Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2010-05-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2010-05-25

Eljön az ember életében az a pont, amikor már nem tud többet teljesíteni, bármennyire is akarná, vagy már lehet nem is, nem bír. Tehetsz bármit.. képtelen vagy rá, nem megy tovább, nincs plusz mozdulat, feladat. Örülsz annak hogy élsz, hogy lélegzel... És mi van akkor ha eléred? Mert el fogod.. biztosan tudhatod, és ez csak idő kérdése. Nem olyan mint az álmok, hogy egy életen át kergeted. Előbb utóbb itt lesz, és minden plusszal egyre közelebb kerülsz hozzá. De mihez? Nem tudom, még eddig nem jutottam el addig, s titkon reméltem, hogy nem is fogom megtapasztalni, hogy milyen az a helyzet.. milyen az, hogy elég, nincs tovább.
De már itt van.. érzem, tudom hogy hamarosan új dologgal kerülök közelebbi ismerettségbe. És akkor mi lesz? Mi lesz ha azt mondom valamire, hogy nem, én nem csinálom. Csinálja más. Annyian vagyunk miért én dögöljek bele a munkámba. Nem lesz ilyen jelenet, mint az Esmeraldába vagy hasonlóan színvonalas népbutító sorozatban, csak csendben... szépen halkan, alig észrevehetően. Mégis mindenki tudni fogja, mindenki aki számít, vagy akinek én számítok. És beszélni fognak róla, hogy mi történt, de hiszen Dávid nem olyan. Nem, valóban nem olyan, Dávid ember... EMBER és nem robot, akit elindítassz és aztán meg nem áll amíg nem nyomsz rajta egy Stop gombot. De bezony van stop gombom és ha nem más akkor majd megnyomom én.
Ha bárki irigyelne a helyzetemért, akkor jöjjön ide és cseréljen velem. Igen jó, a fizetésem. De minden centért megküzdök és azért is hogy elismert legyek.
.... és most már azért is hogy ember maradjak....
...olyan akit megszerettél...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat