Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2010-03-15-ünneplünk

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2010-03-15-ünneplünk

Hm ma elvileg ünnep lenne, ha otthon lennék, s talán nem bánom, hogy itt dolgozós nap van, mert inkább csinálok valamit a csigazabálóknál minthogy otthon (gondolom én) Fidesz nagy gyűlést nézzek a tvbe, vagy azzal legyen tele a napom, hogy mindenfele a városba lelkes emberkéket lássak, akik állat módjára viselkednek és őrjöngenek azért, amiről még maguk sem tudják hogy mi az. Sok sok szép és nagy transzparenssel csosszannak egyik helyről a másikra, s arra sincs igénye, hogy a véleményét helyesen írja rá arra a kurva táblára. De igen, lehet olvasni már nem tanult meg. Meg aki azért lobogtat Árpád-sávos zászlót, mert megy a pulcsijához. Van még kérdésed? Jó, oké, én sem tudtam mit jelent, mondjuk engem nem különösebben érdekelt a dolog, mert belőlem kifejezetten nem lenne jó hazafi. Sőt bánom, hogy abba az országba születtem. Most kérdezték tőlem, hogy intézkedek-e, hogy szavazhassak itt. Szavaz a franc, nem tök mindegy, hogy egy zsidó vagy egy cigány van az ország élén? Bőség zavarával küzdök, mert mindkettő annyira jó, hogy nem tudnék dönteni. A hirtelen jött nagy izgalom pedig árt a szívnek, előidézi az érrendszeri megbetegedéseket. Vigyázni kell magamra.
Nem erről akartam ám írni, hanem valami másról csak bejött a dátum és leesett, hogy ünnep van. Szomorú, hogy egyeseknek ez az ünnep, és a karácsony-szilveszter elmúltával minden hétvégén titokban otthon a sufnisba a gyerektől ellopott zsírkrétával Hajdú mosógépes kartonpapírra csupa nagybetűvel írják rá hogy HÜJE!!! így ni szépen pontos jével. Nem tudom a mellényzsebből kifittyen-e egy kis ambuláns papír, hogy IQ-teszt hál' istennek negatív. Ha az állami költségvetés zuhanna ilyen rohamos mértékkel, mint az ország átlagos intelligenciája basszátok meg két éven belül a Svájciak könyörögnének a receptért. Pedig ott aztán az számít bűnnek mikor Hans meg Agnes békésen teáznak Alpesi házukba és a nagy tökélybe, Hansba felmerül a gondolat, hogy két perccel elállítja a kakukkos órát. Hát nem lenne érdemes vetni rájuk egy sanda pillantást? Csak egy olyat mint mikor suttyomba ránézel az ellenkező /-vagy azonos (kinek mi) nem egy-egy formásabb testrészére..
Remélem április akárhanyadikán tömött sorokba kígyóztok a kissé elméretezett szavazó fülkék előtt és ti, kedves barátaim négy évre eldöntitek megint az ország sorsát.

--o--o--o--o--o--o--o--o--o--o--o--o--

Már tudom, hogy emiatt kapok vagy 20 levelet, hogy rohadjak meg, de tudod mielőtt elkezded a levelet, megsúgok neked valamit, hogy a hüLYét így írják helyesen, és ha már belefogtál miért is írsz levelet? Szóval a te papírod esett ki...? Bázz...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat