Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2010-07-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2010-07-25

Veletek nőkkel az a baj.... hogy magatoknak sosem lesztek elég szépek, még akkor se, ha már mindenki mást ámulatba ejt a gyönyörűségetek. Mert mindig láttok valamit valakin, amilyet ti is szeretnétek, és nem lesz... mert nem lehet, mert te olyan vagy amilyen és nem olyan mint más, és ezért azt gondoljátok hogy csúnyák vagytok, pedig szép vagy... a világon a legszebb, csak fogadd el magad, és ne máshoz akarj hasonlítani, hanem legyél az aki benned rejlik, és akkor tetszeni fog amit a tükörbe látsz....

Megnéztük a titánok harcát. Hát igen. Szeretem az ilyen filmeket, és még megnézném 13-szor, mert nem lehet unni. Néha picit megijedős, de pörgős izgalmas, néha kicsit béna, de az kell, legyen mit lefikázni... anélkül nem igazi.

Hasmenésem van, csak nemtom mitől. Mondjuk a lényegen nem változtatna, mert ha tudom, ha nem akkor is huzatosra fosom magam.

2hétig szívás van, dolgozni kell mint a szar... szerintem haza se jövök... nem tudom, utálom ezt a helyet, le tudnám köpni mint Perszeusz bajtársa aki az istenek szeme közé akart köpni .. én a főnökök szeme közé szeretné... jó slájmosat

Nemsoká itt a szülinapom... öröm boldogság. Juj de nem várom. Nem ünneplem amúgy, csak amikor eljön akkor úgy elszoktam gondolkodni dolgokon... régen milyen jó volt. Hm igen, kicsit megszorongatja a szívem aztán elmúlik, és az élet megy tovább. Mert ezt a három szót kell tudni az életről... hogy mindig megy tovább... és nem azt hogy sok a köcsög. Bár énszerintem a második is legalább annyira igaz (ha nem jobban) mint az első.

Mónak gépelni kell.... juppy.

Találtam egy programot tök faszául lehet vele fogni az ingyenes adókat így pl. az M2-t is, és arra jöttem rá hogy azon tök jó műsorok vannak, és én ezeket mér nem néztem otthon? Meg hogy hé van olyan szó amin gondolkodnom kell hogy mit jelent.... gáz.

Nincsen kedvem írni, nincsen témám, blablázni meg nincsen kedvem... nincsen nincsen nincsen... mim van...?

Hm ez egy érdekes kérdés.

Én buta vagyok... nagyon buta.. :(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat