Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2010-03-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2010-03-21

én nem akarok dolgozni menni...

már megint mi lesz? pénteken voltam benn basszus az asztalom ki se látszott a sok szar alatt, és mit kapok erre? ugyan dávid egy délelőtt alatt átrágod magad azokon a papírokon. milyen tök érdekes! nálam a délelőtt legjobb esetben is négy darab órából áll ami 240perc, és nem pedig hat millió. mert azokra legalább annyi kéne. hát megint elkezdődik hogy nem jövök haza hanem benn alszok, hogy egy hét alatt az összes bigmachez járó játék meg lesz és kóla illetve koffein mérgezést kapok. redbullt azér nem írom ide mert azért sírva fog könyörögni a szervezetem és minden cseppjét hasznosítva fogadja majd magába. 2nap nem alvás után.
és nekem ugye könnyű? ugye milyen kurva könnyű, most tudja nagyon jól az akire célzok. és remélem kicsit el is gondolkodik rajta. és te pedig kedves valaki más ne sértődj meg ezen a pár soron, mert még a választási szarok miatt küldött leveleket se győztem megválaszolni. igen bizony kaptam vagy 15-t, és örülök hogy valakiket felháborít a szövegelésem és a rég használaton kívül lévő agytekervények pálinkával olajozva megcsikordulnak (ezért fogok kapni még 10et, mert milyen jogon hülyézem én le. nem, én azt egy szóval se mondtam)
szóval dolgozni fogok, megteremtem az emberek digitális világát, megrajzolom a gyilkolászós kardos embert és igyekszem minél valósághűbbre nehogy panasz legyen a grafikára és LIVE akarják kipróbálni azok az emberek akinek az agyukba nem hogy pálinkás agytekervények nincsenek, de a cd key-en és a cheat kódokon kívül az égvilágon semmi... tök üres szemgödrükbe bevilágít a monitor de a benti sötét elnyeli a fényt. Tehát tessék vigyázni a játékokkal. túlságosan aggódok... hehh Marseillebe nem csoda, nem egy nyugdíjas paradicsom.

szóval basszus a lényeg mégiscsak az hogy holnaptól újra dolgoznom kell...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat