Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2010-11-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2010-11-16

" Bithumen olyan, mint a nagy piros számos óra, ami úgy ébreszt, mint egy benarkózott rekedt kakas. Nem is szép, és nem is jó, de még is szereted, és nem válnál meg tőle soha. "

Azt hiszem, ha még sok ilyen hülyeséget fogok mondani, lehet, hogy rólam is fognak csinálni ilyen könyvet. Mármint nem rólam, hanem a mondásaimról, igaz, hogy majd senki nem veszi, de nem baj, attól még nekem lesz egy könyvem. Amit majd ha olvasok, rájövök, hogy mekkora hülye tudok lenni. De nem is, mert amiket mondok, az úgy van, csak lehet, jobban járnék ha egyszerűbben fogalmaznék, mint pl. :

"A bithumen szar, de kell. "

De ha így mondanám, akkor most mit írnék ide? Nem... jól van ez így, cifrán.

Majd talán lesz folytatás, vagy nem, vagy mit tudom én. Most end.



Jaaaaaaaa! Még valami!!! Jövőre angolul kell tanulnom. Most már komolyan :D Több mint valószínű hogy be is fizetnek tanfolyamra :D Azt szeretnék, ha közép fokon beszélnék inglézül. Hát azt megnézem :D Mindenesetre ha ingyen van nanáááááá hogy elmegyek. Hülye lennék kihagyni. :D Még egy Disney land-be befizetnének vagy valami akkor még egészen szeretném is őket. Mondjuk biztos lesz ilyen kikötés, hogy ha felmondok vissza kell fizetnem a tanfolyam árát. Majd meglátjuk. :D Láttam ma amúgy egy olyan autót, egy oooooolyat de még olyanabbat hogy majdnem belecsúsztam pirosnál a kereszteződésbe mert csorgattam a nyálam. Ha megtalálom teszek be linket.

Most télleg end.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat