Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2011-05-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2011-05-25

Én mekkora egy fasz vagyok.... istenem.
Szégyellem magam, sőt nem is szégyellem szívem szerint a föld alá süllyednék, hogy lehetek ekkora egy....áááááááááááááá.
Miért vagyok ilyen????? Basszuskulcs. Sajnálom, igen kurvára sajnálom, SAJNÁLOM, hogy elfelejtettem a névnapod. Kibaszottul.
Tudom, hogy nem mentség hogy azt sem tudom hanyadika van, azt sem hogy milyen nap... nem mentség. És a f***om én világ életemben ilyen voltam :( Ilyen seggfej, aki semmivel nem foglalkozik, mert abból indul ki, hogy ha nekem nem fontos akkor másnak se, pedig neked az, és nem várnál mást csak egy köszöntést, vagy két kedves szót. És én még ezt sem tudom megadni neked... akkor mire vagyok képes:( Szomorú vagyok, és bár még reggel van... miért írnék smst... A névnapod nem ma van... tegnap volt.... a bocsánatommal meg nem érek el semmit... Rettentően szarul érzem magam, tudom hogy te is, hiszen ezek után elgondolkodol azon hogy mégis mit várhatsz el tőlem, ha még ezt sem, hogy két alkalmad az eszemben tartsam :( Még a szemed elé sem merek kerülni, nagyon rosszul érzem magam... és nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire rohadtul sajnálom.... Egy magamnak való önző seggfej vagyok, aki nem is foglalkozik veled:(:(:(

Nagyon szégyellem, és...... sajnálom..... és.....azt hiszem most hallani sem akarsz rólam..... de.....
én.....
Szeretlek...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat