Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2010-04-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2010-04-20

http://www.youtube.com/watch?v=9_X--qEbbtc

Ma hallottam mikor kávéztam reggel.. ::ásít::
..lehet kellett volna még vagy kettő, mert hogy ébren nem vagyok az biztos. vezetni nem is mertem, mert tutira csokorba szedtem volna a villanykarókat, és autóbalesetből és egyelőre minden másfajtából is nekem köszönöm szépen elég.. Inkább gyalog indultam el szokásos reggeli utamra, s reméltem hogy a reggeli marseille-i nap első melengető sugarai elérnek engem is és feltöltenek energiával. hát rábasztam mert nem. kifacsart mosogatórongy hozzám képest 1000 fokon pörög.

...alapjába véve az a baj hogy nem aludtam, szinte semmit sem. de minek is pihenné ki magát az ember amikor nem kell dolgoznia, nem kell azt... fiatal vagyok bírom még.
- - - igen csak meddig? - - - erre valahogy érdekes módon nem gondol senki.

Hogy miért kezdem a mondataimat két ponttal? azért mert ahhoz van kedvem és hogy miért fejezem be ponttal? azért, mert még talán mondanék utána valamit, amit még sem teszek. vagy nem is tudom. megszokásból.

×××csinálhatok ilyeneket is a mondataim elé. nem hiszem hogy sokkal másabb..ma nem vagyok formában, tegnap összevesztem Zsófival, voltaképp jó magam se tom hogy min, csak veszekedtünk és én ezt utálom.. mert ő nem érdemli meg h bántsam, azért mert esetleg nekem problémám van.. hátja. jó nagy fasz vagyok.

≈≈≈Kérlek ne haragudj rám..≈≈≈

/\/\/\/\/\

http://www.youtube.com/watch?v=zE17ZHSMMf8




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat