Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

abrosz naplója


Abrosz Tisztakosz [176609 AL], gazdája abrosz
O.h.: Nagy ütközet

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/176609
O.h.: Nagy ütközet

2008-04-09

-25 perc múlva-
A távcsővel figyelő Boldi 2 földön fekvő emberre lett figyelmes. Mondta Gergőnek, aki odairányította a katonákat.
Nemsokára odaértek, és megtalálták Atit meg a fejetlen tábornokot a szakadék mellett.
"De hol van Bence?"-kérdezte magában Gergő.
"Asszem megtaláltam"-válaszolt Andris, miközben a szakadékba nézett. Mindenki szörnyülködve látta a kapitányunk szétterülő holttestét lent a mélyben.
Boldi örömködve fogadta a hírt hogy meghalt Bence. Nem részletezném.
Hangokat hallottunk a távolból. BOSSZÚ BOSSZÚ BOSSZÚ-ismételgette, egyre hangosabban. Boldi a távcsövével megpillantotta a 6.-osok seregét. Úgy 68-an voltak +az osztály életben maradt tagjai. Nem tétováztak kapitányuk elveztése után, nyílzápor alá vették harcosainkat. Mindenki elővette a kézre jól illő pajzsát, és összementek. Kivédték az összes nyilat. Majd szép lassan megindultak a 6.-osok lovas serege felé. Begyorsított mindkét fél. Az első sorban Boldi nem szarolt, eldobta a pajzsát mondván hátráltatja. Teljes erőből belefutott a 6.-osokba. MI BOSSZULUNK TITEKET CIGÁNYOK!-Hangoztatta.
Egy lovast vett célba. Ő elővette a nyilát, és lőtt egyet Boldira. Kivédte a kardjával, és mikor elhaladt a lovas mellett kettévágta a katonát. A ló nekifutott egy másiknak, akiről leesett a katona. Boldi azt is levágta. Odaértek hozzá a többiek. Mindenki összecsapott. A kardok csattogtak, az égben nyíleső. Pár katonánkat agyontapostak a lovak, de levágtuk őket. Dorottya és Fanni lány létére ügyesen kezelte a kardot, levágtak néhány katonát. Cs.Csenge túlbízta magát, és nekirontott 5 lovasnak. Nekitámadt az egyiknek, de a másik hozzábaszta a kardját. Leszedte Cs.Csenge bal kezét. Kifeküdt. Az egyik katona odament és leszúrta.
Atira is pályáztak még ájultan is. Nedda odasietett szerelméhez, és védte őt. De az egyik jól képzett katonájuk leütötte Neddát. Készült ledöfni, Nedda becsukta a szemét. Ati hirtelen kinyitotta a szemét, és Nedda elejtett kardjával ledöfte a támadót. Nedda megörült, és megcsókolta Atit, majd tovább vágdosott. Még nem gyűjtött elég erőt Ati, így nem tudott felkelni.
Közben Boldi is nagymenősködött. Zolit leszedték 5-en, rájuktámadott. Az egyik vágott egyet hasmagasságban. Boldi hátraugrott, és visszacsapott. Kettészált a támadó. Megfordult, és fejen könyökölt egy másikat, de egy harmadik már kifogott rajta. Becsúszással kigáncsolta Boldit, majd döfni készült. Boldi is kigáncsolta. Ő is döfni készült, de hátulról egy másik elrugta. Taknyált egy nagyot, de szerencséjére a kardja egy másik katonába esett. Megfordult, és 2-en jöttek rá. De egy szempillantás alatt mindkettő le lett nyilazva. Andris volt az, aki a sereget körözve lovával, folyamatosan nyilaz.
Még maradt a 6.-osoknak 4 lovasa, ők Andrisra mentek. Andris mielőtt odaértek kilőtte 2 kezéből a nyilat. A másik kettő lőtt, de hátrafeküdt a lóra, így elkerülte őket. Ugratott egyet a lóval, és levegőben spárgázva lerugott 2 katonát a lóról. Megfordult, és a másik kettővel induét párbajra. Elővették mind3-an kardjaikat. Andris felállt a futó lóra. Vágott egyet az elöl járó katona. Átugrotta akardot, és oldalrúgásból lerugta a másikat a lóról. Újra megfordultak. Az ellenfél is felállt a lóra. Egyre közelebb értek egymáshoz. Andris ügyes cselt alkalmazott. A lovat belevezett a másikba, és leugrott. A katona esett 10 métert, és kitörte a nyakát. Andris a földön forgott egy kicsit. Győzött.
Gergőnek is meggyűlt a baja. A másodtábornokkal (egyben a tábornok utáni legjobb harcossal) csatázott. Egymásnak támadtak, és összecsaptak kardjaikkal. Többször is megpróbálták egymást levágni, de a másik mindig kivédte. Összecsaptak ismét a karddal. Gergő eltolta magától, és fordulásból elrugta a másodot. Ő erre válaszolt, ugrásból rugta odébb Gergőt. felpattant a földről, de máris támadott a másod. Lefele csapott a kardjával, Gergő kivédte. Összemérték erejüket. Már-már rengett volna a föld, ha ez nem lenne a valóság. (XD) Odébblökték egymást, majd megint összeütöttek. Mindkettejük kezéből kiesett messzire a kard. A másod nem hagyta annyiban, ráugrott Gergőre, aki hátrabukfencből felrugta a magasba a rávetődő másodot. Nagyot egyett. Megfordult, és Gergő bemosott neki egyet jobbegyenessel. Rögtön válaszolt, hasbaütötte Gergőt, majd kigáncsolta. Elővette a kiskését és szúrt. Gergő elkapta a késes kezét. Kifeküdtek. A filmekből látta, hogy ilyenkor falnak csapkodják, és kiejti a támadó a fegyverét. Mivel fal nem volt, földhöz csapta. Kiejtette. Gergő vadul elkezdte ököllel püfölni a másodot. Azt látta, győzött. Megfordult, és ment a kardjához. Ám mögötte felállt a másod, felvette a kardját és tisztességtelenül eldobta a kardot. Gergő szeme sarkából látta, így jobb oldalra mátrixosan elugrott. A másodperc töredéke alatt viszonzásul felkapta (még a levegőben) a földről a kardot, és beledobta a másodba. Meghalt.

A gyengébb idegzetű ellenségek elkezdtek menekülni, de nem tartott futásuk sokáig. A nyilazásra kinevezett 2 Dorottya leszedte őket. V.Csenge éppen harcba keveredett egy katonával. Támadott, de a katona kitért, és hason nyisszantotta. V.Csenge összerogyott, majd lefejezték. A katonát hátulról Boldi leszúrta. Andris miután legyőzte a lovasokat felbátorodott, és nekitámadott egy 10 fős csapatnak. Becsúszással indított, eltarolt egy katonát. Felpattant, és az éppen vágni készülő katonát tökberugta, majd fordulásból lekönyökölte. Ráugrott a hátára, így egy másik katona a fejét vágta le. Andris leugrott róla, és akkorát rugott a katona fejébe, hogy az reccsent egyet, kitört a nyaka, és fordult a levegőben 2-t mire földet ért. A többi együtt támadott Andrisra. Nem jutott ideje támadásba lendülni, csak védekezett. Már-már kezdte elveszteni az erejét, de a 2 Dorottya nyilai besegítettek. Erre feltűnt néhány 6.-os a sziklák tetejéről, és a mi seregünkre kezdett nyilazni. Gergő adta a parancsot, hogy mindenki menjen össze a pajzsokkal. Sietett mindenki a kiszemelt helyre. Az éppen futó Ádám útját állta egy katona. Ádám látszattámadást színlelt. A katona megijjedt, és ellentámadásszerűen visszavágott. Ádám hátraugrott, és a következő pillanatban levágta a katona fejét. Mosolyogva, elégedetten futott felénk, de hátbatalálta egy nyílvessző. Ádám kifeküdt, és elvérzett. Megviselt bennünket a barátunk elvesztése, és rohamra indultunk együtt, pajzsokkal. A megmaradt katonák megpróbáltak minket feltartóztatni. Boldi magához híven nagyképűen az első sorban ment, és sorra ütötte le az arraérkező katonákat. Így tett a többi első sorban lévő katonánk is. Egyre több ellenség fogott nyilat, és ment fel a sziklákra. Mi nem adtuk magunkat. Boldi felugrott az egyik sziklára, és mászni kezdett fölfelé. A katona észrevette, és fentről húzta a nyílvesszőjét. De Jakab leszedte az ő nyilával. Boldi felmászott a nyílért, és rálőtt az egyik nyilazó ellenségre. Leszedte. Mindenki mászott fel a maradék (úgy 3) nyilashoz. Leszedtek tőlünk egy-egy katonát, de a végén felértünk, és leöltük mindet. Győztünk.
Juhé!-nyögte sérülten, lassan Ati, aki Neddára támaszkodva megérkezett a csapathoz. Gergő átvette Neddától, és mondta hogy segít visszamenni.

A küzdelem fél óráig tartott.

The End



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat