Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

abrosz naplója


Abrosz Tisztakosz [176609 AL], gazdája abrosz
Osztályok háborúja: Első csatánk

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/176609
Osztályok háborúja: Első csatánk

2008-04-05

A gyalog hadsereggel odaértünk 25 perc alatt a 2.-osokhoz. Nem haboztunk, csatakiáltásokkal megrohamoztuk őket. A tábornokuk visszavonulást ordított. Mindenki rohant a fegyvertárhoz (egy szikla mellett), hogy fegyverük is legyenek. Néhányan el tudtak venni fegyverek (úgy 50-en)mire odaértünk, de a másik ötven sem adta olcsón a bőrét. Fegyver nélkül is nekünk rontottak. Mondtam a katonáknak, hogy kapják el gyorsan a fegyvereseket, mert a lovas katonáink hamarosan ideérnek, és nem szabad hagynunk hogy elmeneküljenek. A katonák utánnuk eredtek.
Közben én kardoztam 4 ellenséggel. Az egyik hasba akart döfni, de a kardommal az ő kardját a földhöz csaptam. Hátulról támadott az egyik, azt fordulásból képen rugatm. Pördült egyet és kitört a nyaka. Visszafordultam, és leütöttem a másikat. A maradék 2 két oldalról közelített meg. Előrebukfenceztem, és az egyik levágta a másik fejét. Sírva fakadt. Odamentem, és leütöttem a kardom nyelével. Gergő a lovával a menekülő 50 fős sereg elé futott Andrissal együtt. A katonák nekik rontottak. Gergő a lovával közéjük hajtott. A ló vagy 5 katonát agyontaposott, majd levágták. Gergő szállt egyet, és beverte egy kőbe a fejét. Rohantak megölni a katonák, de a mi hadseregünk odaért. Újból futásnak eredtek, de Krisz az első sorokban állókat egy szikláról lenyilazta. Ám ők is állítottak fel őrszemeket. Az egyik egy másik szikláról lenyilazta Kriszt, aki leesett a sziklájáról. Szörnyet halt. Adtam a parancsot, hogy szakadjon hárommá a seregünk. Egy középen, a másik kettő szélen kerítse be a 2.-osokat. Kifigyeltük, hogy öt szikláról nyilazgatnak a (béna)2.-osok. Andris egymagában felmászott az egyikre. A többi persze ezt nem hagyta, és mászás közben lőtték. 4 másik katonának mondtam, hogy szedjék le őket onnan. A 2.-osoknál sokkal gyorsabbak voltunk, és be sikerült őket kerítenünk. A középső csoport, aki hátul volt szétnyílt (direkt) utat adva nekik a menekülésre. Úgy 30 fegyveres és 20 fegyvertelen átment, és futottak vissza. Andris felért a sziklára. A nyilazó célba vette, és ellőtte nyílvesszőjét. Andris időben lebukott, és egy sziklának lőtte a 2.-os. Andris rávetette magát, és letaszította a szikláról. Ráesett egy alatta futó katonájukra. Meghaltak. A 4 felküldött katonánk ugyanígy megsemmisítette a nyilazókat.

-Közben a 6.b-nél-
Megjött a tábornokuk, Dezső. (csak úgy kitaláltam)
Egy katonát odarendelt az egymás mellé fektetett Ati, Dávid és Bence tábornok elé. Már Ati meg Dávid sebét elkötötték. A tábornok Bencéhez fordult.
"Most még szépen kérdem: Hol van a bázisotok?"-kérdezte a tábornokuk.
Ölj meg de akkor sem mondom el!-válaszolta Bence.
"Ohohohohóó inkább az egyik csatlósodat. Még mindig nem válaszolsz?"-kérdezte ismét Dezső.
"Dögölj meg"-hangzott a válasz. Erre Dezső odafordult az odarendelt katonához. Mondta, hogy ölje meg Dávidot. Dávid persze könyörgött az életéért, és mondta, hogy ő elmondja hol állomásozunk.
"Helyes! akkor nem halsz meg!"
Dávid elmondta, és abban a pillanatban leszúrta maga a tábornok. Meghalt.
"Ajánlom, hogy igazat mondjon, vagy ti ketten is meghaltok."
Bement a barlangjukba, és elmondta a katonáknak a terveit. Kis idő múlva lovasokkal, és gyalog sereggel, nyilazókkal, kardosokkal, pajzsosokkal felszerelkezve, 95 katonával indult harcba.5-öt, plusz a lányokat itt hagyta, hogy őrizzék Bencét meg Atit, meg főzzenek. Dávid hulláját elvitték.

-2.-osoknál-
3 katona leszakadt a visszafelé menekülőkről, és Gergő ájult teste felé vette az irányt, hogy az egyik vezetőt legalább leöljék. A katonák siettek a segítségére, de már nem értek oda. Az egyik katona lendítette a kardját, de Gergő kinyitotta a szemét, és kigáncsolta. A másik felbukott benne. Gergő felpattant, és a 3.-nak levágta afejét, majd a fekvőkbe döfte a kardját. Egyszerre átszúrta mindkettőt. Megérkeztek a lovasaink és a feléjük menekülő 2.-osokat nyílzápor alá vették. Sorra dőltek ki a tehetetlen 2.-osok. ÁLLJ!-ordítottam, és leálltak a nyilazással. 11 fegyveres, és 9 fegyver nélküli még élt, köztük a tábornok. A katonákat mögöttük hagyva, odaálltam a tábornokuk elé. Adják meg magukat!
A tábornok gondolkozott egy kicsit, majd rámugrott. Elővette a kiskését és hasba döfött. A katonák azonnal lenyilazták. A többi katonájuk rámrontott, de az összeset lenyilazták. Odasiettek hozzám. Ájult voltam, és egyre jobban véreztem. Egy ruhadarabbal gyorsan, szorosra bekötözték a sebem, és felraktak az egyik lóra. Gergő sietett velem vissza a bukerbe. Mondta, hogy egy lóra 2-en üljenek fel, siessünk vissza. Akik már nem férnak lóra, azok jöjjenek gyalog, de előtte vizsgálják meg, hátha vannak túlélők. Ha vannak öljék meg őket.

-6.b-sek bunkere-
Az öt katona piszkálta Ati sebét, és közben jót röhögtek. Ati meg Bence egy kő alakú sziklára volt körbekötve a csuklójuknál. Bementek enni a lányokhoz a katonák. Addig ők megpróbálták kiszabadítani a kezüket. Már annyira rángatták, hogy vérzett. Atinak sikerült a bal kezét kiszabadítania, és vele a jobbot is. Gyangén, erejét vesztve esett le a földre. Állt volna Bence segítségére, de kijött az 5 katona. Nagyot néztek. Visszarohantak a fegyvereikért. Rögtön vissza is értek, ám már egyikük sem volt ott.
Kimentek a barlangból körülnézni. Bence meg Ati bement a barlangba. A lányok elkezdtek sikoltozni, amit az 5 katona meghallott a távolból. Atiék addigra megölték az összes lányt, mire odaértek. Csak a holttesteket találták meg. Az egyik leszakadt a többiről. Bence nekitámadott, és azon nyomban átdöfte a hasát. A másik 4 rohant oda. Ati megfogott egy tányért (amin a kaja volt) és frizbi szerűen nekidobta az egyik fejének, aki meghalt. A 3 Bencének rontott. Egyszerre csaptak le, és Bence kín keservesen fogta fel a kardjával az ütésüket. Ati hátulról leszúrta az egyiket. A másik fordulásból vágott egyet Ati fejmagasságára, de ő lehajolt. Miközben felállt, a tökénél kezdve metszette felfelé a katonát. Meghalt. Bence eltaszította a kardjával a másikat, és Ati hátba vágta akardjával. Ő is meghalt.

To Be Continued



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat