Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2011-01-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2011-01-10

Szájbavert kurva postás gecók. Nem igaz hogy nem bírtok semmit célbajuttatni rohadjatok meg anyátokba ott....

Nem Drágám, nem jött :(

Baaaaaaaazd meg! Komolyan mondom bazd meg! A jó édes szájbavert.............. azt bazd meg!!!!!! Hát ilyet, hát ilyen hát... háááát........ ccc...... basszus!!!!!!!! Hogy merészel valaki ilyet????? Hát itt kapok infartust.
Az előzményeket nem mesélem el, akinek kell tudni az tudja. Dióhéjban: telefonhívás, rosszhír, olyanról akit szeretek. rokon. Következmény: Dávid majdnem belehal.
Ma: Csicsergő hangon belép a lakásomba az akiről szó volt. Az unokahugom. És nekem az állam leesik. És kérdőre vonom, és faggatom és majdnem falnak szögezem, hogy mi van meg mégis mi a faszomért nem szól, tán annyiba nem néz meg egyébként meg rohadjon meg amiért ilyen köcsög, mert én most belehalok ebbe az egészbe és erre még van képe idejönni hozzám mosolyogva.
Köpni nyelni nem tudott. Az egész kamu bakker. Valaki beszívatott, valaki hogy rohadjon meg, és ha megtalálom akkor annak vége. Komolyan vége. Ki az aki engem ilyen mértékben tönkre akar tenni? Ki az aki így ártana nekem? És nem csak nekem... hanem másnak is. Ki az a gátlástalan, gerinctelen szemét alak?? Addig örüljön amíg nem tudom a nevét.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat