrok és a fák. Buta dalokat dudolok magamnak éppen. Imádom Bocikám! Sőt nem is csak Bocika, kiérdemelte a Bikuci megnevezést harci teljesítménye nyomán. ;)
Tegnap Omega konceten voltam, fenomén volt. A látvány és a zene lehengerlő volt mint mindíg. Életfogytig rock and roll! Bár az eső akadályozott a csápolásban , de így is nagyon jó volt a hangulat. Vicces volt Apuval nyomorogni az esőkabátom alatt.
Ma a kínaiban ebédelt a család,beettem rendesen, jelenleg is épp gurulok. Utána hazajöttünk és benyomtam egy csomo mignont.
Vidám vagyok és kiegyensúlyozott. Semmi nem zavarhat meg ebben a kellemes állapotban. Nemsokára indulok Bocihoz. George Michel szól ,én pedig dudolgatok. Minden kerek és világos, puha és kellemes. Azt hiszem megtalátam azokat a dolgokat amelyek a boldog élet alfája és omegája, :) egy szerető pasi [178821 AL], kiegyensúlyozott élet, boldog család és jó zenék. :) És persze azért igyekszem tanulgatni a vizsgákra is, mert azért az is kell a boldogsághoz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat