Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2010-09-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2010-09-08

de hiányzol....







Érdekes napoknak nézek elébe mostanában, és ez a mai is felettébb az volt, de a mai részleteivel nem zsibbasztok senkit. Talán annyit érdemes elmondani róla, hogy az ebéd finom volt, és reggel nyolctól du. ötig ennyi az élmény beszámoló. Amikor hazaértem nyűgös voltam megfájdult a fejem ahogy jöttem hazafele, egy szakaszon nagyon büdös volt és a legnagyobb baj, hogy az én kuplungomnak érződött a szaga =D, mert be volt nyomva a kuplung mikor már nyomtam a gázt =D, ennyit arról hogy a kezdő jogsis, vagy a tanuló hibázik csak. A faszt. És ezúton kéretik türelmet és segítőkészséget tanúsítani irántuk, hiszen mi is voltunk kezdők, és még mindig vétünk hibákat.
A fejfájásom már elmúlt, most fürödtem meg, illetve előtte ettem, vettem be gyógyszert, úgyhogy most maxon van a komfortérzetem. Közben szőlőt szemezgetek, el vagyok.
Meg akarok nézni egy filmet, az a címe, hogy: 9
http://port.hu/9/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=104758&i_city_id=-1&i_county_id=18

Animációs, amerikai... de attól, hogy animációs állítólag inkább felnőtt nézők figyelmébe ajánlják. Kíváncsi vagyok rá, majd találok rá alkalmat , hogy feleslegesnek történő másfél órámat (sacc/kb) eltöltsem vele. Szerintem erre épp holnap fog sor kerülni, ha a hülye vizsga után hazaérek egy óra körül. Éééééés, megint kelhetek ötkor. Vhöööööööaaaaaaaaah =D Wonderful....

http://www.youtube.com/watch?v=E6e3R-aA2LA
jó a video. legény kori emlékeket ébreszt fel bennem...
hát igen, én a vén csont =D

Go aludni szunya van reggel kelni kell... bassza meg.. :s



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat