Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

dave naplója


superbatdave [244669 AL], gazdája dave
2010-07-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/244669
2010-07-22

Nem tudok aludni, mer ideges vagyok... meg fáradt is mint a szar. De csak forgolódtam így úgy döntöttem, hogy felkelek. Ennek eredménye hogy most bömböl a zene én meg bámulok ki a fejemből, hulladék vagyok, semmit nem tudok csinálni, arra nincs erőm hogy kimenjek inni. Másfél órája vagyok szomjas. Gondolhatod.
Ma úgy éreztem mintha a bokámba nem lenne minden ok. Olyan mintha nem is tudom... ha össze van flexelve a lábad akkor érted miről beszélek, ha nem akkor meg úgyis hiába mondom. Szal szar és most fáj is mint állat.
Mondtam már hogy utálom a franciákat??? Nem? Akkor most itt az ideje hogy említést tegyek róla. Utálom őket. Főleg azt a buzi Jancsit. ----áááááásít----

Te meg miér húzod alá bazdmeg szinte minden szavamat pirossal? Rohadjámeg. Idegesít ám, ezé mindjá abbahagyom az egészet. Jól van bazdmeg tudom hogy nem írok helyesen... minden itt eltöltött másodperccel egyre kevésbé vagyok magyar... Lénuval beszéltem telón aszonta aztán msnen hogy nem akarta mondani telóba de szerinte érződik már rajtam a francia akcentus... nabazdmeg!!!! Miről beszélünk???? Amúgy meg: ezthúzdalárohadtálvolnameganyádba. A fél sorom piros.

Nővéred meg, elég egy tapír hogy levédte a lapost jelszóval. Fogadok egy napig kereste a Nők lapján hogy hogy kell, vagy amikor Gáborral tantrázott.... amúgy meg ha a helyedbe lennék simán ráfejelnék... BIOS PASS, azelőtt be kell írni mielőtt betöltene, és azelőtt be tudod állítani hogy neked be kéne írni a jelszót.
Leírás:
Bekapcsolod a gépet, nyomkodod az F2-t, aztán előjön egy kék ablak az a BIOS felül fül SECURITY, aztán Password és beírod pl. hogy nyaldkitegyoker. vagy. budosbunko. De tok még jobbat is amitől nem lenne háromhétig laptopja mert egy fasz, szintén BIOS, felül fül: BOOT, BOOT DEVIANCE és az 1ST-re rakd a FLOPPY-t , annyit hogy ráállsz kurzorbillentyűvel ENTER és kiválasztod hogy floppy, nem fog betölteni a WINDOWS ezek után F10 (SAVE & EXIT)

Kérlek csináld meg^^

Najóvan most már szomjan halok, meg kell mozdulni. Aztán rizsa tovább.

Pfúúúú.... basszus le kéne feküdni... hátha elnyom a buzgóság vagy a fasztudjami... csak nyomjon el mer ki vagyok mint az állat. Baromira.

Örülök hogy Bubi lett... uszítanám nővéredre azt karmolja, bár olyan girhes hogy szegény macsnak be kéne alaposan célozni hogy eltalálja.... csontoscsirke... nemszeretem... egy undokdög. Bunkó paraszt. Csodálom hogy olvasni tud, de szerintem azért esett rá a Márkez a laptopra mer azzal volt az ablak kitámasztva, igazán nem feltételezem hogy tud olvasni, vagy hogy egyáltalán ismeri a betűket. Próbáld ki, lehet hogy a jelszava is csak két X. Egy, bocsánat, a kettő az már Dr. Tudom igen gonosz vagyok, de látom hogy röhögsz... megéri.

Olvastam az interneten hogy volt egy faszi, aki bebaszott mint állat, aztán elment egy magán állatkertbe meg akarta lovagolni a krokodilt, ammeg letépte a fél lábát az a hülye meg visszament a kocsmába segítséget kérni... :D
/Korkodlinak írtam le 5-ször ^^/ <-- nehúzdmáralááááá!!!!! Erre van eszed mi?? Arra nincs hogy egy képet ne 8 fügemagér vagy mia tökömér lehessen felrakni arra bazd meg nincs.

Najóvan megnézem hogy meg van e még az ágyam, elnyújtózok aztán ha nem tudok aludni megszámolom a sarokba a pókokat. Gyorsan végzek mer nincs egyse. Úgyse tok aludni, mer parázok....de úgyis ok lesz minden. Úgy kell lennie. Egymondatba háromszor van hogy úgyblabla... Dávid Dávid.... te egyre hülyébb leszel...


Móóóó.... (L)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat