Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2010-02-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2010-02-21

http://www.youtube.com/watch?v=okC4hw8IPYg

Nem szeretem az olyan zenéket alapvetően amikben vannak olyasmik hogy hangszerek. Ellenkezik az évek alatt felépített ideológiámmal. (Igen, néha tudok helyesen használni idegen szavakat, s nem csak azért tűzöm bele a mondatomba hogy nagy kisfiúnak tűnjek tőle). Éppen iszogattam lenn a kávémat a nem mondom ki hol, mert ez nem a reklám helye kávézóba, amikor egyrészt arra lettem figyelmes hogy huncut módon kaptam rumot a kávémba, mikor csak két cukrot és habot kértem, másrészt a fentebbi linken található zenére... még pedig hogy basszus ez tetszik. Egészen nagyon furcsa. Már-már meghökkentő. Kávé mellé mindig szoktam kérni üdítőt, kimossa a számból a csömör kávé ízt, ez most tonik volt majdnem kértem bele gint (aki nemteljesíti a kívánságomat) és egy citromkarikát, hogy ha beleharapok még savanyúbb legyen az ábrázatom.
Aztán hazajöttem és google barátom segítségével rákerestem erre a zörejre és láss csodát két kattintás után rá is leltem a lásdfentebb h mi a neve (no flood pls) videomegosztó oldalon. És b*zdmeg még nem is emo-k. Ez már igazán kemény... mert beleszaladtam már olyan hibába, hogy véletlenül az asztalon elkezdett ütemre kopogni az ujjam valamilyen sarkalatosan rocknak nevezett zenére és megnézem a klippet és bázz... mit látok kislánynak öltözött kisfiúk ugrabugrálnak kezükbe a gitárral ami gyakorlatilag nehezebb mint ő maguk és tartani nem tudják rendesen, mert a súlya alatt nyaktól derékig minden csigolyájuk eltörik vagy megreped. Ezek után megfogadtam ha még egyszer ilyen hulladékra verem az ujjammal az asztallapot mint egy beszívott dobos akkor elő húsbárd és nyissz de istenem az égbe.... KÖSZÖNÖM.... hogy megmenekült... és most megcsókolom a bal mutató ujjam... >>cupp<<

Amit most elmondtam hosszan tekergő sorokba össze is foglalhatnám annyiba: hogy basszus találtam egy jó zenét amit nem mesterkélten gyártottak disc jockey-k keverőpulton és számítógépen hanem (nagyjából) normálisnak tűnő, de azért sötét sikátorba nem találkoznék velük típusú fiatalemberek szorgos munkájának köszönhető, és általuk a rajongó típusú fiatal kislányoknak tök nedves lehet a bugyijuk és rekedtre sikongathatják magukat. És igen inkább ilyen koncerten őrjöngjenek mint egy megvadult tarajossül mint a Tokiohotelen ordibálják egy olyan átlag emberek számára kódolt és feltörhetetlen nyelven több 10ezren hogy Ohhh Bill... Aztán igaz ami igaz az én 16 éves lányom (ha majd egyszer lesz) remélem azért egyikre se fogja=)

Ehh... ideje elhúzni innen =)

Kiegészítés: Disc Jockey nem az a felzselézett hajú puha p*csű kisfiú akinek OKJ-s (!!!) (OKJ azonosítója: 52 8419 01) végzettsége van arról, hogy ő dj és két ütemből meg Lakodalmas Lajos best of lemezéből készít egy órás mixet.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat