Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2010-05-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2010-05-30

http://www.youtube.com/watch?v=Tuf61OjvoPQ

hogy lehet egy online dolog ősi? itt feszít a teveclubbon a hirdetés. ikariam. az online maga nem egy régi dolog. lehet csak azért akadok fenn ezen mert ma ilyen kedvem van.

dörög az ég, és ez nem ínyemre való. régen az anyám mindig azt mondta azért dörög mert haragszanak rám odafenn az angyalok mer rossz voltam... hát akkor nonstop döröghetett volna, de csak hébe hóba volt így nem sikerült rávenni hogy jobb legyek. mondták volna azt h kapsz egy csokit ha nem teszel tönkre rekord idő alatt mindent. mint egy kisangyal ültem volna a....pl tv előtt a glória kicsit elnyomta volna az ördög szarvacskáim és a villám ideiglenesen arra a hülye lantra cseréltem volna. mindezt egy csokiért. leendő - vagy gyakorló szülőknek ajánlom ezt figyelmébe.

ma aszittem utolsó napja van a májusnak de nem még van egy... és én ennek örülök. siettetném az időt holott így is gyorsan telik... inkább pörgetném vissza...

úgy elvagyok varázsolva, kalandozva... kétágú felé:D elég rendesen...nyamm...

meg országvárosoztunk... L : Losangeles...
"bár a városodról nem hallottam még..." :D ...de nincs semmi baj:D

holnap tanfolyam és én azon gondolkodom miér nemtanulok rá... mer nincs időm? mer nem érdekel? mer nem tudok tanulni? vagy ez mind három? vagy csak kifogásokat keresek? hogy ne kelljen? nem tudom de tény hogy nem haladok. de egyszer rácseszek mer itt lesz a vizsga. legalább magyar lenne... de már pár dolgot tudok... párat, egészpontosan télleg kettőt a hatmillióhétszáznyolcvanezerből. és van két hetem sacc.

aztakurva.......dörgött....én bepisálok...félek. félek. félek.

hát most sok hülyeség jutott eszembe amiből nem sikerült értelmes egészet varázsolni.
ja és még valami: vegyél KRESZ könyvet. és nem értetted hogy csúszik a kuplungom hát elmagyarázom. nincs a tengelykapcsolónak holtjátéka ezért a kuplung csúszik, váltáskor a motor felpörög de gyorsulásban ezt nem érzed... a tárcsa és a kuplung szerkezet közt van egy 1-2 mm -es hézag... ez megszűnt... ezt jegyezd meg... teszt kérdés. egyszerűbben : cs-cs , n- n vagyis nincs holtjáték - csúszik , nagy a holtjáték - nem old.

most go tenti holnap új nap, új történések....




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat