Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2011-01-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2011-01-24

Levelet akartam írni neked, kézzel, de úgy gondoltam, hogy így hamarabb megkapod, és nem veszti el az aktualitását. Nem zavar, hogy naplóba írom, tőlem az olvashatja aki akarja.
Félek, talán még nem féltem ennyire soha hogy véget ér a kapcsolatunk. Nem tudom. Annyi kétely, kérdés van bennem, amiket feltennék, de nem merek. Félek a rájuk kapott válaszoktól. Lehet csak bebeszélem magamnak, és kívánom hogy így legyen, de úgy érzem hogy te egyáltalán nem akarsz velem lenni, és nem is keresed a társaságom, és ez fáj. Mert én azon vagyok mindig hogy hogyan tudnánk együtt tölteni legalább egy picike időt. De amikor itt vagy, akkor meg valami mindig elromlik. És most is itt volt ez a két nap amikor semmit nem beszéltünk, csörgettelek... és semmi. Nem tudom. Annyira úgyérzem hogy kellene egyszer egy normálisat beszélgetni amikor nem az van, hogy te is hulla meg én is, meg tele gonddal... tudom, hogy összejött neked most sok minden, és nem hiányzik még az én nyűgöm is. De hidd el nem csak neked szívás az élet, csak te úgy érzed, mivel mindenkinek a maga baja a legnagyobb. Nekem sem könnyebb, én is rengeteget dolgozom, ugyanúgy tanulok és mégtöbbet dolgozom, és nem tudok aludni, és össze van törve a lelkem.... és nem nyerek nálad menedéket. És te sem nálam, mert nyalogatjuk mind a ketten a saját sebeinket.
Tudod nagyon jól, hogy mi az amiért szeretlek téged... amióta ott vagy Pécsen szinte minden kiveszett belőled. Te is belekerültél ebbe a körforgásba, ami teljesen elsodort...
El fogunk egymástól távolodni Eszter és ha már nem érem el a kezed nem bírlak visszahúzni magamhoz...
Hmmmm...Olyan dolgok fordulnak meg a fejembe hogy... néha félek én is magamtól.. és ezt nem akarom...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat