Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2010-07-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2010-07-04

Nem tudom mitől fáj a csípőd, nem az én hibám.

Jajj ma annyira nem csináltam semmit, és ez annyira jó. Szeretem, csak szar abba belegondolni hogy mindjárt fekhetek le, és kelhetek, mert mennem kell dolgozni, ráadásul négyet:s meg még orvoshoz is kell mennem, csak tudnám mindezt hogy hozom össze... nem tudom.

Voltam fodrásznál... és olyan lett a hajam hogy most nem szabad megborotválkoznom, mert amúgy nem hiszik el hogy 20 felett vagyok. Nemtom hogy sikerült ezt össze hozni. Mindegy ez már ilyen marad. Nagyon kisfiús képem van. És én ezt így nem szeretem. Szal marad a csubibundám.

Gyenge vagyok, gyengék a lábaim.. nem tudom mi van velem, olyan semmi se jó.. meg folyton ver a víz izzadok meg úgy meg-megszédülök. Biztos csak beképzelem.. mindegy, elmúlik hamar szerencsére és aztán jobban vagyok.

Valaki elkezdett permetezővel bohóckodni, motorossal. Nem hallom a saját gondolatom sem, nem hogy a filmet amit nézek... mindjárt kiordibálok, hogy mááááskor csinááááld mááár te köcsöööööög... nem szabad. Tartani kell a jó szomszédi viszonyt. És most tényleg jóban vagyok még az összessel, múltkor még sütit is kaptam a meg nem mondom mi a neve házaspártól cserébe persze adni kellett valamit.. jobb híján a gyerekeit furikáztam motoron... kemény 5km/h val...

Igazából nincs ám kedvem írni, csak úgy elkezdtem. Nincs szerverem, most keresgetek asszem találtam egy jót. Milyen hülyeségre ki nem adok pénzt?! Tiszta idióta vagyok. Ezzel nem mondtam újat... De kell. És kész..

Szenvedek... és gyere már haza lécci... azt mondtad befejeztétek, akkor miért nem jössz? Ajj... unatkozok...

d[-.-]b



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat