Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2010-04-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2010-04-04

-o-o-o-
darabokba a lelkem.. szívem.. mindenem...
-o-o-o-
mégse írok ide semmit.

de mégis írok, meggondoltam magam. egész délután azon gondolkodtam hogy annó amikor még kissrác voltam, mi akartam lenni, mik voltak az álmaim. és vajon mi valósult meg belőle? hát lássuk..
mindig feltűnő akartam lenni, olyan aki középpontba van, és ráfigyelnek, most viszont örülök ha van két nyugodt percem és egyedül lehetek.
híres akartam lenni, olyan akit megállítanak az utcán tele van az arcával minden újság és az a paparazzik egymást taposva tódulnak mikor valahol megjelenik. mibe is akartam híres lenni? nem tom. ki akartam találni valamit, ami jobbá, szebbé teszi a világot, vagy azt se bántam volna ha csak focizok, holott nem is tudok annyira, vagy olimpia.. az volt az egyik legnagyobb álmom. akartam még autóversenyző is lenni, pontosan tudtam hogy milyen autóm lesz és milyen csapatom, melyik sorozatba fogok rajthoz állni és természetesen én nyerek. mert az álmokba mindig minden sikerül. ehelyett alig ismernek, szinte a lépcsőházba le tudok úgy menni hogy nem kell köszönnöm mert nem tudják... nem tudják ki az a Sándor Dávid, hogy mit csinál, vagy csinál e egyáltalán valamit. Láthatatlan vagyok, alig észrevehető. én ezt nem akartam, nem akartam beleszürkülni a világba, én akartam lenni a legszínesebb foltja és mi lett? ugyanúgy belekerültem a mókuskerékbe és azóta futkosok benne körbe körbe, s életem napjai egyre csak telnek, és én nem valósítottam meg semmit, a világon semmit amit szerettem volna...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat