Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

abrosz naplója


Abrosz Tisztakosz [176609 AL], gazdája abrosz
Zombik támadása

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/176609
Zombik támadása

2008-03-17

(éljeeen, végre, az első regényemet másolhatom át:') )

Minden simán indult.
Felszálltam a buszra, elvitt az iskoláig. Bár feltűnk, hogy sokkal kevesebben vannak a buszon. Fent a teremben találkoztam Gergővel, Attilával, Boldizsárral, Viktorral és a többiekkel. Az első órában észre vettük, hogy az osztály fele szinte hiányzik. Aranka is csodálkozott. Aztán a második óra előtti szünetben Viktornak támadt az az ötlete, hogy Ádámmal menjenek pisálni. Így is történt.
-Pisálás közben-
Ádám már végzett, és őrizte a bejáratot, hogy Viktor nyugodtan csinálhassa. Mikor Viktor szólt, hogy kész, Ádám nem válaszolt. Viktor mit tehetett volna, elindult hogy megnézze mi van. Ijjedve hátrált vissza a budiba mikor megtalálta Ádám holttestét az ajtó előtt. Bele ki volt lógva, és egy nagy harapás volt a vállán, ami kiszakította a húsát.
Aztán összeszedte magát, és elindult kifelé, átlépve Ádámot. Mikor átlépte, rohanni kezdett a lépcsőn lefelé, hogy szóljon mindenkinek. Ám egy furcsa hangot hallott felülről és megtorpant. Felnézett, és látta hogy 2 zombi eszi Ádám hulláját. Elkezdett sikoltozni, amit a zombik -érthetetlenül- észrevettek. Vipera sebességgel az egyik rávetődött Viktorra, és nekirugta a falnak, ahol szétloccsant a feje. Őt is megették.
-teremben-
Kezdődött a 2. óra. Észleltük, hogy Ádámék nincsenek meg, és szóltunk a tanárnak. A tanár Andrist küldte ki, hogy keresse meg őket. Ilyenkor már sejtettük, hogy valami nincs rendben. Andris alig lépett ki az ajtón, máris meglátta Viktor levágott fején a padlón. Sokkot kapott és elájult. De pechére beverte az ajtó kilincsébe a fejét, és neki is szétloccsant az agya.
Erre mindenki megriadt, és az ajtótól minél távolabb ment. A tanár mondta, hogy megnézi mi volt ez. Oda lépett az ajtó elé, és egy karom lenyisszantotta a fejét. Utánna 5 Zombi rontott be a terembe. Sántán, lassan közelítettek felénk. Az volt a szerencsénk, hogy a lányok elkezdtek sikítani, és elvonták rólunk a zombik figyelmét.
Míg a lányokat ették, mi (Én, Gergő, Boldi, Ati, Ricsi, Krisztián, Zoli, Dávid, Bence) kirohantunk ahogy csak tudtunk a teremből. Már az iskola kapujáig elértünk. Rádöbbentünk, hogy az ajtó be van zárva. Krisztián és Dávid odaálltak, és kirugták. Indultak volna futásnak, de két zombi elkapta a vállukat, és kirántotta őket.
Erre mind elkezdtünk ordítani, és futni az udvar felé.
A tornaterem felőli lépcsőn egy zombi ráugrott Bencére, és kiestek az ablakon. Még egy utolsó Bence-sikolyt hallottunk útban az udvar felé. Kiértünk. A zöld kapuhoz vitt az irány. Az is lakatra volt zárva, nem tudtuk kinyitni. Gergő velünk nem törődve átugrotta a kaput. Mi már döbbbenve néztünk mögé, és mikor észrevette, ő is hátranézett. Több száz zombi állt ott, Gergőt nézve. Megpróbált visszaugrani, de elkapták a bal lábát, és tőből kiszakították. Ricsi elájult. Gergőt visszarántotta egy zombi, és bedobta a többi közé. Mi ijjedten hátráltunk. Ati felemelte ricsit, és vitte hátrébb. A zombik egyre jobban törték a kaput. Ekkor Zoli mondta, hogy át kéne ugrani a szomszédba. Ati átdobta Ricsit, hogy ne legyen mászáskor vele gond. Sajna nem tudtuk, hogy zombik vannak ott is. Erre akkor jöttünk rá, mikor Zoli mászott át, és kukucskálva meglátott egy zombit, ami éppen ricsit eszi. Megijjedt, és ráesett. Mi egy tégla helyén (lyukon) néztük az eseményt. A zombi megfogta Zoli nyakát, és 10 m-re elhajította magától. Zoli épphogy feleszmélt, egy jobb egyenessel a Zombi leterítette, és fordulásból kiszakította a vállát. Zoli elvérzett. Boldi rettegve kezdett hátrálni. A zombik jöttek ki az iskolából is. Boldi pont arra futott, és 3-an rávetették magukat. Az első elől el tudott futni, de a másik a karmával maga előtt ugrott. Boldi hasát felvágva fordult felénk. Ránktámadtak 2-en. Attila megfogta az egyiket a tarkójánál, és nekidobta a másiknak. Közbe betörték a kaput. Az egyik erős zombi megtalálta Gergő fejét, és nekem dobta. eltört a lábam. Attila kitépett gyökerestül egy fát, és beledobta a zombikba. Aztán megfordult, de egy zombi a hátára ugrott, és elkezdte fojtogatni. Én indultam volna segíteni, de a földből kiugrott egy, és pofánb@szott a karmaival. Meghaltam. Attila levetette magáról a zombit, de miközbe esett, súlyosan megsebesítette Ati hasát. Az összes zombi rátámadt. 3-at 4-et még leütött, de a többivel már nem bírt.
Mind meghaltunk.

xD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat