Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2011-01-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2011-01-07

Eldöntöttem ma... miután lefeküdtem valaki miatt éjjel fél kettőkor :D :) hogy hasznosabban fogom tölteni a mindennapjaimat. Jó kapásból délig aludtam, most meg itt vagyok :D oké, lehet hogy nem a legeredményesebb kezdet.
Szeretnék műveltebb lenni, hogy ne nézzen mindenki butának. Mert annak néznek és ezt nem szeretem. Szeretnék valamit tanulni, még nem tudom mi lesz az majd kitalálom, valami amit meg tudok tanulni egyedül is.
Jó volna a sok szabadidőmet betáblázni. Így nem tudok magammal mit kezdeni. Most se... így inkább visszafekszem. :D És kitalálom mit csináljak ma.

Arra jutottam, hogy sportolnom kell, újra formába hoznom magam, és onnanstól kezdve majd sokkal könnyebb lesz minden, és hátha miközbe valamerre futkározok eszembe jut valami okos gondolat hogy mit is kéne, vagy hogyan is tovább.
Aztán mikor futkároztam megvilágosodott bennem, hogy egyes emberek mennyire csökkent képességekkel élnek ebben a világban. És hogy egy régi kapcsolatból ha kézzel lábbal is akarsz, akkor sem tudsz kimászni, és hiába tekinted te lezártnak ha a másik még abban él. És ha a fentebb említett két dolog összefonódik az meg különösen kibaszott veszélyes. És átalakulhat fanatizmussá. Ezt tapasztaltam ma, és köszi kurvára fáj.

>>> Pilla, elszartam valahova a telefonomat......<<<

Okay, meg van. Ma rájöttem hogy én nem fogok venni Blúréj lejátszó szerkezetet, sem bele blúréj lemezt, sem a számítógépembe olyan írót. Így vettem HDMI kábelt. Nem volt olcsó. 25 Euró volt :S Még mindig fáj. De ma nyomattam rajta a Varázslótanoncot 1080p-be :D megérte.

http://www.youtube.com/watch?v=p-Z3YrHJ1sU&feature=channel

La Muzica^^

Szóval szerintem egyszerűbb így. Nem? Épp valamelyiknap számolgattam össze, hogy mennyi winyó van a gépbe azon elfér egy két HD film. Aztán meg úgyis törlöm a rákba.

Aki teheti szerezze meg ezt a játékot: AngryBird konzolon volt csak eddig, de most itt van PC-n és kibaszott nagy. Nem méretre, élményre. A nem mondom ki nc..e - on fenn van. Időtöltésnek nem rossz :)

Hmmm..... Mit akarok még... Mtv-t, Jersey Shoret :D Az a kedvenc műsorom, csak kár hogy két epizód van egyelőre 28 résszel.

Holnap el kell mennem Toulonba reggel, de kurvára nincsen kedvem. Nem alhatok sokáig. Nem baj. Aztán du meg kéne csinálnom valamit amit már hetek óta halogatok :D Inkább leszarok. Majd holnap lehet erőt veszek magamon.
Valahogy úgy érzem, a lelkemet ki fogja facsarni a délelőtt.. és csak remélem hogy nem jól érzem...

Öhhhhhh....Megnézem megszáradt-e a zsiráfom... anélkül nem szeretek aludni... :s

Wiedersehen...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat