Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2010-07-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2010-07-06

Ma megkaptam a fizetésemet, vele együtt a papírt is.
Emberek ti nem tudtok számolni ??? Vagy nem akartok basszátok meg, mert akkor mondjátok és kiszámoltatom mással. Hát ez nem igaz már komolyan. De nem baj szeretek én a személyzetire menni, olyan asztalrabaszósan. Csak attól félek, hogy egyszer a felmondásomat fogom odahajítani. Aztán nyaljátok ki a.... Bosszantó, mert már nem az első, és őket ismerve nem is az utolsó. De hogy érthető legyen milyen emberekről beszélek:
Beázott az iroda. Mert:
A kis köcsög nyitva hagyta a szellőzőt és a vihar jött eső szintén, aztán hello. Kérlek miről beszélünk? Meg leír valamit címszavakba aztán nem tudja miről van szó. Ezek fejtik az én bérem. Jó oké ők is emberek (nagy jóindulattal) tévedhetnek. DE!!!! A bérszámfejtés K.e. 5000-től programmal történik (főleg egy szoftverágyúba) beírsz 5 azaz ÖT avagy FÜNF adatot lenyomod a tetves entert és kihozza a végén, hogy még neked kell fizetni hogy ott dolgozhass. Az öt adat a napok száma, túlórák, egyéb juttatás. Azt az öt számot nem tudja helyesen beírni vagy mi a faszom van már? És persze én vagyok a bunkó, mert én ma aztán odamentem a kurvaanyját. Előadtam magam persze nem túl kedvesen, annyi hülyeség eszembe jutott hirtelen... szegény csaj majdnem bőgött. Hát bazd meg fogadok az övé nincs elfejtve. Arra ziher odafigyel. Meg is kérdeztem tőle, nem vagyok szívbajos, csak hebegett. Azóta Hápinak hívom, nehápogjá' rohadtál volna meg anyádba.

---most pill Eszti sms---

Amm hol tartottam? Jah igen hogy rohadjon meg...Nem lényeg. Már túl tettem magam rajta. Ha hülye akkor hülye. Ilyet világrafingani.... bázz...

Buszon:
Öreg néni száll fel, csávó ül a széken, néni bottal... idegesítette hogy nem adja át a srác a helyét. Elkezdi bottal ütögetni a padlót. Csávó megunja odaszól a néninek:
-Miért nem tetszik a bot végére gumit húzni, akkor nem kopogna ennyire?!
- Apádnak kellett volna gumit húzni, akkor lenne helyem.

--- no comment ---
Ma elhatároztam hogy lógok, nem dolgozok, hát nem is dolgoztam, egésznap csak döglöttem, mit ne mondjak hozzá tudnék szokni. Mindent megcsináltattam mással. Tudom hogy geciség, de ez van KukiJean szívta a legnagyobbat, kebelbarátom. Imádjuk egymást, nem is tudom ő utálhat engem jobban vagy én őt....? Azt bánom hogy nem látom az arcát amikor rájön hogy a kocsijából kiengedtem a benzint. Jó lesz majd az enyémbe. Legközelebbi benzinkút kb. 5km-re van. Sétáljbazdmeg.

Ááááá nincs kedvem írni, meg mit írjak? Fél idő van meccsbe, remélem nem nyernek ezek a buzi hollandok...
Tom hogy csúnyán beszélek... ^^ Evva...
Most pedig begyűrök egy Bountyt aztán szerintem megnézem mi a helyzet Álomországba. remélem jobb mint múlt éjjel volt, mert én annyi baromságot összeálmodtam, hogy nem győztem követni.
Lehet a tegnapi ebédtől. Ezúton is köszönöm a konyhásoknak azt a moslékot amit elémtettek. Biztos azért kaptam meg, mert már a disznók is visszautasították. Nektek kéne megennetek a saját szarotokat ne másnak adni. Ha meg nem tudsz főzni akkor ne legyél konyhás^^

Mára END, isten óvja a királynőt...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat