Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

abrosz naplója


Abrosz Tisztakosz [176609 AL], gazdája abrosz
Fight Club

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/176609
Fight Club

2008-04-23

Este volt. Az osztály egyben ment haza egy sötét utcán egy színházból.
Éppen egy sikátor bejárata mellett mentük el, mikor egy izmos csávó a csoport elé ugrott. Mindenki megijjedt. A csávó végignézett az osztályon. Aranka nem bírta tovább, és elkezdett ordítani a csávóra. De ő csak nézett egyesével. Aranka támadásba lendült. Jobb kézzel készült egyet lekeverni, de az ürge elkapta a kezét, majd egyetlen ökölcsapással leterítette. Aranka elájult. Mindenki ledermedt, nem mert elfutni. Oda hívta az összes fiút. Mindannyian odamentünk, mert féltünk hogy ha nem megyünk oda akkor mi lesz. Sorba állított egymás mellé minket. K.Tamás volt legelől. A csávó ránézett, majd ment tovább. Ricsi volt a következő. Őt is szemügyre vette, majd maga mögé mutatott. Ricsi odament. Így volt ez a sor végéig.
Akiket választott: Ricsi, Én, Ati, Boldi, Gergő, Viktor, R.Bence, Dávid, Zoli, Hegedűs, Krisz, Andris, Kovács, Ádám

Most a lányok jöttek. Először Jakab volt a soron. A csávó végignézett rajta. Egyre jobban bámulta. Ez kezdte zavarni a mögötte álló Gergőt. A csávó odahajolt Jakab lökhárítóihoz. Gergő erre bekeményített, és hátulról nekirohant a hapeknak. Persze lepattant az izmairól. Megfordult a csávó,és Gergőt a vállánál fogva egy kézzel felemelte, majd hátradobta. Felénk mutatott, hogy Jakab is jöjjön ide. Mikor elment mellette, megfogta a fenekét. Gergő meg Jakab összeölelkeztek és csókolóztak.
Ez is így ment tovább.
Akiket választott: Jakab, Dorottya, Réka, Nedda, Rebeka, Zsófi, Szabina, Cs.Csenge, Yvette, Fanni, Adrienn

Beirányított minket egy kis házba. Ám belülről közel sem volt ilyen kicsi. Bentebb mentünk, és úgy tűnt, mintha a tér végtelen lett volna. Mindenhol küzdőterek voltak, ahol különböző fajok harcoltak. Megijjedtünk. (csodálkozol?)
Hátrafordultunk, és az ember már nem volt ott. Hirtelen Gergőt Jakab mellől valami odateleportálta egy harcos elé. A harcos egy boxkesztyűs gorilla volt. Gergő kezére is boxkesztyű termett. A gorilla támadásba lendült. Egy bal horoggal próbálkozott, de Gergő bukfenccel kikerülte az ütést. Mintha a küzdőtér erővel ruházta volna fel. A gorilla egyre csak támadott. Gergőnek csak a kitérés maradt. De felfogta, hogy erősebb lett, és a gorilla egyik ütésénél elkapta a kezét, és a földhöz csapta. A gorlla feldühödött, felállt, és felöklelte Gergőt. 4m-t esett. A gorilla nem hagyta nyugodni, nekitámadott. Gergő rögtön felállt, és felugrott a levegőbe. Mikor a gorilla elsüvített alatt, leugrott, és pofán rúgta. Kiterült a gorilla. Ekkor megjelent a pálya közepén egy jelvény. Gergő pólójának bal oldalára, a szív fölé ment. Egy nagy kerek jelvény volt, rajta egy 2-es számmal. Gondoltuk, ez a szintét mutatja.
Rövidesen mindannyian szembekerültünk valakivel.
Például Boldi ellen egy tacskó ment. Boldi röhögőgörcsöt kapott, majd felrugta a tacskót. Mikor az hanyattesett, megláttunk a hasán egy 5-ös számot. Kivéve Boldit, aki a röhögéssel volt elfoglalva. Szóltunk neki. Boldi nem hitte el, és ránézett a tacskóra. Amint odanézett, a tacskó nekiugrott Boldi gyomrának. Sokáig csúszott a földön, míg meg nem tudott állni. Alig fogta meg magát, a tacskó újra támadott. Ismét a fejével, Boldi gyomrába. Megint eltalálta, Boldi 10m-tert csúszott hátra, majd elesett. Feleszmélt, de a tacskó sebesen közelített felé. Felkapta Boldi a vizet gondolván, hogy egy nyamvadt tacskó csak nem verheti meg a becses nevét. (ja..becses...xD) A tacskó ismét ugrott, amire Boldi számított, és kitartotta a jobb öklét. A tacskó tiszta erőből beleöklelt Boldi öklébe, majd kiterült. Boldi még odébbrugta, majd dicsőségteljesen vette tudomásul hogy győzött. Neki is megjelent a jelvény, és ugyanoda ment.

-2 órával később-
Mindenki megküzdött valakivel, és a beválasztottaknak sikerült is győzni. Megint megjelent az izmos csávó, és azt mondta, hogy most csapatban fogunk harcolni vérszomjas kardfogú tigrisek ellen. Mondta, hogy kövessük, és elvezetett minket valamilyen hatalmas vaskapu bejárathoz. Kinyílt a kapu. Odaát egy Colosseum féle küzdőtér volt, dugig megtöltve a stadion nézőkkel. Boldi odament a csávóhoz, és elkezdett neki káromkodni. A csávó röhögött egyet, és tarkón legyintette Boldit, aki berepült a küzdőtér közepére. Mindannyiunkat odaküldött, még a lányokat is.
Egy darabig fel sem fogtuk mi történt, aztán a küzdőtér másik végében is kinyílt egy ajtó. Ahogy kinyílt vagy 10 vérszomjas kardfogútigris jött elő, és nézte a közönséget. Mi befostunk, és távolabb futottunk tőlük. Az égből kardok és pajzsok hulltak le. Mindannyiunknak pont elég volt. Felkaptuk a fegyvereket, de maradtunk ugyan ott.
Már kinéztek minket a kardfogúak. Közülük kilépett egy félszemű, nagyon izmos fajta. Gondoltuk, ő lesz a vezér. Hörgött egyet, majd ő is és a csapata is elkezdett rohanni felénk. Boldi káromkodott, Gergő bazi nagyokat nyelt (mögötte Jakab), Szabina és Kovács gondolták ez az utolsó lehetőség, és elkezdtek csókolózni, Zsófi és Armand huncutkodtak egymással. Így készültünk a támadásra.
Megérkezett hozzánk a sok tigris. Az egyik rá akart ugrani Kriszre, de felfogta a pajzsával, és eltaszította. Ati megpróbált vágni egyet a kardjával, de a kardfogú tigris kivédte. (nem mással mint a fogával xD)Utánna ráugrott Atira, aki alig tudta tartani a pajzsával. Boldit elkergette onnan egy másik. Futás közben Boldi káromkodott a tigris anyjára.
R.Bence támadott a kardjával, de a tigris elugrott, és ő következett. Ugrásból leszakította R.Bence karját, majd visszaugrásból a fejét. Történt mindez Ricsi előtt, akire ráfröccsent a vér. Remegett. Ránézett a tigris, majd megcsillogtatta véres fogait. Ricsi elájult, majd megette a tigris. Közben engem 2 kergetett. Nekifutásból felugrottam, és megkapaszkodtam a stadion oldalán. Lent várt a 2 tigris. Odajött az egyik szurkoló, és visszalökött. Szerencsémre, miközben estem a kard beledöfődött az egyik tigrisbe, a másikra meg ráestem. Elkábult. Volt időm felvenni a másik kardot, és ledöftem.
Egy tigris követte Szabinát meg Kovácsot. Kovács önfeláldozóan Szabina elé ment, és védte. A tigris rátámadott. Egy harapással kiszedte Kovácsból az életet. Szabina a kardjával próbálta hessegetni a tigrist, de véletlenül megvágta a csuklóját. "Jéé ez jó"-gondolta magábal, és elkezdte vágdosni magát. A tigris csodálkozva nézte, majd elfordult szinte mosolyogva.
Dávid és Zoli sírva próbáltak menekülni, de egy tigris eléjük ugrott. Megforultak, de egy másik leterítette Zolit, és a földön elkezdte rágdosni. Dávid bepánikot, de ahogy elfordult a hátára ugrott az előző tigris. Megette.

Élnek: Én, Boldi, Ati, Hegedűs, Krisz, Andris, Gergő, Jakab, Viktor, Yvette, Adrienn, Zsófi, Armand, Fanni, Dorottya, Ádám, Nedda

Gergőt meg Jakabot kergette egy tigris, míg nem a falnak szorította őket. Mindketten próbáltak vágdosni. A tigris kettejük közé ugrott. Mindketten elestek. A tigris Jakabot választotta, és rámászott. Vicsorította a fogait és készült harapni, de Gergő rávetődött. Próbálta leszúrni, de elejtette a kardját. A tigris leteperte. Birkóztak. Hemperegtek a földön, de a tigris nekirugta Gergőt a falnak. Odament hozzá, és harapni akarta, de Gergő elkapta a pofáját, és tartotta. Már nem bírta, és a tigris vállon harapta. Ekkor Jakab beleszúrt jónéhányszor. Gergő összerogyott. Jakab bekötözte a sebét.
Ádám és Krisz együtt leölt egy tigrist, de szembekerültek a főnökkel. A tigris felmérte őket, majd támadott. Krisz aszokásos módon próbált védekezni a pajzsával, de a főnök képzett volt, és iszonyatos erővel rohant bele Kriszbe. Nem birta tartani a pajzsot, ami a fejéhez csapódott és elájult. Ádám sietett barátja segítségére, és próbálta leszúrni a tigrist. Szúrt egyet, az felugrott és beleméjesztette Ádám vállába a fogait, majd lehúzta a fejét. Ádám kezét levágta, aki ebbe belehalt. Ránézett a főnök Kriszre, akinek elvérzett a feje.
Boldit közben a küzdőtér másik végébe kergette a tigrise, de Boldi megunta. A tigris támadott. Boldi egy csatakiáltással "Rohadt kutya" szintúgy támadott. Összecsaptak a levegőben, Boldi a kardjával, a tigris a fogával. Mindketten semlegesítették egymás támadását, de még a levegőben Boldi a csapás után a pajzsával leütötte a tigrist. Odament és leszúrta.
Yvette és Viktor is különszakadt. Mindketten menekültek 2 tigris elől. Viktor tudott gyorsan futni, Yvette nem. Kényesen futott mint egy rózsaszín cicababa, és segítségért ordított Viktornak. Elhalkultak a kiáltásai, a tigrisek levadászták és megették. Viktor belerohant az arra futó Fanniba. Az egyik tigris ette Yvettet, a másik jött utánna. Fanni megütötte magát, de Viktor felsegítette. Fanni kezdte azt hinni, hogy szövődik valami kettejük között, de Viktor meglátta a mögötte futó tigrist. Felordított, és Fannit odalökte elé. A tigris elkezdte enni, Viktor futott tovább. Büfögött egyet az Yvettet megevő, de azon nyomban leszúrta hátulról Nedda, Atival a jobb oldalán. Jakab segítette Gergőt, de egy pillanatra letette, és odasompolygott a Fannit evő tigris mögé, majd kegyetlenül hátbaszúrta többször is. Miközben döfött ördögien kacagott. (a kis beteg xD)

Az összes tigrist legyűrtük, csak a főnök maradt.

Élnek: Én, Ati, Boldi, Andris, Viktor, Gergő, Jakab, Nedda, Dorottya, Hegedűs, Adrienn, Zsófi, Armand

A főnöknek elkezdett vörösen izzani a szeme. Lassan közeledett felénk. Miközben lépett egyet, látszódtak ahogy az izmai megfeszülnek. Hátráltunk egészen a küzdőtér faláig. A tigris felbőgött, majd rohamra indult. Senki sem merte útját szegni, az okosabbak oldalra kezdtek el futni. Adrienn utolsónak tért volna ki, de a tigris elállta az útját. Megpróbált a másik irányba is elfutni, de a tigris oda is odaugrott, majd rátamadott Adrienre. Adrien védekezett volna a pajzsával, de hogyha ez a tigris Kriszt is egyetlen csapással leterítette, Adrien sem jelenthet neki akadályt. Kicsapta Adrienn kezéből a pajzsot. Adrienn kétségbeesetten kiáltozott segítségért, miközben próbáld vágdosni a kardjával. A tigris kitért a vágások elől, majd ugrásból kiszakította Adrienn kezét vállból. Ahogy leérkezett a kardfogú, visszatámadott, és torkonharapta Adriennt. Elharapta a légcsövét. Nem bírta sokáig Adrienn, megfulladt.

Mi beláttuk, hogy nincs a túlélésre esélyünk, csak ha összefogunk. Közelebb mentünk egymáshoz, és a pajzsokat magunk elé helyeztük. Így mindannyian védve voltunk. Majd a pajzsok közt kiraktuk a kardjainkat, és elindultunk a tigris felé. Az se hátrált meg, elkezdett rohanni felénk. Mikor már minimális távolságra volt tűlünk, Boldinak elborult az agya, és csatakiáltásokkal elkezdett rohanni felé. A tigris átugrotta, és a levegőben a földrerúgta Boldit. A Boldi hiányában keletkezett rés felé rohant. Jakab megpróbálta kipótolni a rést, de elejtette a pajzsát. A tgris már ugrott, mikor a sebesült Gergő Jakab elé vetődött, és leteperte a tigrist. Ám ez annyira megviselte Gergőt az állapotában, hogy elvesztette az erejét, és elájult. Jakab összeesett a félelemtől. Mi együtt rohantunk a tigris felé. Ati ment elsőnek. A kardjával megpróbált szúrni, de a tigris egy testcsellel eltérítette Atit, aki elesett, és aztán meg a pajzs is ráesett. Elájult. A tigris megfordult, de Andris a pajzsával jól pofánvágta. Hátrahőkölt a tigris, majd Andrisra ugrott, de Armand jól célozva beledobta a kardját az ugró tigrisbe. A tigris még mindig a toppon volt, és kiszedte magából a kardot, majd azzal a szájában kezdett el futni Armand felé. Zsófi, Armand hű szerelme megpróbálta útját álni, de a tigris felöklelte, és a fejét beverte a földbe, de annyira, hogy kifojt az agya is. Armand maga elé rakta a pajzsát felkészülten. Ám a tigris az utolsó pillanatban lelapult, így a szájában lévő karddal levágta Armand lábait a térdétől lefelé. Armand kín keservesen összeesett, majd amint ránézett a maga mellett lévő lábaira elszörnyedve meghalt. A tigris fordult egyet, majd felém és Andris felé jött. Mi is támadtunk. A tigris felugrott, de én a kardommal nagy nehezen kiütöttem a szájából a kardját. De ehez akkora erő kellett, hogy hanyatt esve érkeztem le, és kis híján belémszúródott a kard. A tigris leérkezéskor majdnem eltalálta Andrist, aki ügyesen becsúszott a tigris alá, majd feldöfte a hasába a kardját. A tigris lenézett, majd elismerő arccal kifeküdt. Győztünk.

Szinte mindenki elszenvedett kisebb-nagyobb sérüléseket, és mindannyian piszkosak voltunk a homoktól. Ölelkeztünk, nagyon elfáradtunk. Ati Neddával smárolt, az éppen ébredező Gergőn meg Jakab örömködött.
Atinak kikötődött a cipőfűzője, ezért lehajolt hogy bekösse. Ebben a pillanatban Ati feje fölött elzúgott egy nyílvessző, és átdöfte nagy erővel Nedda szívét. Hogyha nem hajol le Ati őt is eltalálja. Nedda összeesett, rögtön meghalt. A szájából folyt a vér. Ati kezébe esett, aki sírt. Mindenki a nyílvessző irányába nézett. Semmit sem láttunk. Majd a hátunk mögül a nézőtérről újabb nyílvesszőlövést lehetett hallani. Mindenki hátranézett. Dorottya terült ki, hátában egy nyílvesszővel. Senki sem habozott, mindenki felvette a pajzsát, és szorosan álltunk egymáshoz. Ati nem bírta elviselni Nedda halálát. Az egyik nyilazó, aki lelőtte Neddát lemászott a nézőtérről, nyilával együtt. Ati erőt vett magán, majd pajzs nélkül elkezdett sírva, de dühösen rohanni a nyilas felé. Mi mindenzt néztük. De aljas módon Atinak abal vállát hátulról eltalálták, és pörögve eltaknyált. Majd kardos harcosok kijöttek a ring túloldalán a kapuból (ahonnan a tigrisek). Ati felé vették az irányt. Mi ezt nem hagyhattuk, és elkezdtünk rohanni felé. Boldi legszivesebben maradt volna, de félt egyedül, így jött velünk. Az egyik kardos már Ati közelébe ért, de Viktor hősiesen frizbiként eldobta a pajzsát, amivel leütötte a harcost. Pont egyidőben értünk oda Atihoz a harcosokkal. Összecsaptunk velük. Sokan voltak, többen mint mi. Egyedül Viktornak nem volt pajzsa, ő eldobta. Közben a nyilazók is jöttek közelebb, mivel távolból nem tudtak pontosan célozni minket a sok harcos közt. Én oldalbarúgtam az egyik harcost, aki amint kiegyenesedett le akarta vágni a fejem. Lehajoltam, majd Andris hátbadöfte. Ebben a pillanatban lovasok is kijöttek a kapun. Az egyik lasszót dobott, Andris lábait eltalálta. Meghúzta a kötelet, Andris lábán összehúzódott a kötél, majd rántott egyet a lovas és Andris orraesett. A lovas elkezdet maga után húzni. Andris tehetetlen volt, túl gyorsan ment a lovas. Elkeseredetten próbálta levágni magáról a kötelet, de nem érte el és kiejtette a kardját. Senki sem bírt odamenni segíteni, ert körülvettek minket a harcosok. A küzdőtér sarkában élesen kanyarodott a lovas, és a gyorsaságtól Andris felrepült a levegőbe. A lovas elengedte a kötelet, és Andris brutális erővel nekicsapódott a falnak, ami berepedt. Andris visszesett a földre, és többet már nem mozdult meg.
Közben Hegedűsre ketten mentek. Az egyik megpróbálta levágni, de Hegedűs kivédte a pajzsával. Majd a másik is készült, de azt meg a kardjával védte ki. Majd egy fordulásos vágásból levágta mindkettőt. Mosolyogva vette tudomásul, hogy ilyen jó harcos. Hirtelen hátulról átdöfte a hasát egy harcos. Hegdűs szörnyülködve látta ahogy spriccel belőle a vér. A harcos kirántotta belőle a kardot. Hegedűs térdre rogyott, az átszúrt hasát fogta. A harcos egy jól irányzott csapással leütötte a fejét.

Élnek: Én, Ati, Boldi, Jakab, Gergő, Viktor.

Gergő még sérülten is harcolni akart, Jakabbal az oldalán. Jakab hősiesen védte sérült szerelmét, de az egyik közelebb jött nyilas átlőtte az egyik mellét. Viktor pont arra harcolt, és fél szemmel nézte Jakabot. Megjegyezte a kinyírt mell láttán: "Kár érte"-és folytatta a harcot. Jakab összeesett, de Gergőnek még annyit tudott mondani, hogy "szeretlek". Gergő erre összeszedte minden erejét, és nekiindult a nyilasnak. Készült volna levágni, mikor az egyik lovas felöklelte a lovával. Gergő szerencsétlenül esett le, a kard fölfelé nézett és átdöfte. Gyenge próbálkozásokkal megpróbált kijönni a kardból, de nem sikerült, majd meghalt.
Viktor ezt már nem hagyta annyiban, és a röhögő lovasnak alovára ráugrott. Leütött e alovast, aki kitörte a nyakát esés közben. Viktor a lovat a harcosok közé irányította. Mindenki odébbugrott, és a lovával belerohant a harcosok közé. Mindet agyontaposta a ló. De a Jakabot megölő nyilas célbavette Viktort. Én ezt észrevettem, és rohantam a nyilas felé hogy megállítsam. Késő volt, abban apillanatban ahogy levágtam, a nyilat kilőtte, és Viktort sziven találta. Viktor leesett a lóról, ami elszaladt. Ő is azonnal meghalt. A másik nyilas rám meg Boldira szegezte a nyilát.Készült lőni, mikor mögötte megszólalt egy rekedt, gyönge hang: "Ezt Neddáért kapod"-mondta Ati, és hátbadöfte kétszer a nyilast.
Majd a vállához kapott, és letérdelt. Mi odasiettünk hozzá.
A közönség felállva tapsolt, és a neveinket skandálták.

Túlélők: Én, Boldi, Ati

§ The End §



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat