Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

abrosz naplója


Abrosz Tisztakosz [176609 AL], gazdája abrosz
C-NEWS 1-2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/176609
C-NEWS 1-2.

2008-10-03

-Csütörtök-
Kitaláltuk azt a jó játékot, hogy tilos káromkodni. Aki a leghamarabb elszólja magát, annak viselnie kell a következményét. Én. Viktor, Gergő és Ati kezdtünk játszani.
Az első tét ez volt: Kovács haját kell megfogni. Önmagában is félelmetes. A vesztes Ati volt, aki udvaros szünetben meg is tette.
Még aznap, ismét vesztett, az lett volna a tét hogy ugorjon ki az ablakon, de nem tette meg -érthetetlen-.
Tovább játszottunk, és kitaláltuk a bosszút: Rebeka seggét kell megfogni, mindegy hogyan. Ezúttal Gergő veszített (már nem emlékszem mit mondott), és ő is kiállta a próbát: szövetkezett Andrissal, kergetést szimulálva a teremben. Rebeka a középső, és ajtófelőli padsor közt állt, a tanári asztal előtt, háttal a tanárinak. Andris elfutott mögötte, Gergő utánna, és futás közben megérintette a fenék fölött Rebekát. Amit később nem fogadtunk el, tehát újra meg kell csinálnia.
Mégegyszer játszottunk, Gergő ismét beleugrott a csapdájába, ezúttal Dorina seggét kellett megfognia. Rafináltan és ügyesen csinálta: szünetben egy szék volt ő, és Dorina közt, Dorina állt. Gergő ismét csak futást színlelve, "véletlenül" belerohant a székbe és hatalmasat esett. Ámde esés közben kinyújtotta mindkét kezét, és megfogta az említett célt. Én ugyan nem láttam a kulcspontot, de Viktor látta. Csak azt láttam, hogy Gergő leesik a földre és mindenki röhög.

A nap további eseményei:
Fizika óra: akik nem írtak, szóban váratlanul lefeleltette, a dolgozat kérdéseiből. Született két hármas és egy 1-es, ami Ádám nevéhez fűződik.

Informatika órán csak én feleltem, 5-ösre. háhá.

Földrajzon írtunk. Nem volt nehéz (persze nem tudtam a felét) de Atiról lelestem, közben mondtuk a választ az előttünk ülő Andrisnak és Ádámnak. A négyes meglesz.

Kémiából a tanár feltette a kérdést, ki nem írt TZ-t. Én.. Kihívott felelni, abból az anyagból amiből kb. két mondatot tudtam. Ő diktálta mit írjak a táblára, én azt tettem. Megadta az ötöst, juhé xD

Ének órán volt a legjobb. Az amúgy is tök hülye tanárral, és az amúgy is utálatos tantárggyal. Egész órán röhögtünk. Az óra egyik részében a pad alatt bírkóztunk Atival, amit a tanár észrevett, és kihívta a táblához. Valami 5 b vagy nem tudom milyen szart kellett volna csinálnia. A tanár felrajzolt a táblára egy b betűt. Ati meg mellé írt még négy db b betűt. Mi sem tudtuk mit kell cisnálni, de sírva röhögtünk Vitkorral. Hátrafordult Viktor, láttam hogy tiszta vörös a feje, szinte már könnyezik. Én hasonlóképpen.



-Péntek, ma-
Tegnap a játékban véletlenül kimondtam egy trágár szót: "de szar lesz" És az előtte megbeszéltet kellett megcsinálnom: megfogni az osztály legbefolyásosabb csajának a mellét. Nem tudtam hogy tudom megcsinálni.
Udvaros szünetben a sorakozókor tettem meg, Ádám beszólása után a tanárnak. Elmentem Jakab mellett, aki a sor elején állt, és a bal kezem tetejével megérintettem a mellét, "jaj bocs" szavak kiséretében. Ezután rögtön hátrafordultam, és éljeneztem a mosolygó Atinak. Senki más nem látta, csak Ati és Ádám, ahogy megtettem.
Gergő szabálytalanná nyílvánított Rebeka segg megfogását ma tette jóvá. Látta, hogy Yvette és Rebeka a tanár előtt megy el, ki a teremből. Gergő kirohant utánnuk, és ugrott egyet. Megérintette Rebeka fenekét, és nekiugrott a falnak. Ügyes volt.
Aztán kitalálta Krisz, hogy a következő az lesz, hogy Adrienn seggét kell megmarkolni (!). Ati vesztett, és hétfőn meg kell csinálnia, mert ma nem merte XD
Magyar órán kényszerítettem ki belőle a tiltott szót. "köcsögök" XD
Gergő is vesztett, a rajz óra másfeledik percében: Dorottya popsiját kell megfognia (nincs kikötve hogyan). Ő is hétfőre tette ezt a nemes feladatot.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat