Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

abrosz naplója


Abrosz Tisztakosz [176609 AL], gazdája abrosz
Predator a házban

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/176609
Predator a házban

2008-11-20

Vége volt az általános iskolás pályafutásunknak, ezért egy utolsó közös kempinget terveztünk. Kimentünk a Mátrába egy régi faházhoz, ahol berendezkedtünk.

Szereplők: én, Ati, Andris, Viktor, Gergő, Ádám, Krisz, Kiss Tamás, Hegedűs, Ricsi, Kovács, Vanessza, Szonja, Adrienn, Yvette, Gräff, Móriczka.

Bennem meg Andrisban nagyon élt a felfedezői vágy, ezért rögtön el akartunk menni az erdőbe, hogy körülnézzünk. A többiek nem akartak jönni, de végül csak rábeszéltük Ricsit is. Elbúcsúztam Vanesszától, mondtam, hogy lövök neki medvét. Andris is és Ricsi is elbúcsúztak, Móriczka megjegyezte szerelmének, hogy óvakodjon a mókusoktól. Ricsi, mint egy hős tekintett előre a tájra, aztán jött utánnunk.

Már nem láttuk a faházat, annyira bementünk az erdőbe. Volt nállunk egy-egy faragott bot, amit egy boltosnál vettünk, azzal túrtuk a bokrokat, és fúrtunk magunknak utat. Andris büdös szagra lett figyelmes. Annyira büdös volt, hogy befogta az orrát, és majdnem hányt. Rögtön utánna én is megéreztem, és hasonlók voltak a reakcióim. Ricsi melátott a fán egy mókust, és határozottan úgy vélte, hogy a mókus rá pályázik. Kicsöppent egy nyál a vérszomjas mókus szájából, erre Ricsi felkiáltott, és el akart rohanni, de beleesett egy bokorba. Miközben befogtuk az orrunkat, nevettünk rajta. Ricsi felsikoltott egy hatalmasat, kiugrott a bokorból, és remegve egy fa tövéhez guggolt. Eleinte ezen is nevettünk, de aztán már nem értettük mi van Ricsivel. Ott ült a fánál, és remegett, nem bírt beszélni, és nézte a bokrot. Odamentünk Andrissal a bokorhoz, és a bűz egyre nagyobb lett. Már alig tudtuk hogy befogni az orrlyukunkat, annyira büdös volt. Elkotortuk a bottal a leveleket, és megpillantottunk egy hullát. Szét volt szabdalva, és a férgek meg élősködők ették a maradványait. Nem tudtuk, mit tegyünk, álltunk mereven a bokor előtt, és folyt a könny a szemünkből. Ekkor leugrott egy sötét alak mögénk a fákról. Ricsi remegett szintén, mi meg nem fordultunk meg, csak néztük a holttestet. A sötét alak felemelte a bal kezét, amin megcsillant a napfénytől három, kb. 15 cm-es késszerű képződmény. Egy suhintással levágta mindkettőnk fejét, amik odahullottak Ricsi elé. A testünk élettelenül kifeküdt. Ricsi megpróbált felállni, de legyőzte őt a félelem, és összerogyott. A sötét alak odament elé, Ricsi nem nézett a szemébe. Felemelte ugyanazt a kezét (bal kéz), és lecsapott. Ricsinek is vége szakadt.

-Esteledik-
Vanessza, Adrienn és Móriczka kint ültek a teraszon, vártak bennünket, és már nagyon aggódtak értünk.
Mikor már lement a nap, Vanessza el akart jönni és megkeresni, de Gergő mondta, hogy majd reggel megkeresnek minket, biztos sátrat vertünk valahol Ricsiből.

-Reggel-
Vanessza már korán reggel elkészült. Megvárta, míg felkeltek a többiek, és kirángatta őket az ágyból. Krisz, Vanessza, Adrienn és Móriczka elindultak az erdőbe keresni bennnünket, addig a többiek fákat gyűjtöttek a tűzhöz, amin majd nyársalunk. Gräff mondta, ha nem találnak meg minket, majd felhívja a rendőrséget. Azzal elváltak.

-20 perc múlva-
Krisztiánék arrafelé mentek, mint amerre mi mentünk tegnap. Lassan haladtak, egymás mögött, és közben beszélgettek nyugalmasan. Nem is számítottak rá, hogy valaki figyeli őket. A Predator volt az, most már elárulhatom. Amint rájött, hogy minket keresnek, hang nélkül eltűnt a fák ágain.
10 perc múlva odaértek arra a helyre, ahol megöltek minket, de már nem voltunk ott, így semmi sem tűnt fel nekik. -Fúj, de büdös van.-jegyezte meg Adrienn. Érezték, hogy a bokor mögül jön a szag. Móriczka meg akarta nézni, mi az, de krisz visszafogta, és ő ment oda. Kis rákészülés után elhúzta két oldalr a bokrot. Nem volt ott semmi, de a szag onnan jött. Kifújta magából az izgalmat Krisz. Vanessza észrevett egy vérfoltot a földre hullott leveleken. Nem tudta, hogy vér, de tippje se volt rá, hogy mi lehet. -Na, jobb ha visszamegyünk, és hívjuk a rendőrséget.-mondta Krisz, és elindult visszafelé. A lányok mentek utánna. A Predator azonban most is figyelte őket, meglapulva valahol. Minden lépésüket figyelte, és lopakodva követte őket visszafelé árnyként.
Adriennék útvonalát figyelte egy darabig, aztán előrehaladt szuper gyorsasággal suhanva a fák közt. Hamar megpillantotta az erdei házunkat. Egyedül Yvette, Viktor és Kiss Tamás volt ott. Tamás a lenti helyiségben volt, és egy fa asztalnál reggelizett. Yvette és Viktor a felette lévő szobában hancúroztak. A Predator alaposan lehagyta Krisztiánékat, ezért tőlük nem kellett tartania, hogy észreveszik. Kiment az erdőből, a ház felé. Így már lehetett látni a testét a napfénytől.

Predator: 210 cm magas, rozsdásodó vas páncélzatban volt, és a bal kézfején 3 késszerű fegyver egymás mellett (15 cm). Az arcát is vasálarc fedi.

Odalopakodott a házhoz. Hallotta a nyitott ablakon keresztül Yvette enyhe sikoltozásait. Bekukucskált az ablakon, és látta Kiss Tamást. Készült támadni, ekkor észrevette a többieket az erdőben az éles szemében. Felmérte, hogy ki hol tartózkodik. Jó szemével látta, hogy mindenki fát szed. Így ez az akció lefújva. Meglátta, hogy egy valaki le volt szakadva a többiektől. Mivel a tegnapi után egyre jobban megnőtt a gyilkolhatnékja, ezért úgy döntött, levadássza az illetőt. Egy szempillantás alatt eltűnt a ház elől. Kiss Tamás kinézett az ablakon, aztán visszament enni.
Kovács volt a kiszemelt áldozat. A Predator a közelbe lopózott, és egy fa mögött elbújt, hogy biztosra vegye, hogy senki sem fogja látni. Megcsillant a 3 szúrós fegyvere, és elhelyezkedett támadó pozícióba. Ekkor oldalról Gräff megjelent. Predator visszabújt a fa mögé. Gräff odament Kovácshoz. -Hogy haladsz?-kérdezte kedvesen. Kovács éppen felemelt egy 3 grammos faágat, de úgy, hogy mutatta közben a bicepszét Dorottyának. -Aztaa, de izmos vagy Tamás!-áhítozott Dorottya, és teljes csodálattal nézte Kovácsot. Dorottya körülnézett, nem látott senkit. Odasétált Kovács elé, mint aki el akarja adni a testét. Adott egy csókot neki. Kovács azon nyomban eldobta a faágat, és átkarolta Dorottyát. Elkezdtek vadul csókolózni,és elestek. Nevettek egy kicsit. -Mindig erre a pillanatra vártam.-suttogta Kovács fülébe Dorottya. -Ne sértődj meg, ha te csak egy kaland leszel a sok közül.-mondta Kovács. -Nekem mindent megér, hogy veled legyek.-válaszolta Dorottya, és folytatták. A Predator megbizonyosodott róla, hogy nincs senki más a közelben. Elindult a hempergő szerelmespárhoz. Kovács volt felül, így nem láthatta a támadót. Dorottya az eget nézte, meg csukva volt a szeme, annyira élvezte. Hirtelen valami eltakarta a napot, ezért kinyitotta a szemét. Ott volt a Predator, feléjük hajolva, támadni készült. Dorottya felsikoltott, Kovács abbahagyta a csókolgatását. Ekkor ledöfött a Predator, és átdöfte Kovács hátát, meg Dorottya hasát. Együtt a kettőt. Vékony hangú sikoly Dorottyától, és vége. Predator kihúzta belőlük a kezét, és boldog volt, hogy újra ölhetett. Elhagyta a helyszínt. Dorottya és Kovács egymáson haltak meg.

Élnek: Ati, Ádám, Hegedűs, Kiss Tamás, Kovács, Krisz, Vanessza, Móriczka, Adrienn, Viktor, Gergő, Yvette, Szonja.

Hegedűs próbálta meggyújtani a fákat, hogy túzhöz jusson. Megérkeztek Vanesszáék, és a lányok kétségbeesetten mondták, hogy nem találtak. Ati beszólt a házba (Gräffnek szánta), hogy hívja a hegyi rendőröket, de senki sem válaszolt. -Nem láttátok Dorottyát?-kérdezte Ati. Mindenki rázta a fejét, hogy nem. Ekkor lejött a lépcsőn Yvette és Viktor izzadtan. Jól megdolgozták egymást. Ati tőlük is megkérdezte, de ők se látták. Pedig csak nálla volt telefon. -Akkor majd lemegyünk a legközelebbi településhez, és kerítünk valakit.-zárta le Ati. Hegedűs már percek óta próbálkozott a tűzzel, de nem sikerült meggyútania az öngyújtót. Ezen annyira felbaszta magát, hogy hozzávágta azt a földhöz, és idegrohamosan befutott az erdőbe. Jó messzire befutott, és nekiugrott egy fának, és elkezdte azt verni. (Atitól tanulta). Addig rugdosta, amíg meg nem fájdult a lába, és közben káromkodott. Még egyet beleütött a fába, és elkezdett vérezni az ökle. Lenyugodott egy perc után, és vissza akart fordulni, de megpillantott valamit a födlön, pár méterre. Odament. Ahogy egyre közelebb ért, felismerte Kovácsot és Dorottyát. Azt hitte, alszanak egymáson.- Hohó, rajtakaptalaaak-mondta, még kicsit lihegve az előbbi miatt. Aztán meglátott körülöttük vörös tócsát, és Kovács hátában egy lyukat, abból folyt a vér, és Dorottya nyitott szemmel feküdt tátott szájjal. Ez nagyon sok volt Hegedűsnek, és felordított. Megfordult, de ott állt előtte a Predator, és Hegedűs belefutott a mellkasába. Visszamattant róla. A Predator egy kézzel megfogta a vállánál, és elhajította, egy fának. Kitört Hegedűs több csontja is az ütközéstől, és kifeküdt.

A háznál mindenki hallotta a sikolyt. -Hadjátok, had élje ki magát. Mondta Gergő. Szonja, Ati és ő elköszöntek a többiektől. Elindultak a városba, hogy segítséget hívjanak a keresésünkre. Gergő rábízta Viktorra a parancsnokságot, amíg ő távol van. -Mindig is én voltam a főnök.-mondta Viktor.
A Predator ennek a jelenetnek is a szemtanúja volt. (Ne kérdezzétek, hogyan csinálja). Adrienn és Yvette kint voltak Viktorral meggyújtani a tüzet Hegedűs helyett. Yvette próbálta először, de megégette az ujját, és felordított. Viktor mint egy kezes bárány odarohant hozzá, és puszilgatta a sebesült ujjacskát. Adrienn addig gond nélkül meggyújtotta, és mondta, hogy hozhatják lassan a nyársat. Addig egy kicsit igazgatta a tüzet. Krisztián kihozta a nyársakat, leült, lerakta egy zacskóra a többit, és a sajátját elkezdte melegíteni. Yvette sírt az ujja miatt, amin keletkezett egy 0,0003 mm * 0,0004 mm-es seb. A házban nem volt víz, ezért egy közeli csaphoz elkisérte Viktor. Jött a jó hideg víz a fájós ujjra, ezt Yvette jobban élvezte, mint a szexet Viktorral. Viktor pár méterre állt Yvette mögött. Rájött a pisilés, ezért elfordult, és levizelte a bokrot. Szórakozottan figyelte, ahogyan rajzolgat a vizeletével a füvekre, és ezzel elvolt egész végig. Behúzta a kis harcost a gatyájába, és megfordult. Ott állt a 210 cm-es Predator, a kezében Yvette hullája átdöfve. Lassan odanézett Viktorra, és elengedte Yvettet, aki a földre hullott. Mozdulatlanul álltak mindketten, egymással szemben. Viktor egy mozdulattal elkezdett rohanni sebesen visszafelé, ám egyet ugrott a Predator, és eltűnt a fák ágain. Viktor rohant, kikerült minden ágat. Véletlenül aztán a sokadiknak nekirohant, és seggre esett a földre. Nem mozdult, hanem próbált figyelni, de alig tudott, mert nagyon félt. Valaki a földre érkezett mögötte. Flegyorsult a szívverése, és nem mert hátrafordulni, csak ült tovább a földön. Egyre gyorsabban vert a szíve, hallotta, ahogyan az a valaki lépked mögötte. Végül elsötétült előtte a világ.

Hosszú percek múlva Vanessza egy kis hordóval a kezében megjelent a csapnál. Vizet akart tölteni bele. Meglátta Yvette hulláját. Elejtette a hordót, és gyorsan visszarohant a házhoz. Elfutott az alvó Krisz mellett (a tűz mellett elaludt), és berohant a házba, nagy lármát csapva. Becsapta az ajtót, és bezárta. -Na, mi az?-kérdezte Ádám. Vanessza először nem bírt megszólalni, aztán elmondta mit látott. Adrienn egy széken ült az asztalnál, de nem sokáig, mert felpattant. -Baja esett Andrisnak?-kérdezte kétségbeesetten. Ez volt az a pillanat, amikor mindannyian rájöttek, hogy mi folyik körülöttük már tegnap óta. Sorra jöttek a gondolataik, hogy miért nem látták régóta például Dorottyát, és a többieket. Vanesszának ezsébe jutott a vérnyom, amit a keresésünkkor látott. Rádöbbentek, hogy ezek nem voltak véletlenek. -J..-jézusom.-mondta Móriczka, és kimutatott az ablakon. Kinéztek mindannyian. Ott volt a Predator, amint ledöfi az alvó Kriszt, és belehúzza a tűzbe. Aztán odanézett az ablakra a predator, ők meg ijedten ugrottak vissza, de már meglátta őket. Nagyokat lélegeztek odabent, és Vanessza újra kinézett. A Predator már nem volt ott, Krisz pedig égett. -Gyorsan, fogjatok valami fegyvert!-adta az utasítást Vanessza. Ádám ráugrott a székre, ami leszakadt alatta, így kitörtek a lábai, amik viszonylag hosszúak voltak. Odapasszolt egyet Vanesszának, Kissnek és Adriennek. Móriczka teljesen be volt szarva, és a lépcső előtt állva remegett, és azt mondogatta, hogy "Meg fogunk halni meg fogunk halni". -Hamarosan megjönnek Gergőék, addig itt kell maradnunk.-suttogta Vanessza. Ekkor hallották, hogy valaki lép egyet az emeleten. Megfagyott a vér az ereikben. Senki sem szólalt meg. Ekkor a lépcső tetejéről a Predator hatalmas lendülettel levetette magát, és nagy erővel nekiugrott Móriczkának, és leteperte. Mindenki felsikoltott, a Predator egy vágással végzett Móriczkával. Vanessza kinyitotta a kulcsra zárt ajtót, és kirohant, majd becsukta maga mögött, de belülről a Predator 3-as fegyvere átszúrta a bezárt ajtót, és megsebezte Vanesszát. Legurult a három lépcsőfokon. A Predator kiszedte a kezét az ajtóból, és látta, ahogyan Ádám, Adrienn és Tamás befut egy másik szobába. Ádám becsukta az ajtót, Adrienn odarohant a szobában az ablakhoz, és ki akarta nyitni, de izgalmában mindig mellé nyúlt, és a körmeit törte le. A Predator egy rugással betörte az ajtót, ami nekiszállt Ádámnak, és a földre teperte. A predator ráugrott az ajtóra, és az alatta lévő Ádámra. Kiss Tamás teljes kétségbeesésében megdobta a Predatort a szék lábával, de nem használt ezzel semmit. A Predator odaugrott Tamás elé, miközben átdöfte, és nekinyomta a falnak a döfős bal kezével. Kihúzta belőle a kezét, Tamás kifeküdt holtan, a vére a falon. Adrienn feltolta az ablakot, és ki akart mászni, de a Predator visszarántotta, és egy kézzel kihajította a aszobából, a kitört ajtó helyén. Indult felé, és közben rátaposott Ádám fejére. A vasbetétes cipőjétől Ádám meghalt. Odaért a predator Adriennhez, felemelte a vállánál, és levágta a fejét. Eszébe jutott Vanessza. Odament az ajtóhoz, és kirugta. Az ajtó jó pár métert repült az erejétől. Vanessza nem volt sehol, de a vérnyomait látta. A nyomok ott voltak rögtön az ajtó előtt. Predator oldalra fordult, Vanessza utolsó erejéből rá akart ugrani, de a Predator egy kézzel elkapta a nyakát, és a földhöz vágta. Meg is volt sebesülve, ezért nem bírt felkelni. Odament a Predator, és ledöfte.

-Délután 5-kor-
Gergő, Ati és Szonja megérkezett, rendőrök nélkül, mivel azt beszélték meg, hogy a rendőrök elkezdenek keresni minket. Ezt akarták elmondani nekünk is, mikor a házhoz értek. A tűz még mindig égett hevesen, de nem ismerték fel benne Kriszt, mert már szétégett. Felléptek a lépcsőkön, Szonja be akart nyitni. Ekkor Ati észrevette Vanessza holttestét a földön, kicsit begyűrve a ház alá. -Nee!-kiáltotta. Szonja kinyitotta az ajtót. Rögtön meglátta Adrienn hulláját 3 méterre tőle, közvetlenül előtte pedig Móriczka feküdt. Felordítottak, és lerohantak a lépcsőn, vissza akartak menni az erdőbe. Ati meg Gergő hátra se néztek, Szonját elkapta a Predator, és ezt Szonja egy sikollyal jelezte. A fiúk hátrafordultak. Szonja hátába döfte bele éppen a 3-as fegyverét a Predator. Ati gondolkodás nélkül odarohant. Szonját eldobta, de még élt. Ati odaugrott, de a Predator máris ledöfte, és átjött a hátán egy picike része a fegyverének. Kihúzta belőle is, és ledobta maga mellé. Ati meghalt. Szonja ezt még látta, aztán köpött sok vért, és meghalt. Gergő nagyon remegett, hasonlított a remegése Mr. Bean táncához. A Predator odasétált mellé, a fegyveréről csurgott a vér. Mutatta neki ezt, de nem ölte meg, hanem elment mellette, és eltűnt az erdőben. Úgy látszik, kiélte magát. Gergőt életben hagyta. Ám Gergő szívrohamot kapott miután elment, és összeesett, meghalt.

A holttestjeinket napokkal később találták meg a rendőrök.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat