Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

abrosz naplója


Abrosz Tisztakosz [176609 AL], gazdája abrosz
A kiválasztottak

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/176609
A kiválasztottak

2008-03-22

Az osztály egy valódi szuperbörtönbe látogatott el osztálykirándulásra. Szuperbörtön alatt azt értem, hogy a világ legkeresettebb, legelvetemültebb, legvérszomjasabb bűnözőit tartják itt fogva, és különböző elméleteken törik a fejüket a laborjukban.
Oda vitt az élet minket, 7.a-t.

-Börtön előtt-
Aranka néni, mi is a város neve ahol vagyunk?-kérdezte Gergő.
Én sem tudom, olyan titkos.-Válaszolta Aranka
Olyat mondjon, amit tud..-gondolta Gergő, miközben sétáltunk a börtön kapuja felé.
Egy hiperultramega biztos acélgyémántezüst kapu előtt találtuk magunkat. Csipogások hallatszottak belülről, majd kinyílt a kapu. 2 biztonsági ember lépett elő. Mondták, hogy kövessük őket. Így is történt, a kapu bezárult.

-Börtönben-
Olyan folyosókon jártunk végig, ahol a bűnözők cellái voltak. Kovács megragadta az alkalmat. Azt mondta Arankának, hogy pisálnia kell, majd megy utánnunk. Ehelyett mit is csinált volna, odaállt egy bűnöző cellája elé, és bemutatott neki, meg nyújtogatta a nyelvét. Annyira beleélte magát, hogy a szemét is lehunyta. Ám nem várt esemény következett. A cellában a bűnöző egy kigyúrt hapsi volt. Kinyúlt a cellarácson, és az egyik kezével elkapta Kovács nyelvét. Akkorát rántott rajta, hogy a cellaajtót áttörve berepült hozzá.
Kösz kisöreg.-mondta, és kitépte a nyelvét. Kovács sikoltozott volna, ám nem volt rá ideje. A rab egyik kezével felnyitotta Kovács száját, és lenyomta a torkán a kitépett nyelvét. Kovács fuldoklott, és meghalt.

Eközben mi sorra jártuk a cellákat. Végül eljutottunk a laborhoz. A 2 biztonsági kinyitotta a kaput, és megcsodálhattuk amin elmélkednek. Egy lyukon. Nem akármilyen lyuk volt az! A tudósok szerint egy alagút egy másik univerzumba. De sehogy sem tudtak bemenni. Egyesek szerint csak a kiválasztottak léphetnek be. Körbevezették az osztályt a laborban. Zoli meg Dávid szórakozott. Kergették Adriennt, és ezen mindenki röhögött. Nem sokáig. A tátongó lyuk mellett futottak, mikor Zolit meg Dávidot beszívta a gömb. Ekkor egyre nagyobb lett, és az osztályból beszívta: Rajtuk kívül engem, Atit, Boldit, Viktort, Kiss Tamást, Ádámot, Hegedűst, Ricsit, Andrist, Gergőt, J. Dorottyát, Fannit, Neddát, Cs. Csengét.
Mindenki csodálkozott, aki ott maradt.
R.Bence káromkodott, hogy ő is kiválasztott, mikor megszólalt mögötte egy hang. A halálra az vagy!-mondta.
Megfordult, és ott állt egy talpig izmos rab, elszabadulva. kb. 2 m magas volt. Bizonyára az a rab szabadította ki, aki megölte Kovácsot.
Na szóval Bence hátranézett. A rab rámosolygott, és a pólójánál fogva felemelte. A 2 biztonsági sietett volna Bence segítségére a sokkolókkal, de még 2 rab rávetődött a 2 biztonságira. Dulakodás kezdődött.
Az osztály maradék tagja sietett volna kifelé, de rabok sokasága állt előttük. Az egyik elkapta Aranka torkát, és megfojtotta. A két biztonságit az egyik nagyon erős rab a fejüknél fogva egymáshoz verte, és mind kettőjüknek betört a feje. Meghaltak. A rabok sorra ütötték a gyerekeket. R. Bencét a pólójánál fogva a rab nekib@szta a falnak. Ott loccsant szét. A többieket a többi halálra verte. Majd szétzúzták a labort, és kitörtek az utcákra.

-a másik dimenzióban-
Mindenki kereste a választ, hogy hol vagyunk. Persze engem meg Andrist feldobott a hír, hogy kiválasztottak vagyunk, és örömtáncot jártunk.
A hely úgy nézett ki, mintha a Marson lettünk volna. Kopár sziklák, vörös minden.
Az egyik sziklára Dávid felmászott. Körülnézett, majd közölte velünk a hírt, hogy nem vagyunk egyedül. Több ezer izmos rabszolga állt a sziklán túl, egyenesen Dávidot nézve.
Biztos ők is kiválasztottak-állapította meg a helyzetet Viktor.
Ekkor nagy ordibálást hallottunk felőlük: KI MERÉSZELI HÁBORGATNI A BIRODALMUNKAAT?!?!
Gergő felmászott a sziklára, Dávid mellé.
Ő! Mondta, és mutatott rá Dávidra. Itt a nagy alkalom! Gondolta Gergő, és letaszította a szikláról Dávidot.
Aztán ordította felénk: Futás!
Futottunk.
Dávid legurult a szikláról, egyenesen a vérszomjas rabok elé. Dávid feleszmélt, és felnézett az előtte állóra. Az pedig lenézett rá, és felemelte a fejénél fogva. Taknyos kis kölyök-monta, és bedobta a többi rab közé.
Futás közben hallottuk Dávid utolsó sikolyait az életben. Meg csámcsogást meg harapdálást. Gondoltuk, biztos megették.

Élnek: Én, Viktor, Ati, Fanni, J.Dorottya, Nedda, Boldi, Gergő, Zoli, Hegedűs, Ricsi, Andris, Cs. Csenge, Ádám, Kiss Tamás.

Gergőt, ahogy felzárkózott a futókhoz J. Dorottya felképelte. Megölted az egyetlen szerelmemet!-mondta, és ütögette Gergőt. Kuss te ringyó!-szólt közbe Boldi, és hasba rúgta. Ez nem volt szép!-mondtuk.
Akkor ez szebb lesz!-válaszolt Gergő, és ököllel képen törölte Dorottyát. Kifeküdt.
A rabok elkezdtek futni felénk. Dorottyát hátrahagyva mi is rohantunk. Kivéve Zolit, aki próbálta éleztgetni Dorottyát.
Odaértek a rabok. Zoli bártan Dorottya elé állt, és megtiltotta a raboknak, hogy bántsák őt. A rabok mit tehettek volna, nagyot nevettek, és az egyik pofán nyomta Zolit. Jó nagyot repült, el is ájult.
Megették őket is.

Kiss Tamás és Ádám elfáradtak, és sírva leálltak. Mi nem akartunk megállni, ezért röviden elbúcsúztunk tőlük. A rabok rögvest odaértek. Ádámék próbáltak védekezni. Köveket dobáltak, és vissza is kaptak belőlük. Csak éppen egy két méterrel nagyobbakat. Elcsapták őket a sziklákkal, és jöttek tovább.
Kimerültek voltunk, és már lélekben felkészültünk a halálra, mikor egyszer csak Andris a távolban megpillantott egy fegyverlerakó helyet. (Mért ne pillantana meg? xD)

Odarohantunk. Persze e fegyveres őr állt a fegyveres asztal előtt. Látván, hogy a többiek üldöznek minket, elkezdtek ránk tüzelni. Mi elugrottunk, de Ricsi pont beleugrott az egyik lövésbe. 3 métert csúszott a földön, és meghalt.
Ati ráugrott az egyik rab-őrre, és elkapta a fegyverét. a levegőbe lövöldöztek, míg Atinak sikerült a rab ellen fordítania, aki lelőtte magát. Ekkor a másik rab Ati felé fordult a puskájával. De hátbalőtték. Andris volt az, aki felkapott egy pisztolyt még időben. Ati megköszönte neki.
Andris adta aparancsot, hogy mindenki szedjen fel magának pisztolyt, addig ő lövi a rabokat.
Sikerült felszedni, ám Andris már nem bírta. Elérték őt a rabok, és bemostak neki egyet-kettőt. Andrist elvesztettük. Jobbnak láttuk futni, és magunk mögé lőni.
Az egyik rab elkapta Cs. Csenge nagy haját, és visszarántotta, ám a rántás közben elesett. Csenge felállt, és az előtte fekvő rabra szegezte fegyverét. Ám megesett rajta a szíve. Itt hibázott. A rab felpattant, és a földre ütötte Csengét. Vele már más volt a szituáció. Rászegezte a fegyverét, és azonnal lőtt. Csenge meghalt. Mi a tanúság? Ne legyen szived.

Elők:Én, Boldi, Ati, Viktor, Gergő, Fanni, Nedda, Hegedűs.

Futottunk, ám a rabok is szerváltak fegyvereket, és lőttek ránk. Találnunk kellett fedezéket. Találtunk is, Egy sziklát. Onnan ki-ki bújva lövöldöztünk. Néhányat le is szedtünk.
Ők is kerítettek maguknak fedezéket, ők onnan lőttek.
Egyiknél volt egy aknavető (mi más lenne?), és ránklőtt. A szikla oldalát találta el, ahol Hegedűs lőtt. A szikla egyik darabja kipattant, és Hegedűst képen találta. Hegedűs meghalt.
Az aknavetőt nem tudtuk semlegesíteni, akárhogy lőttük. Már belerakták a lövedéket, és célozni készültek. Ugrás!-mondtam. Közénklőtt.
Egyik szélre Én, Viktor, Gergő, a másikra Ati és Nedda repült. Boldit a lökéshullám hátrarepítette a sziklától, Fannira rádőlt a fedezékünk és szétnyomta. Meghalt.
Az aknavetős Atira és Neddára fogta e fegyvert, a többiek ránk lőttek. Gergő elrejtett még a fegyveresnél egy kézigránátot, és válaszként odadobta hozzájuk. Robbantak, és így az aknavetőst a lökéshullám odébbtaszította, így a lövése is egy kicsit mellé ment. Ati és Nedda odarepültek hozzánk. Boldi elővette a pisztolyát, és teljes erőből lőni kezdett rájuk. Mi meg futottunk. Ati odament Boldihoz, és megköszönte neki az áldozatát.
Erre Boldi: F@szt fogok meghalni te büdös cickány! és elkezdett futni felénk. Ati is így tett.
Az aknavetős összeszedte magát, és ránkfogta az aknavetőt. Tüzelt, de a lövés pillanatában szétrobbant az aknavetővel együtt. Azért, mert Boldi véletlenül pont az aknavető közepébe lőtt, ahol megsebesítette, és önmegsemmisítővé vált.

Egyenlőre leráztuk a rabokat, és egy elhagyatott sziklás helyen éjszakáztunk.

Túlélők egyenlőre: Én, Nedda, Ati, Boldi, Gergő, Viktor.

-Éjszaka-
Gergő biztosra akart menni, ezért kiállt őrnek, hogy ne tudjanak a rabok meglepni, egy esetleges támadással.

-Reggel-
Felkeltem. Már mindenki ébren volt, kivéve Nedda meg Ati. Elkeztük őket keresni, de már féltünk, hogy valami baj történt. Viktor röhögések közepette jelentette ki, hogy talált valamit. Odamentünk. Ati rajta feküdt Neddán, nyála fojt.
Nedda a nevetésre felébredt, és meglátta Atit. Leütötte. Ati felkelt, mi elmeséltük neki mi volt, és értetlenül állt az eset előtt.
Nem sokkal később nagy robajra lettünk figyelmesek. Megláttuk az egyik hegyoldalról a népes rab-hadsereget közeledni.
Készülődjetek, el kell húzni a belünket!-rázta fel a társaságot Gergő.
Összeszedtük magunkat, és elkezdtünk futni.
Megpillantottam egy olyan lyukat egy hegyen, mint amilyenen át idejutottunk egy kicsit odébb. Figyelmeztettem a többieket, hogy vegyük arra az irányt.
A lyuk mérete egyre csökkent, és még mindig nem értünk oda. Egy lövés eltalálta Boldit, aki a hegyről elkezdett lefele gurulni.
Mi futottunk tovább.
A rabok elérték a hegy alját, így Boldit is. Nem néztünk vissza, de hallottuk amit hallottunk: "Büdös cigányok belőlem nem eszteeeek" TRTRRRTTRRTT
Ennyi volt. Boldi lövései megszűntek. Meghalt.

Elértük a lyukat. Gergő elsőnek beugrott, de már nagyon kicsi volt, sietnünk kellett. A rabok egyre közeledtek. Másodiknak Viktor ment. Majd Ati előre akarta engedni Neddát, de ő mondta, hogy inkább ő menjen. Ati is bement. A rabok felértek hozzánk. Elkezdtek lőni, és én Nedda elé ugrottam. Eltaláltak. Mondtam Neddának, hogy fusson, és engem hagyjon.
Fedeztem, és lőttem a rabokat. Nedda beugrott a lyukba, és az bezárult. Nesztek szemetek!-mondtam, és elkezdtem őket lőni.

The End



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat