Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2010-06-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2010-06-28

Hát a mai napom az úgy indult, hogy reggel, vagyis hajnalba fél 5kor csörgött a telefonom. Egyébként szabadnapom volt, és keresni sem az keresett akit vártam volna, hanem a főnököm. Egyébként is tök cool estém volt tegnap, hónapok óta a legjobb... baszott nagy idéző jelbe. Másnapos is voltam elég sokáig vártam valamire.... aztán ez a gyökér felhív... hogy menjek be...mindegy ezen már nem is tudok felháborodni, egyszerűen képtelen vagyok, már megszoktam hogy egy gyökér...
Most értem haza, felléptem ide... úgy útközbe annyi minden eszembe jutott amiről meséltem volna de aztán szépen lassan elfelejtettem mindet, vagyis már nem úgy vannak a fejembe.
Elköltöttem tegnap 650 dollárt... kb... majdnem 700at, ebayen, csak azért mert szomorú voltam és ha szomorú vagyok akkor vásárolok. Mert az jobb kedvre derít, igaz az meg rosszabbra amikor rájövök hogy nem is tudom őket hova tenni. Nem baj... kellettek... és kész.
Ma le akartam menni strandolni, de nem lehet mert tanulni kell....ennyit a szórakozásról....

Amúgy meg utálok bocsánatot kérni, még akkor is ha télleg nekem kell.... de ma fogok.... asszem...

Elmentem motorozni mivel hm kurva egyedül voltam és valamit csak csináljak, hát én pedig próbáltam vigyázni magamra még se sikerült... oda lett a motorom.. :D meg majdnem én is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat