Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2010-01-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2010-01-05

Mesét nézek. Igen igen tudom nem jellemző ez egy 23 éves pasira de most mégis, és nem is akármilyet. Csipkerózsika. Erre már én se találok szavakat eddig max a Shreket néztem meg de miért is ne? Az ember lelkének szüksége van arra hogy elhiggye ha csak másfél órára is, de bízzon abban hogy a mesék valósággá válhatnak. Hogy jön a herceg fehér lovon elveszi a hercegnőjét és boldogan élnek míg meg nem halnak. Sőt meg sem halnak, mert a mesékben nincs szomorúság. Csak élnek, bele a világba boldogan, tökéltesen megrajzolt Colgate mosolyt villantva a tévé előtt ülő s őket tátott szájjal csodáló halandó emberre... vagyis rám.
Irigylem őket, s bárcsak nekem is ilyen életem lenne.. Megtanulnék a hercegnőmért lovagolni. Nemszeretem a lovakat, de érte fehérlovon mennék.
Elnézve őket tök jó nekik... megrajzolt élettelen figurák, akik napjában többször több otthonban játszák el megszokott jeleneteiket. Egy mesében. Szerencsések. Néha szeretném én is hogy az életem csak egy mese legyen, hogy tényleg csak álmodom és egyszer felébredek vagy lepereg a film és az utolsó kocka után magamhoz térek és minden csak fikció volt... de vagy nagyon hosszú a film vagy nagyon mélyen alszom de úgy tűnik ez a valóság....

Ébredj fel Dávid... mesék nincsenek...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat