Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2010-04-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2010-04-19

Körülbelül 20perccel ezelőtt [most 20:18 van] elkövettem életem legnagyobb hibáját...

...vitába szálltam egy hülyével. Pedig tudhatnám, hogy semmi értelme mert idővel feléd kerekednek és legyőznek a rutinjukkal, de én állat mégis megtettem, és a legnagyobb hibák legnagyobbikát is elkövettem még...

... tudattam vele, hogy véleményem szerint nincs szellemi teljesítőképessége csúcsán, és hogy ezt úgy gondolom nem valamiféle hanyattlásnak vélem, hanem már akkor elvesztette minden esélyét arra, hogy épelméjű legyen, amikor az apja és az édes k...edves anyukája nem moziba ment inkább, hanem megnyikorogtatta az ágyat.. édes istenem miéééééért??? Szóval közöltem vele vitánk folyamán, hogy kérlek én arról nem tehetek hogy hülyének születtél..

...hát valószínűleg számtalan felelőtlen cselekedetem egyike fog lenni ez, mivel azóta is iszom a levét [20:25], és a sűreje még csak eztán jön, és alig várom.. és erre mondja ő hogy ő csak stesszes és nem tud mit csinálni ellene.
Hát édes öcsém szedjé' hangyát!

...mert hogy én miért bántom, mert olyan köcsög vagyok [ne helyeselj, tudom hogy tudok bunkó lenni]. de most nem voltam. jóóóóóóóóóóó. nem nagyon voltam.
...de ismerjük be nagyon az voltam, de megérdemelte, és örüljön hogy messzire van, mert amúgy kibővítem a száját 42-esre [gyengébbek kedvéért belelépek az arcába]. Így csak megajándékoztam egy kedves kis vírussal ami remélem mostanra már felkajolta a gépét és jóízüen böfögve terpeszkedik a winchesteren. Sok szeretettel, ajándék a Jézuskától.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat