Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

abrosz naplója


Abrosz Tisztakosz [176609 AL], gazdája abrosz
Az idegbeteg tesitanár

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/176609
Az idegbeteg tesitanár

2008-09-26

A szokásos napnak indult, 0. óra tesire megyünk.

Leszálltam a buszról, átmentem az úton, ahol majdnem elütött egy postás a biciklijével, és láttam, hogy fekete zászló csüng az iskolán. Bementem, és láttam a terem előtt, ahol 7:15-ig gyülekezni kell, hogy áll Ricsi, Armand és Andris.
Megkérdeztem tőlük, hogy ki halt meg, vagy mi van. Ők sem tudták. Aztán felengedtek minket, és felmentünk az első emeletre, ahol megláttuk egy asztalon Sziszi néni (testanárnő) képét gyertyák közt. Rögtön gondoltuk, hogy ő halt meg. Szomorúak voltunk, és megálltunk a kép előtt egy pillanatra, és visszagondoltunk rá. Aztán fájó szívvel bementünk a terembe. Sorra jöttek utánna a többiek is, néhányan majdnem sírtak, meg beszéltük hogy akkor most meg lesz-e tartva a tesi. De végülis lementünk a tornazsákkal várakozni a lépcsőn.
Kisvártatva nagy dübörgéseket hallottunk, és abbahagytuk a hangos beszélgetést. Feltűnt az ajtóban egy csupa izom, fehér trikós, farmer nadrágos, kopasz, 2 méteres férfi.
Azonnal közölte velünk, hogy itt az lesz amit ő akar, (mindezt ordítva) és még a fülén is izmok dagadtak. Bementünk az öltözőbe, és felöltöztünk. Armand lett kész legelsőnek (mivel nem hozott tornacuccot), és kinyitotta az öltözőnk ajtaját, pechére ott állt előtte a tesitanár, és nekilökte az ajtót. Amint az ajtó nekiütközött, a kilincs letört. A tanár ráfordult Armandra, és a szeme fölött hatalmas ér himbálódzott. Armand rettegve mondta, hogy nincs tornacucca, miközben mi fél szemmel figyeltük mi történik, miközben öltöztünk. A tanár elkezdett ordibálni Armanddal, majd megfogta a tarkóját a tenyerével, elkezdte szorongatni, majd odébbvitte az ajtótól a nagyterem felé. Mikor már nem láttuk, a tanár fél kézzel felemelte Armandot, és vitte a terem felé. Armand nem bírt kiabálni, mert annyira szorította a tanár. Bevitte a nagyterembe, mecsukta maga mögött a két nagy fehér ajtót, majd Armandot, mintha csak egy kavicsot, eldobta, neki a terem másik végében található bordásfalnak. Armand miután nagyot csattant rajta, hassal az alatta lévő padra esett, majd onnan is leesett háttal a földre. Fetrengett, de lassan, mert csomó csontja eltörött. A tanár odament, és föléhajolt, majd leköpte.
-TANULD MEG HOGY NINCS OLYAN, HOGY NEM HOZOL FELSZERELÉST!
És bement a tanáriba. Armand a földön feküdt sírva.

Mi közben már kimentünk az udvarra, és rohangáltunk. A tanár is megjelent, épp jött le a lépcsőn. Gergő kergette Viktort, aki belefutott a lépcsőről épp leforduló tanárba. A tanárnak meg se kottyant az ütközés, de Viktor, aki hátra fele nézve futott, az ütközéskor szín izomba csapódott. Hátravágódott, a tarkója alatt, a nyakánál a csigolyák eltörtek. Kifeküdt. Gergő odasietett hozzá, de a tanár ordította:
-TÍZ KÖR GÁT! AKI NEM SPRINTEL 1-ES!!!-olyan erővel ordította, hogy mindenki sebesen kirohant a kapun, és a gát felé vette az irányt.
A tanár felemelte Viktort, akinek folyt a nyála, a fejét nem tudta mozgatni. A tanár csak fogta a vállánál, egyre erősebben nyomta a vállát. És pár másodperc múlva összeroppantotta. Viktor fájdalmas arccal próbálta a jobb kezével megakadályozni a tanárt, mire az megfogta azt a kezét is, és egy rántással kitörte. Így már mind a két keze tropa. Majd megfordult, és nekidobta az iskola falának. Viktor hasra kifeküdt ájultan.

Közben Armand törött bordákkal a folyosón a lépcsőkön a földön kúszva ment lépcsőfokonként feljebb. Keresett egy tanárt. De szerencsétlenségére bejött az ajtón a tesitanár, az egyik kezén Viktorral, akinek a fejét beleverte az iskola falába, és megölte.
-Neh! Neh!-ismételgette Srmand, és mászott 0,5 km/h-val a tanár elől. A tanár lerakta Viktor hulláját, és rátaposott Armand hátára, aki kiköpött ennek hatására egy csontot a száján, és a hátából kiálltak a gerincének a csontjai (a bőr alatt látszódtak, a bőrt nem lyukasztották át). Vér folyt a szájából, és a szeméből. Majd meghalt.

Ezután ki akart a tanár menni a gátra, hogy megnézze hogy futunk, de a fűn ülve az út mellett meglátta Zolit, Dávidot és R. Bencét, ahogy ülnek és beszélgetnek. Odasétált melléjük, úgy hogy nem vették észre, majd ököllel beleütött egyet a falba. A fal az ütés ereje következtében berepedezett nyílegyenesen, hatalmas lyuk keletkezett. Mind a 3-an vigyázba vágták magukat, és nyitott szájjal nézték hogy mit ütött a tanár.
-AZ ÉN ÓRÁMON SENKI NE MERJEN CSALNI MERT CSÚNYÁN MEGBÁNJA!! ÉRTHETŐ!?!?!?-kérdezte nagyon dühösen, a homlokán csomó ér duzzadott, amit Dávid viccesnek talált, és elkezdett magában nevetni, és a száját is egy kicsit nevetésre tartotta. A tanár ránézett, összecsikorgatta a fogait, ökölberakta a tenyerét, majd váratlanul hatalmasat ütött Dávid hasába. Dávid alatt a lábától kifelé menet a föld repedezett, és az ütéskor eltört neki is csomó bordája. Összerogyott, és némán sírt. Zoli akart volna menni a gáthoz futni, de a tanár elkapta a könyöke felett, visszarántotta úgy, hogy nekiesett a falnak. R.Bence türelmesen és aggódva nézte mindezt.
-MOST SZÉPEN BEMENTEK A TANÁRIBA, ÉS VISELITEK A CSALÁS KÖVETKEZMÉNYEIT!!-folytatta a tanár. Bence és Zoli elindult befelé. A tanár ránézett az összerogyott Dávidba, és mérgesen fejberugta, olyan erővel hogy Dávid belehalt. Ott hagyta a füvön, és ment Zoliék után.
-Ez a tanár nem normális!-mondta Bence, miközben Zoli hátranézett. A tanár ekkor fordult el a hátraeső Dávidtól. Megijjedt, és elkezdett a forgalom felé rohanni. A tanár ezt rögtön észrevette, és előrefutott, majd az előtte parkoló autóba ököllel beleütött. Az autó, ahol beleütött összeroncsolódott, és a másik oldalából az ajtó kiütődött a helyéről, és Zoli felé szállt. Bence figyelmeztette, hogy vigyázzon, de mikor Zoli hátranézett, az ajtó vízszintesen repülve lekaszálta a fejét. Zoli nekiforgott az iskola falának. Bence erre hátranézett, de a tanár már ott állt izmos valójában előtte, és gyorsan egy bal horgot, majd egy jobb horgot eresztett meg. Az első ütésnél Bence elájult, a második ütésnél kitört a nyaka. A bokorba zuhant. A tanár lesöpörte a két tenyerét, és jött a gáthoz.

Odaért, és látta hogy mi futunk, csak Kovács és Cs.Csenge sétál a mezőny végén. Épp a lépcső előtt sétáltak el, amikor a tanár ordibálni kezdett nekik, hogy jöjjenek fel. Mi épp a kanyarnál voltunk, távol ettől. Felértek Csengéék.
-MIT KÉPZELTEK TI MAGATOKRÓL, HOGY NEM FUTTOK?? HA??-kérdezte a tanár, és a trikója kezdett szakadozni az izmaitól.
-Hát..őő..tanárúr..-akarta volna mondani Csenge, de a tanár visszakézből pofonvágta, és a füvön elhelyezett szoborba, a fekete horgonyba szállt. Pont az egyik élébe, és átdöfte a hasát. Kovács arra felé akart futni, el a tanár elől, amerről mi jövünk a távolban. De a tanár elrugaszkodott a talajtól, és páros lábbal hátbarugta nagy erővel Kovácsot, akinek kitört a gerince, és a földön csúszott. A tanár aztán ráült, megfogta egy kezével a fejét, és hátrarántotta. Meghalt, és lerugta a lépcsőn.
Bedobta Csenge hulláját a bokorba, a gimi mellé. Meglátta Kovács hullája körül Adriennt, Rebekát és Rékát, akik most értek oda. Rögtön elkezdtek volna sikítani, de a tanár leugrott, és mielőtt földet ért volna, gyors lábmozdulattal oldalról fejberugta Rékát. Akkora erővel, hogy úgy 35 métert csúszott a Tisza felé a füvön. Meghalt a csúszás közben. Leérkezett a földre, és megfordulva mellbeütötte Rebekát, aki nekiesett a lépcsőnek, át Armand hulláján. Betört a feje, és meghalt. Adrienn átugrotta őket, és fel akart futni a lépcsőn, de a tanár elkapta a bokájánál, visszarántotta, és beleverte 4-szer a földbe. Olyan erővel, hogy a 2. ütésnél meghalt. Ekkor a menetirány szerint megérkezett oldalról Boldi, Gergő és Ricsi. Úgy 10 méterre voltak az esettől. A tanárra néztek, majd visszafordultak és vissza felé akartak futni. Ricsi a visszafordulásnál megcsúszott, és hasra esett. A tanár rögtön ott termett, és a levegőbe ugrott, majd kézenállva leérkezett Ricsi hátára, aztán valamivel odébb talpra érkezett, Ricsivel a kezében, majd földhöz vágta, és belerugott egyet. Ricsi fetrengett. Gergő a köveken fel akart futni a sétányra, de az egyik kőre rosszul lépett, és ő is elcsúszott. Visszakapaszkodott, de a tanár odament, és hátba könyökölte. Aztán megfogta a nyakát hátul, és elhajította maga mögé. Úgy 20 métert szállt, és horzsolásokkal a kezén kifeküdt. Még eszméleténél volt. Boldi már az emelkedőnél tartott. A tanár felfutott a köveken, ahol Gergő próbált, és gyorsan futva odaért a kanyar végéhez, ahol Boldi épp feljött.
-Bassza meg..!-fűzte hozzá Boldi, amint a kikanyarodásból meglátta, hogy ott áll vele szemben a tanár. A tanár ezután ököllel Boldi orrába vert, aki hátraszaltózott, majd háttal a földre esett. Az orra bentebb ment az arcába, és hevesen vérzett. A tanár felemelte, egyik kezével fogta a lábát, a másikkal a kezét kinyújtva a magasban. Aztán lehúzta, és a kitartott térdébe ütötte. Boldi a derekánál belül teljesen kettészakadt, ami kívül nem annyira látszott. De a lényeg, hogy meghalt. xD

Hiper gyorsan ismét a sétánynál termett, pont akkorra, mikor Andris, Ati, és végül én megérkeztünk. Utánnunk nem sokkal lemaradva jöttek a többiek is. A tanár úgy állt, hogy az izmos testétől ne lássuk Armandék hulláit. Egyedül Rékát láttuk messze a füvön elterülve. A tanár ezt azzal magyarázta, hogy rosszul van, lefeküdt pihenni. Ezután mindket, fiúkat beküldött a terembe, és mondta, hogy a lányok maradjanak. Így lett.
Mikor már eltűntünk a színen, elkezdte a lányoknak még viszonylag nyugodt hangon magyarázni, hogy nem szereti ha átverik, és az állását sem szereti, és nagyon be van pipulva, legszivesebben szétverne mindenkit. A lányok ezt a fa alatt ülve hallgatták. A tanár mondta, hogy meg akarja mutatni, hogyan is ölné meg azt, aki a keze közé kerül.
-TE OTT! A GÖMBÖLYŰ KISLÁNY! GYERE IDE!-szólt rá Nórira, aki nem ment volna, de hallva az iszonyú hangját a tanárnak, odament. A tanár mutatott ütésfajtákat, úgy, hogy az ökle mindig megállt Nóri előtt. És mindig kommentálta, hogy épp mit csinál. Nóri ezen elmosolyodott.
-VICCESNEK TARTOD BAZDMEG VICCESNEK TARTOD??-dühödött be a tanár, és most teljes erejével hasbavágta Nórit, akinek a hasa csaknem a hátán jött ki az ütéstől. Nóri nekicsapódott a korlátnak, és átszakította. Leesett a köveken, és meghalt. A lányok felsikoltottak. A tanár beugrott közéjük, és elkapta Szabina haját, akit rögtök a falnak csapott egyetlen kezével. Szabina lába leszakadt, a másik felét pedig a tanár a falnak dobta. Nem sokkal később elvérzett és meghalt. (a lányok iszonyúan visítoztak).

Ezt meghallottuk, mikor a barna vasajtón mentünk be az udvarra. Gondoltuk, hogy megnézzük, és ekkor a bokrok közül, amik eddig feltartották, kiesett R. Bence hullája. Hátraugrottunk ijjettünkben. Szétnéztünk, és az út végén megláttuk Zoli fejetlen holttestét, és a füvön fekvő Dávidot is.
Közben a tanár pörgőrugással leterítette Zsófit, majd ráült, és a földön ököllel verte véresre a fejét.
Aztán a felénk futni akaró lánycsoport elé ugrott, és az elől lévő V.Csengét hasbaütötte, majd a háta mögé ment, és teljes erejéből hátbarugta. V. Csenge jó 30 métert repült, és Dávid felett átszállva a falnak csapódott, 10 méterre előttünk. Rögtön tudtuk, hogy a lányok bajban vannak. Kriszt elkapta a nőimádó szellem, és a segítségükre sietett. Mi berohantunk a kis házba, és pár vas rudat (régi kocsiból) kihoztunk. Jutott egy Atinak, Andrisnak és nekem.
A tanár épp fellökte Neddát, és készült odamenni, hogy megverje, ekkor Krisz odarohant, és nekiugrott. A tanár egyet lépett hátra, Krisz hátraesett, de nem esett el. Neddának sikerült feltápászkodnia, és elindult felénk, a barna ajtó felé. A tanár ment utánna, de Krisz útját állta, és lefogta a tanár mindkét kezét. A tanár erre egyet lépett előre, és Kriszt már le is gyűrte. De Krisz a földön elkapta a tanár lábát, majd megpróbálta visszahúzni, hogy elessen. De nem sikerült, a tanár ehelyett megfordult, és arcon rugta Kriszt, aki hátrafelé csúszva, hassal lecsúszott a lépcsőn, és minden egyes lépcsőfokba beverte az állát. Félholtan fetrengett lent a lépcsőn, nem sokkal Armand holtteste mellett.
Ekkor épp Natasa futott el a tanár mellett, Nedda után, de a tanár pont visszafordult, és hátbaütötte Natasát. Natasa pont a kövek mellé zuhant, beverte az arcát. A tanár lehajolt, és a hajánál fogva felemelte, hátrahúzta a fejét, és készülte megütni a torkát, ezzel kivégezve. De megjöttünk mi, és én nekiugrottam a tanárnak, egy ütést mértem a vascsővel rá, megmentve ezzel Natasát. Még a levegőben voltam, a tanár hátracsúszott, és a lépcső előtt fékezett le. Megfogta a vascsövet, így vele együtt engem is, még a levegőben, és elrántott maga mellé. Magyarul átrepültem a korláton, és 3 métert estem a kövek felett (nem értem hozzájuk). Majd hanyatt értem földet. Natasa is felállt, és futott vissza Nedda után. Ati jött a következő hullámban, mikor a tanár a lépcső szélén állt. Ati balról jobbra tartó ütést vitt be a csővel, de a tanár a jobb kezét kitartva kivédte, majd a másik kezével orrba ütötte Atit, aki hátrarepült öt métert, és a cső a tanár kezébe esett.

-Élnek: én, Ati, Krisz, Andris, Ádám, Ricsi, Natasa, Szonja, Dorottya, Jakab, Yvette, Nedda, Hegedűs, Kiss Tamás.

Épp ekkor a bokor mögül, a hullák közül előugrott Yvette, és a másik két lány után akart futni, de a tanár gyorsan kapcsolt, és gyakorlottan, nyíl egyenesen eldobva a vascsövet Yvettet eltalálta. Átszúrta Yvettet a cső. Elesett, majd meghalt. Hegedűs épp előtte futott el. Oldalra nézett, és látta ahogy Yvette kifekszik. Mikor újra előrenézett, már addig futott, hogy a tanár előtt találta magát. A tanár félreugrott, elkapta Hegedűs fejét hátul, és rögtön beleütötte, miközben Hegedűs lendületben volt a korlát alatti kőbe. Hegedűs feje szétloccsant. Visszafordult a tanár, és máris szembetalálta magát az ember feletti bátorsággal rendelkező Andrissal, aki elszántan ugrott felé, és a csővel ütött ugrásból. A tanár fejét oldalraütötte, de csak a feje mozdult el. A tanár ismét felszívta magát, és visszakézből, bal kézzel Andrist bal oldalon ütötte. Kiszállt a kezéből a vascső, és 15 métert repült, míg végül a fának csapódott. Kifeküdt. Ádám és Kiss Tamás épp a fekete-fehér korlátoknál látta ezeket. Megijjedtek, és visszafordultak. A tanár odafutott, és belerugott a fekete-fehér csövekbe. Kirepültek a helyükről, és az egyik cső belefúródott Kiss Tamás hátába. Holtan esett hasra Ádám mellett. Ádám oldalranézett, és sírva futott tovább, de a tanár utolérte, és lekönyökölte. Ádám elesett, és megfordult, hassal fölfelé. A tanár ökölbe rakta a kezét, és készülte volna leütni Ádámot, de ekkor a hátára ugrott Dorottya. A tanár anagy izmaitól nem tudta leszedni a hátáról, így egy darabig bírkóztak.
Ezalatt én felmásztam a lépcsőn, de oldalra pillantva láttam Ricsit fetrengeni, aztán abbahagyta. A belső szervei szétvéreztek, meghalt. Erre dühösen felálltam, és a kezembe vettem a csövet. Ati is épp éledezett, Krisz már harcképtelen volt.
Végre sikerült a tanárnak ledobnia a hátáról, előre Dorottyát maga elé. Készülte volna leütni, de oldalról a vascsövet odatartottam, és hősiesen mondtam: ne lányokkal kezdj! ezt megbántam, mert megfogta a kezemet, bármennyire is ellenkeztem. A másik kezemben a vascsővel ütögettem, de a másik kezével kicsavarta a kezemből, és összefogta a két kezemet az egyik kezével. A másikkal, a vascsővel elkezdte a hátamat ütni. Minden egyes ütésnél felordítottam. Ekkor jött meg Ati, és a vállával elől nekiugrott a tanárnak, amit ez egy kcisit kilökött az egyensúlyából. Elengedett engem, és hasra estem sírva. A tanár ezután rögtön próbálta lecsapni Atit a vascsővel, de Ati két kézzel elkapta a tanár ütő kezét, és nagy nehezen kivédte a támadást.Aztán atanár visszahúzta a kezét, így jött vele együtt Ati is, és a másik kezével hátbaütötte. Ati arccal beleszállt a falba. A bokorból Szonja ordította erre, hogy: "Nee!!" a tanár odafordult, és odadobta a vascsövet nyílegyenesen ismét. Szonját telibe találta, és kiesett a bokorból átdöfötten. Aztán feltűnt a vasajtóban Misi bűcsi, egy puskával akezében, és habozás nélkül lőtt egyet. Eltalálta a tanár mellét jobb oldalon. A tanár egyet hátrahőkölt, aztán Misi bácsi ismét lőtt, ez a hasán találta el. Minden egyes lövésnél egyre összébb rogyott, aztán Misi bácsi belelőtt egyet a fejébe. Kifeküdt. Misi bácsi a falnak támasztotta a puskáját, és berohant a házba hívni a rendőrséget.
Két perc múlva kijött, de nem volt a fal mellé tűmasztva a puska. Ott állt a fal mellett a tanár, és rögtön Misi bácsira lőtt. Misi bácsi hátravágódott, a szívén érte a találat. Meghalt.

7 perc múlva kiértek a rendőrök, és megtalálták az egymás mellé fektetett holttestjeinket, mindegyikünkbe egy-egy lövéssel. (csak azoké volt itt, aik itt voltak, akiket előbb megölt a haláluk helyén voltak). Kimentek a gáthoz, ahol megtalálták a sérült Andrist, és Kriszt. Gergőt is megtalálták, akiben szintén volt egy lövés. Arra menekülhetett a gyilkos.
Krisz a kórházba szállítás során életét vesztette.

Túlélő: Andris

THE END*



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat