Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

abrosz naplója


Abrosz Tisztakosz [176609 AL], gazdája abrosz
Parazita

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/176609
Parazita

2008-05-11

A szolnoki űrkutató központban egy nap éjszaka meteorit becsapódást észleltek. Csodálkoztak, hogy nem semmisült meg egész Szolnok egy meteorittól. Amint felkelt a nap, kutatók százai özönlöttek a helyszínre, ami történetesen a középiskolánk volt. (mi más lenne?) Egyedül az iskola semmisült meg, más szinte sértetlen maradt. Persze mi is mentünk iskolába.

Mikor odaértünk egyszerre (Én, Ati, Boldi, Andris), elcsodálkoztunk, és megkérdeztük a biztonsági őröket, hogy mi van itt. Elmondták, hogy valami lezuhant, most vizsgálják hogy pontosan mi. Andris persze rögtön elővette fantáziáját, és elkezdett idegen civilizációkról beszélni. Mind3-an röhögtünk rajta. Viszont öröltünk is, mert akkor biztos nem lesz tanítás. Leültünk egy közeli padra, nézni az eseményeket. Megláttuk, hogy Adrienn, Rebeka, Réka, V.Csenge, Nóri titokban megpróbálnak a becsapódás helyéhez közelebb férkőzni, az őrök háta mögött.
Az kivehető volt, hogy valamiféle csészealj szerű dolog van ott, elég romos állapotban. Szerencse, hogy a média még nem tudja, hisz ez egy szenzáció.
Na szóval Észrevétlenül felmásztak az UFO-ba a lépcsőn. (merthát lépcsőnek is kell lennie..)Ez a stratégia egyedül Nórinak nem ment. (hogy mért azt ne kérdezd)A többi lány bemászott az UFO-ba, Nóri odakint őrködött.
Mi 4-en bebújtunk a bokorba, és figyeltünk. Úgy 20 perc múlva kijött a 4 lány, látszólag teljesen normálisan viselkedve. Nóri kérdezte, mi volt, ők nem mondtak semmit. Réka elkezdte kigombolni a blúzát. Mi halkan röhögtünk a bokorban. Nóri értetlenül állt, és kérdezte mit akar. Réka kigombolta, majd levetette. Megfordult. Ekkor nem mindennapi látványt látott Nóri. Réka hátán egy kb. 30 cm nagyságú medúza vagy féreg vagy valamihez hasonló lény volt. A lénynek volt a fején (márha volt feje, nem lehetett kivenni) egy hosszú kötél szerű valami. (a kötélnél azért vékonyabb) Ez a hosszúkás izé Rékának a tarkójába volt döfődve.
Nóri megijjedt, és fordult volna meg, hogy fusson, de V.Csenge, Rebeka és Adrienn elállta az útját, közben furcsán nézték. Nóri nyitotta a száját ordításra, de egy másik lény a háta mögül ráugrott az arcára. Nóri egy darabig küzdött ellene, de aztán elkábult. A lény nagyokat lélegzett. (még messziről is látszott) Majd fogta a szinórját, és körbetekerte fele Nóri nyakát.Közben Réka visszagombolta magát, és a 2 lánnyal nézte, van-e a közelben szemtanú. Mi a bokorban nem mertünk még megmozdulni se, meg nyelni se, meg semmit se. Azért még láttuk, hogy a lény lassan elkezdi magát húzni Nóri hátára. A 3 lány megfordította a földön Nórit. A lény ahogy ráment Nóri hátára, a zsinórját beledöfte Nóri tarkójába. Nóri felkelt, és mintha misem történt volna elment a 3 lánnyal. Igaz, kicsit furcsán mentek. Mi abokorban egy darabig alig kaptunk levegőt, majd hátradőltünk, és magunk elé bámultunk.

Miután magunkhoz tértünk, odarohantunk az egyik biztonsági őrhöz. Azért az egyikhez, mert a másik nem volt ott. Lihegve, ijjedten próbáltuk elmondani neki, mi történt. Andris megpillantotta V.Csengét és Rékát, amint Natasát, Neddát, Zolit és Viktort hívják be egy házba. Natasa és Nedda nem nagyon akartak bemenni, de Zoli és Viktor gondolva arra, mi lesz odabent, meggyőzték őket. Én és Ati ezt nem hagyhattuk, és rohantunk feléjük, ordítva hogy "neee". Viktor még visszanézett, de abban apillanatban elkapta valami csáp a torkát, és behúzta. Az ajtó becsapódott. Én és Ati próbáltuk kinyitni, de sehogy sem ment.

-Bent-
Odabent volt egy kifejlett parazita. 2 m magas, hosszú, nagy fej, savas nyál, nagy karmok, nagy, erős farok (a hátán xD), az egyik kezében volt a csáp, amit ki tudott lőni. Ezzel a csáppal kapta el Viktort, akit a falnak csapott. Natasa rohant a hátsó kijárathoz, de Nóri elé állt. Natasa kérdezte, hogy mit csinál. Nóri mosolygott egyett, majd bemosott egy nagyot Natasának. Natasa átszállt a ház másik végébe. Bizonyára a parazita erővel ruházta fel a testét. Zoli már rátermettebb volt, kiszakított egy fadarabot az ajtófélfából, és hátulról leütötte Nórit. Ekkor Nóri háta kiszakadt, a vér szétfröcskölt a házban. Zoli rettegve nézte meg közelebbről. Nóri hátából egy kis kb. 2 dm-es hernyó szerű parazita jött ki, majd szélsebesen elszaladt. Zolinak a csodálkozásra sem maradt ideje, megfordult, és ott állt előtte a kifejlett parazita. Elkapta Zoli mindkét kezét, és felemelte. Zoli próbált kiszabadulni, de nem ment. A parazita leköpte savval, ami szétmarta Zolit. Kínkeservesen halt meg.
Nedda próbált kijönni az ajtón. De őt hátulról Adrien kapta el, majd nagy erővel elhajította a ház másik végébe. Natasa hátulról leütötte Adriennt. Amint felnézett, arra felé tört a nagy parazita, készült a farkával csapni. Natasa az utolsó pillanatban elugrott. Én éppen a másik oldalon rohantam volna neki az ajtónak, de ahogy odaértem, kitört belőle a parazita. Engem nekibaszott egy kocsinak, aminek berepedt az ajtaja. Kicsit elájultam. A nagy parazita is egy kicsit kábult volt. Ati berohant a házba. Amint beért, meglátta Nóri, Réka, Adrienn és V.Csenge holttestét, hátukon nagy lyukkal, mellettük egy-egy elhalt parazita.
Most már biztos, hogy a aparazita beülteti a petéjét az áldozatba, majd míg az ki nem kel, az agyába fúrja a csápját, és irányítja a testet. Ati ezzel nem is nagyon foglalkozott, rohant be Neddához. Nedda eszméleténél volt, és ő is elindult Ati felé. De Ati alatt egy gerenda beszakadt, és Ati pofára esett. Épp akkor, mikor felette elugrott egy parazita. Neddának már nem volt esélye kitérni, így elkapta a torkát a parazita a csápjával. Nedda hanyatt vágódott, a parazita visszahúzta magát, és Nedda arcára tapadt. Most is nagyokat lélegzett. Ati sejtette, hogy most rakja bele a petéket. Sírva odarohant Neddához, és kézzel próbálta leszedni róla a parazitát. Amint hozzáért, összesavazta a kezét. Nem volt nagyon erős a sav, de Atinak fájt. Közben hátulról Atira próbált ráugrani egy parazita, de Viktor időben kapcsolt, és egy gerendával Ati mögé állt, és lecsapta az ugró parazitát. Majd a földön is agyoncsapta. Közben a nagyparazita felébredt, és elindult Natasa felé, aki a küszöbön feküdt. De ekkor dudálás hallatszott oldalról, a parazita oldalra nézett. Arra jött egy trabant, Andris vezette, Boldi mellette. Elgázolták a nagyparazitát, aki felment a szélvédőre. Így nem láttak semmit, és nekihajtottak egy háznak. Andris beverte a fejét a kormányba, és elájult. Boldi még eszméletében volt, szerencséjére. A parazita ugyanis rá célzott a kezével, és kilőtte a csápot. Boldi időben lehajolt, így a parazita csápja a széket lyukasztotta át. Boldi kimászott az ajtón, és elkezdett rohanni visszafele. Andrisnak is szerencséje volt, nem vette őt észre a parazita, így Boldi után eredt. Egy nagyot ugrott, egyenesen Boldi felé közeledett a levegőben, mikor a biztonsági őr leszedte a pisztolyával. Többet is lőtt bele, hogy biztosra menjen. Boldi megköszönte neki. Én már felébredtem, és Natasát segítettem fel. Ati kihozta a házból Neddát, akinek még az arcán volt a parazita, majd letette. Egy pillanatra félrenézett, de ez pont elég volt a parazitának, hogy Nedda hátára másszon, és a csápját beledöfje Nedda agyába a tarkóján keresztül. Ati mikor lenézett, meglátta, hogy Nedda kinyitja a szemét, és örömében elfelejtette, hogy már a lény uralkodik felette. Közben a rendőr éppen Andrist szedte ki a kocsiból, így ő nem figyelt. Én meg Boldi figyelmeztettük Atit, de már késő volt. Nedda tökbe rúgta Atit, majd mikor térdelt, akkor fejbe. Ati vérző pofával kiterült. Én meg Boldi rárontottunk Neddára. Ketten lefogtuk egy-egy kezét, és az egyik háznak szorítottuk. Nedda nem adta meg magát, és összecsapott minket. Ahogy elterültünk előtte, megjött Viktor, és bemosott Neddának egy nagyot. Nedda elájult.Majd Viktor megrugta a földön a Neddán lévő parazitát. Ebben a pillanatban Nedda visszajött (az igazi), de nem kapott levegőt. Ati vérző fejjel odament, és megcsókolták egymást. Nedda a torkához kapott, és meghalt. Mikor a parazita elájult, megszűnt a lélegeztetése, így Nedda is meghalt.

A biztonsági őr Andrist lefektette mellénk, és az adóvevőjébe beszélt a társához, aki nem válaszolt. Mi az őr háta mögé néztünk, és ott állt a társ, pisztollyal a kezében. Ekkortájt jöttek meg a tibbiek is a helyszínre, mint akik tanulásra jönnek, és nézték az UFO-t. Mi kicsit odébb voltunk, nem láttak. Szoval hátrafordult az őr, és kérdőre vonta a társát. A társa póker arccal belelőtt vagy 7-et az őrbe, akit átjukasztottak a golyók, és meghalt. Viktor felvette Andrist, a vállára rakta, és úgy próbálta elvonszolni. A gyilkos őr úgy viselkedett, mintha nem is élne. Mikor ráláttunk, láttuk, hogy a hátán ott egy parazita. Most már ő irányít. A pisztollyal ránk célzott. Mindenki szétugrott mindenfele. Én, Ati, Boldi és Natasa elrohantunk, Viktornak ez lassabban ment Andrissal a hátán. Az őr célba vette őket, de mellé lőtt, és a mellettük lévő ablakot lőtte szét. Viktorékre ráestek az üvegek. Andris erre felébredt. Az őr közelebb jött, és készülte lelőni őket. De Andris egy hirtelen mozdulattal beledobott egy szilánkot az őrbe. A szilánk lenyisszantotta a pisztolyos csuklóját. DE mivel erősebb volt mint kéne, így is támadott. Andrisnak nekirontott, és nekinyomta a falnak. A bal kezével felemelte a torkánál fogva Andrist, és fojtogatta. Viktor is magához tért, és odamászott a pisztolyhoz. Andris már vörösödött, alig kapott levegőt, de Viktor ügyesen célozva lelőtte az őr hátát, és ezáltal a parazitát is.

Megnyugodtak, és odajöttek hozzánk. Mi próbáltuk mesélni a történetet Arankáéknak, de ők nem hitték el, így mi odahívtuk őket a helyszínre. Ott már kicsit félénkebb volt az osztály. Aranka benézett V.Csengéék hullái közé. Abban a pillanatban afejére ugrott egy parazita. Aranka dobott egy hátast. Mindenki megrémült, és futottunk volna el, de 3 kifejlett parazita körülvett mindenkit.Armand bepánikolt, és fejvesztve próbált rohanni. Ez sikerült is, mivel az egyik parazita lebaszta a fejét a helyéről. Armand meghalt. Csurgott a parazitáknak a nyála, és lyukat ütött a földön, mivel savas volt. Közben már Aranka hátára mászott a parazita. Mi próbáltuk ijjedten megmagyarázni a többieknek, mi is történik. Ricsi is ott volt köztünk (általában korán jön), és a történetet halgatva, valamint a szörnyeket nézve sokkot kapott és elájult. At gyik parazitának ez elvonta a figyelmét. Több se kellett, Krisz bátran nekiugrott, és leütötte. Mondta nekünk, hogy futás, és fordult volna a futáshoz, de egy kisparazita ráugrott a fejére. Krisz hanyattvágódott, és azzonnal elájult. Most is nagyokat lélegzett a parazita. Pumpálta bele a petét. Mi gyorsan kirohantunk, egyedül Tamás nem tudott időben kijönni. Próbálta átugrani a kifejlett parazitát, de az elkapta a lábait a csápjával, és visszarántotta. Tamás próbált mászni a földön, de ahogy odahúzta a parazita magához, leköpte savval. Tamást szétmarta a sav, és meghalt. Közben Aranka felkelt, hátán a parazitával. Ricsi felébredt az ájulásból, de még ordítania se volt ideje, mert a pofájára ugrott egy parazita. Próbálta leszedni, de ő is hamar elájult. Bizonyára ilyenkor valami altató izével hatnak az áldozatra. Mi futottunk. Követett a 2 kifejlett parazita, meg néhány kicsi. Kettévált a csapat. Én, Boldi, Ati, Viktor, Gergő, Natasa, Yvette, Jakab, Andris, Dorottya és Bözsi (Boldi csaja) egyik irányba, többiek másik. A mi csapatunk az út végén látott 3 rendőrt. Odasiettünk, de ahogy az egyik oldalrafordult, megláttuk a hátán a parazitát, csápja a tarkón át az agyban. Meghátráltunk, de Yvette elesett amien béna. Viktor sietett a segítségére, de ahogy elkezdt tüzelni a rendőrök, meggondolta magát, és oldalraugrott, be egy kocsi mögé. Mi befutottunk egy háznak a háta mögé. Yvette próbálta kikerülni a lövéseket, de egy eltalálta a lábát. Még próbálta magát húzni a földön, aztán a kezét lőtték le. Majd kapott vagy 10 találatot a pofájába. Meghalt. A rendőrök elkezdték lőni Viktort, aki a kocsi mögött lapult. Mi indultunk volna a segítségére, de mögöttünk megjelent az egyik parazita. Rögtön köpött egyet savval, ami el is találta volna Natasát, hogyha nem húzom el onnan. Elkezdtünk rohanni a városon át. Boldi és Bözsi kézen fogva futottak, és hibát követtek el azzal, hogy egyszerre néztek hátra. Ugyanis a kezük megakadt egy villanyoszlopban. Mindketten hanyattvágódtak. Boldi ijjedtében lerohadtkurvázta Bözsit, aki erre megsértődött. A parazita már készült köpni savval, mikor Ati megérkezett a segítség személyében, és minden erejét megmozgósítva beleütött a villanyoszlopba, ami kidőlt, egyenesen a parazitára. A parazitát agyonnyomta a villanypózna, de a sav így szétfröccsent. Néhány sav épp Jakab felé tartott, de Gergő megmentette. Egy kuka tetejével állt hősiesen és gyorsan Jakab elé, ami felfogta a savat. De szét is marta. Hallottuk a lövéseket, amit Viktor fedezékére adnak le a zsaruk. Ismét indultunk volna vissza hozzá, de vagy 4 kisparazita állta utunkat. Gergő megfogta Jakab kezét, a szájához emelte, majd ezt mondta: "A barátomat nem hagyom cserben baby, meg kell értened. Szeretem a melleidet, a seggedet és a tested, de értsd meg hogy ő a barátom." És megcsókolta a kezét. Utánna felvett egy baseball ütőt (véletlen ott volt egy xD) és elkezdett futni Viktorhoz. Az egyik parazita megpróbált ráugrani, de én odadobtam egy kukát, így arra ugrott, majd a falnak csapódva szétloccsant. Gergő elfutott, a paraziták jöttek utánnunk.

-Másik csapatnál-
Őket a másik parazita kergette, meg vagy 7 kisparazita. Kovács már az elején lemaradt, mert a barátját nem akarta otthagyni. Így visszafordult Ricsihez. Ő még nem tudta, mik is ezek a lények, szoval örült hogy láthatja Ricsit, ébren. Azt viszont már furcsállotta, hogy Aranka is jól van. Ricsit kérdezte, hogy minden rendben van-e, és ő mondta hogy persze.De ekkor a hátáról lehalt a parazita. Kovács megijjedt, ahogy a földre esett. Abban a pillanatban Ricsi hasa
kiszakadt, és a vér ráfröcskölt Kovácsra. Majd egy szempillantás alatt a bébiparazita kiugrott Ricsi hasából (belőle lesz majd a kifejlett), és átjukasztotta Kovács hasát. Kovács kifeküdt, és meghalt, Ricsi rá. Arankáról is ebben apillanatban halt le a parazita, hasából kijött a bébi.
Futás közben Ádám lemaradt tőlük, és a kifejlett parazita elkapta a kezéből kijövő csáppal a lábát, így Ádám felbukott. A többiek még visszanéztek, de nem tehettek semmit, futottak tovább, utánnuk a kisparaziták. Ádámot elkezdte húzni magafelé a parazita. Húzás közben Ádám felvett egy fadarabot, és mikor a parazita közelébe ért, megpróbálta vele leütni. De a parazita elkapta a kezét és kicsavarta. Majd megfordította, Ádámot a torkánál fogva felemelte, és lecsulázta savval. Ádámot szétmarta a sav. Meghalt.
A többiek zsákutcába lettek csalva.
A kifejlett parazita még Ádámmal volt elfoglalva, így "csak" a 7 kisparazita kerítette be őket. Szabina és Zsófi féltek, és mivel nem voltak melletük a hű szerelmeik, ugyanarra gondoltak mindketten. Elkezdtek vetkőzni. Már Szabina felrakta a műfaszt, amit eddig zsebében hordott (Kovácstól szuvenír), és készültek azt csinálni, de egy parazita ráugrott Zsófi arcára. Zsófi nekicsapódott a falnak, majd elájult. Szabina nem bírta tovább szex nélkül, így egyetlen kiútnak látta, ha felvágja az ereit. Így is tett, mosolyogva szólította el az úr. A többiekre a paraziták válogatás nélkül ráugrottak.

-Viktornál-
Már szanaszét lőtték Viktor kocsipajzsát, és az egyik rendőr már majdnem mellette volt Viktornak, mikor Gergő jobb oldalról rárontott. A rendőr megpróbálta becélozni, de Gergő gyorsabb volt, és egy balra irányuló lendítéssel a baseball ütővel leütötte a rendőrt. A másik azonnal tüzelt Gergőre, és el is találta a lábát. Úgy tűnt itt a vég, de kifogyott a rendőr lőszere. Viktor ezt észrevette, felvette Gergő ütőjét, és megindult a zsaru felé. A rendőr éppen ujratöltött, mikor Viktor hasbavágta az ütővel. A rendőr kifeküdt. Viktor örömködve vette tudomásul, hogy nyert. Men vissza lassan Gergőhöz, aki Viktor fölé nézett és felordított. Viktor felnézett, és egy kifejlett parazita ráugrott. Kiverte Viktor kezéből az ütőt, majd mintha egy kislabdát emelt volna fel, eldobta Viktort neki a falnak. Viktor beverte a fejét. Eközben a két rendőrből kijött a bébiparazita, és elfutott. Gergő felállt, és az eltalált lábát vonszolva próbált meg menekülni, de az éből eléugrott a parazita. Egy szempillantás alatt fordulásból úgy megcsapta Gergő fejét a farkával, hogy pörögve rászállt egy autó motorháztetőjére. A feje a szélvédőbe esett, kitörte az ablakot, és szétvágták Gergő torkát a szilánkok. Meghalt. Viktor eközben mászott fel egy csövön a ház tetejére, ügyet sem vetve Gergőre. Mikor felért, felhúzta magát, de elsápadt. A kifejlett parazita már ott várta, és leütötte a farkával. (a hátsóval). Viktor nagyot esett, és meghalt.

-Nálunk-

Élnek: Én, Ati, Boldi, Andris, Natasa, Bözsi, Jakab, Dorottya.

Jakab alig bírta feldolgozni, hogy Gergő elment mellőle, bár még nem tudta, hogy meghalt. (nem mintha ha tudná jobb lenne). Alig volt kedve jönni velünk, így Andris segített neki. Mikor elhaladtunk egy útkereszteződésben, megláttuk a másik utcából, hogy örömködve fut felénk Zsófi és Ricsi. Mindannyian elkezdtünk rohanni hozzájuk, és csodálkoztunk hogy élnek. Dorottya megölelte Zsófit, de mikor a hátához nyúlt valami ragacsos valamihez nyúlt. Megnézte, és ott volt Zsófi hátán egy parazita. Kilőtte a 4 csápját, és magáhozkötözte Dorottyát. Mi ezt nem hagyhattuk annyiban. Rohantam elsőnek Dorottya felé, de Ricsi elém állt, és elcsapott vagy 10m-re. A többiek felfogták, hogy ő is parazitás. Bözsi és Boldi elkezdtek rohanni a francba, de Ricsi hasa kirepedt, és kiszáguldott belőle a bébiparazita. Ati, aki épp készült támadni, csak nagy reflexszel tudott elhajolni, de a sebesen száguldó bébiparazita átlyukasztotta Boldi hasát, majd berepült egy ablakon. Boldi a hasához kapott, és elterült. Bözsi visszafordult, lehajolt Boldihoz, felemelte a fejét és sírva mondta: "Mondj valamit édesem!"
Boldinak vérzett a szája (namegpersze a hasa is), látszott hogy halálán van, de összeszedte minden maradék erejét, és ezt nyögte: "Sosem szerettelek te hülye ringyó"-és meghalt. Bözsit ez felidegesítette, földhöz vágta Boldi fejét, és megfordult. Abban a pillanatban egy kifejlett parazita kettécsapta. Közben Ati próbálta leszedni a csápokat Dorottyáról, de nem ment, így feladta. Dorottya még sikoltott egyet, majd szétmorzsolta a szorítás. Ati ekkor adott a lehetőségre, és bemosott egyet Zsófinak. Zsófi, mivel erősebb volt hála a parazitának, visszaütött Atinak, aki elnyalt. Ati nem adta olcsón a bőrét, felállt és bemosott mégegyet Zsófinak. Zsófi is ismét telibe találta Atit, aki odarepült a parazita elé. A parazita a karmait elővette, és beledöfte Ati szíve mellé, a jobb oldalra, és felemelte. Ati szenvedve fogta a parazita kezét, de nem tehetett semmit. A parazita most lendítette a másik kezét, és most a gyomrát szúrta át Atinak, de úgy, hogy átlyukasztotta a hasát. Ati most már nem sokáig bírta, elvérzett. A parazita eldobta.
Jakab nagyon félt, de Andris eléállt hősiesen. Mondta, hogy menjen oda hozzám, és fussunk el. Majd ő feltartja a parazitát. Mindezt Jakab felé fordulva mondta. Jakab így is tett, futott felém. Én még kicsit ájult voltam. Andris ahogy ezt elmondta, megfordult a parazita felé, aki nem volt ott. Megijjedt Andris, és Jakab felé fordult, akit abban a pillanatban csapott ketté a parazita. Majd felém kezdett jönni, de Andris nem hagyta, és futni kezdett a parazita felé. A parazita persze nekicsapta a farkával a falnak. Aztán hegyesítette a karmait, de dudálást hallott, és a hang irányába nézett. Egy markoló gép volt az, Natasával a volán mögött. Elgázolta a parazitát, és nekinyomta a falnak. Akárhogy nyomta a gázt, a parazita jól bírta. De végül megadta magát, és szétfröccsent. A sav ráment Natasára, aki kiesett a gépből. Én már felébredtem, és odasiettem, de már halott volt. Nagyon ideges lettem, megfordultam és ott volt 10 kifejlett parazita. ( a2m-esek.) Ökölbe szorítottam atenyerem, szokás szerint kivillant az ér a homlokom mellett. Az egyik parazita nekemugrott, de bemostam neki egyet teljes erőmből. A parazita nekiszállt egy másiknak. A többi parazita értetlenül állt mindez előtt. Aztán 2 másik rám akart ugrani, de felordítottam egyet, és valami furcsa erőtér keletkezett körülöttem, ami eltaszította onnan a parazitákat. Felszálltak a háztetőre. Elkezdett sárgán villogni a hajam, és az erőtér is sárga lángra hasonlított körülöttem. Néhány kavics is felszállt. Most a lent maradt 8 parazita támadt rám, de én is rájuk. Az egyik le akart köpni savval, de elugrottam, így egy másikat köpött le, aki így szétsavazódott, de nem köpött le másikat. A köpő paraztához odafordultam, és úgy pofánkönyököltem, hogy forogva nekiszállt egy ház falának, és szétfröccsent. Aztán egy másikat, aki a hátam mögött próbált támadni, elrugtam, és beszállt egy ablakon. A többivel is hasonlóképp végeztem.
Ekkor az ég besötétült, és villámlani kezdett. A föld kettéhasadt, és kijött belőle a 20m magasságú főélien, hatalmas izmokkal. Beálltam harci pózba, neki kidudorodtak az izmai, megnagyobbult körülöttem a sárga erőtér, és egymásra néztünk.

The End



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat