Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2010-06-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2010-06-04

Ha valaki, hát akkor te tudod, hogy ki voltam, és kivé váltam, s ne hibáztass azért, hogy ragaszkodom ahhoz amiről sokáig álmodni sem mertem. Érthető. Szerintem.
Egyébként ne haragudj, de nincs okod panaszkodni.

Miss Léna megin felidegesített. Ezért jó, ha az embernek unokahuga van. Tökéletesen arra vannak programozva az ilyen emberi egyedek hogy a többit a lehető legrövidebb idő alatt kikészítsék. 2perc nem kellett hozzá ma, és már azt hittem hogy egyessével tépkedem ki a szőröket a t....mről. Nem baj, a család szép, főleg ha megéljük azt hogy megjön az esze. Felkapta a vizet mer mondott valami baromságot és beszóltam neki hogy képeslapot kaptunk az agyadtól, nagyon élvezi a nyaralást messze tőled... azóta nem beszélünk. Őszintén nem bánom, mert már tényleg attól féltem hogy fenn akadnak a szemeim egyik másik könnyfakasztó ötletétől, és az gondoljatok bele milyen szar lenne már.. egész nap a plafont bámulni?! Tudom.. nem plafon, hanem mennyezet. M e n n y e z e t. Najó ez kamu mer bánom... mer hiányzik az összes baromságával együtt és most addig nem áll velem szóba míg azt nem mondom hogy bocs, de hát sajna azt nem úgy osztogatják... meg szerelmes is. nem baj majd elmúlik..
Tudom, hogy most mégjobban utálsz mert olvasod, nem baj. Olvasd csak.

Ma kellett Hewitt (hjuit - nem tom hogy írják helyesen) kérdőívet tölteni,.. ez ilyen maszlag duma hogy mennyire vagyok megelégedve a munkahelyemmel. Név nélkül többnyire pontozós, de voltak kifejtős témák is. Mint pl. mit változtatnál meg a munkahelyeden? Hát olyan kevés helyet hagytak hogy inkább oda írtam, hogy máskor több helyet hagyjanak, ide nem tudom besűríteni.
De jó rákúrtam baszódjanak meg... igaz hogy név nélkül ment, de sorszámozva volt és sorszám alapján visszakeresnek. alig várom mikor rábukkannak az enyémre. végülis azt mondták hogy legyünk öszinték, hát ha a munkahelyemről inkább az jut eszembe hogy köpnék egyet, de nem mer félreértenék akkor mit lehet tenni? nyomtam én a karókat neki ott rohadjon meg, fejlődjön a kurva anyját. nem vagyok én nyalógép hogy majd írom hogy minden fasza mikor ha fingok egyet néha az többet ér.
nem szoktam... csak ha emésztési problémáim vannak:D oké. meghülyültem.

szal most END, még tolok a számba Peanuts-t, Saltedosat... gyengébbek kedvéért sósmogyorót. csak ez most teccik, és tudom hogy tsz, csak azér írom így hogy idegesíccsen, ahogy ezt is, mert szarok a helyesírásra. Olvasni se tudok, nem hogy írni.

Ammm.... még valami... ha te nem ő vagy akkor ne olvass tovább.

Szeretlek!

n
a
g
y
o
n...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat