Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

abrosz naplója


Abrosz Tisztakosz [176609 AL], gazdája abrosz
Nem jött össze!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/176609
Nem jött össze!

2007-07-27


Hősies tervet eszeltünk ma este ki zsolt96-tal, amiben kémkedni fogunk a japánok, németek ellen. Megbeszéltük, hogy tartjuk a kapcsolatot, de zsolt hol Borsnál volt, hol magánál, így nem tudtam kinek írjak, ugyanis megtámadtak, valami sötét erdő veszély meg ilyesmi volt a szoba neve.

A sok katonát éppenhogy legyőztem, de akkor megint jött egy óriási valami, de olyan fényeket sugárzott, hogy eltorzította a látásomat, így nem igazán láttam.

Megpróbálkoztam először a kispisztolyommal, ám meg se kottyant neki, a kardomat lenyelte, a még nem tesztelt lézer fegyver, amit nem régiben találtunk fel, mi magyarok, nem sült el jól (szó szerint), irányíthatatlan lett, és kilőttem magam mellett egy fát, nagy nehezen elugrottam előle, de a bal lábam beszorult alá, ekkor az a nagy valami félkézzel felemelte a fát, és eldobta a francba.
Aztán a földről felvett, és teljes erővel a földhöz vágott. Tehetetlenül szenvedtem, aztán elkapta a karom, és ide-oda csapott a földhöz, de sikerült rárakni a nyomkövető csippet, és ekkor nekivágott a padnak.
Összetört a pad, én már eléggé rossz állapotban voltam (...), de még mindig nem hagyott békén, és a kezemet csupán a hüvelyk és a mutató ujjával összeroppantotta, épphogy nem szakadt le, de eltörni eltört.
Ennyi volt a támadása, gondolom csak ránk akart ijjeszteni (sztem bejött!!), ezért hosszú ideig nem vonulhatok csatába. rohadt élet.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat