Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2010-09-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2010-09-07

Hazajöttem...
Egész nap gályáztam...
És most nem jó egyedül, sőt inkább szar.
Mind1

Szal hát ma jó szar napom volt, mint szokott lenni általában, már megszokom teljesen. Az lenne meglepő ha jó lenne. Elfáradtam. Nem is kicsit. Jó már itthon, pici pihi. Egész pontosan holnap reggel 5ig. mert mennem kell ilyen kommunikációra. BULI!!!! El leszek vele délután ötig. Agytágítás. És mindebből csütörtökön vizsga. Ha nem figyelsz buzigyerek bajok lesznek. Most már így az mp3 be, papír elő, firkálgassunk és hallgassunk zenét dolog bukik. Oda kell figyelni. Ez a legszörnyűbb. Nem tudom mi lesz, ha nem sikerül a vizsgám csütörtökön. Igazából nem is érdekel. Ez nem meglepő. Engem itt gyakorlatilag semmi sem. Érdeklődő vagyok és kötelesség tudó. Hogy is mondják ezt ? Elkötelezett...
Azt hiszem^^ Én maximális mértékben az vagyok, és türelmes, segítőkész, példamutató, precíz és nem utolsó sorban ROBOT. Igen... legfőképp robot. Na meg türelmes. Mert arról vagyok híres, oly annyira egybe ívódott az énemmel ez a fogalom hogy már középső nevem lett. Sándor "Türelem" Dávid. Olyan mint az indiánoknál hogy hm Szökkenő Szarvas meg mit tudom én Barna Sz*r.
Van erről egy vicc^^ Ha ismered tudod most nem írom le.

Magyar - Moldáv meccs van ma. Nagyon kemény ám. Az fogalmazódott meg bennem, hogy bevehetnénk ebbe az EB - selejtező dologba (meg természetesen a VB-be is) egy új államot. Még pedig a vatikánt. Hogy miért? Nézzük csak. Életük delén már bőven kétszer túllévő nem túl aktív idős urak... csekély érdeklődéssel bármilyen jellegű testmozgás iránt. Őket már csak megvernék a magyarok nem??? És akkor EB selejtezőre lehetne olyan csoport hogy: Magyarország, Andorra, San Marino, Lichteinstein, ammmm....Luxemburg, még egy kéne... nem tudom legyen mondjuk a 65. számú nyugdíjas otthon. Kíváncsi lennék hol zárnának.
VB- re meg: Lakatlan szigetek 1-5 , és a magyarok. :D

Na jól van go pihenni.

Szeretlek :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat