Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

abrosz naplója


Abrosz Tisztakosz [176609 AL], gazdája abrosz
Küldetéseink

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/176609
Küldetéseink

2007-06-30


Ez a bejegyzés tartalmazza a küldetéseinket a 3. Világháborúban:

A mai napon (2007-06-30) az egyik katona, zsolt96, kémkedett egy kicsit, és a japánoktól hírt szerzett, miszerint van egy bomba a teveclubon, és 24 óra múlva felrobban!
Erre természetesen lépnünk kellett, ezért elindultunk keresni a bombát.
Próbálkoztunk repülővel lerohamozni a japánokat, de zsolt96 későn dobta volna ki dádát a képből, ezért elúszott a támadás.
Új tervet kellett kieszelnünk: én voltam a kiválasztott, aki beszélni fog a kínaiakkal, hogy megtudjuk hol a bomba, de a kínaiak cserébe túszt követeltek. Dádá hősiesen bevállalta a feladatot, és el is fogták.
Eközben Bors és zsolt96 ledermettek így mi 2-en maradtunk.
Egy kis fülbe épített adóvevő segítségével kommunikáltunk Dádával, és azt beszéltük meg, hogy berontok a szobába, ahol túszként használják, és szétlövünk mindenkit, de előtte kaptam egy telefonhívást a kínaiaktól: elmondták hol a bomba.
Ekkor berontottam, ahogy megbeszéltük, és lelőttünk minden kínait. A veszély még nem múlt el, mert a szobában is volt egy bomba, amit 0,4 másodpercel a robbanás előtt sikerült leállítanunk.
Kiderült a bomba helye, csak azt nem tudtuk, a szobán belül hol van. Sok gondolkodás után rájöttem, és közölni akartam dádával, de ekkor hátulról elkapott egy kínai, és elvonszolt a sarokba, és dádára fogta a fegyvert. Ekkor a kínai is rájött, hogy tudom hol a bomba, és közelről hasonlőtt, és súlyos állapotban összeestem.Dádá ezt nem hagyta annyiban, és letámadta a kínait, és végül nagy harcban legyőzte. Ekkor megérkezett az erősítés, de még eszméletlen vagyok.
Jövő héten folytatjuk, mert Borsék elmennek, és dádá álmos volt...:D:D
Ja és délután is volt harcunk egy buszon, de akkor még dádá nem volt ott.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat