Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2010-07-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2010-07-17

Attól hogy másabb vagyok nálad. még nem vagyok különc és attól hogy mindent megteszek amit a te vallásod tilt még nem vagyok rossz. Vagy legalábbis nálad nem vagyok rosszabb. Nálad, aki értelmetlen szabályok közé szorítod mind magad, mint a feleséged és a lányod, azért mert valahonnan fentről neked ezt mondják. Ez nem rossz? Fiatalságát arra fecsérli el amit te előírsz neki, nem ismeri meg az ellenkező nemet, az élet szépségeit. Amíg házasságra nem lép nem tudja milyen az a csók, sosem lesz szerelmes. és én vagyok a rossz?
És kikérem magamnak, én nem csábítgatom! Sajnálom, hogy 40 fokba nem nagykabátba mosok autót.... és bocsánat azért is, hogy nem vagyok csúnya, illetve azért is lesütöm a szemem, hogy nem vagyok mormon. Ez egy vallás, nem egy állat mielőtt valaki azt hinné. (Volt olyan aki annak gondolta... mormo(n)ta ... ugye léna? )
Asszem hogy isten állatkertjén megin foltozni kéne a kerítést mert néhány állatkája szabadon szaladgál... a faszt kerítést kéne ezek köré húzni... áhh inkább falat, úgy 10méter magasat, aztán csúzlival etetné őket valaki aki esetleg gondol rájuk. A lányt azér kiszabadítanám látszik rajta hogy nem tetszik neki a dolog szenved tőle. Amúgy meg a Claire azt mondta hogy ezek nem régóta mormonok, mivan ez csak úgy jön? Mint az hogy most sütök csirkét ebédre? Gondol egyet pl. szarás közbe ( akkor jönnek a világmegváltó tervel) és bammeg mikor végez ő már mormon, sőt nem csak ő hanem az egész pereputtya.
Mondjuk az én családom se semmi... a kajak zsidó apám elvett egy full német nőt, akinek az apja még Münchenbe születt és az ő apja még lehet szappant főzött az apám nagyapjából. Durva.
De legalább nem mormonok voltak, sőt remélem nem is tudták hogy van ilyen vagy hogy mi az. Igaz mindketten tisztelték istent, sokat emlegették nem épp a helyes módon, de nap mint nap ott forgott a szavaikban.

Nekem aludnom kéne, mer megin úgy járok mint ma... kukkorékolok aztán fél egykor esz ki a fene az ágyból akkor is csak azért mert nem tudom miért. Nem tetszik amúgy nekem ez az aluszékonyság.... az ok hogy sokáig alszok... de ez már durva... valami van. Lehet rá kéne szokni a kokainra attól állítólag aktívabb az ember. Nemtom egyik ismerősöm mondta. Ilyenekkel azér még nem élek... betépve már voltam párszor.... az jó. Meg szerintem még leszek is.

Nah alvás már fél 11 van, de nem tudok mer megdöglök olyan meleg van, fel lehet gyulladni még mindig, szakad rólam a víz... undorító....



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat