Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

abrosz naplója


Abrosz Tisztakosz [176609 AL], gazdája abrosz
Karatepulyka

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/176609
Karatepulyka

2008-05-08

Jakúzaaaa nyihh!

Ahogyan azt az idők kezdetén egy bölcs ember megjósolta, eljött a pulykák ideje. Mikor a kiválasztott 30 pulyka küzd a földért, sőt az egész világegyetemért. Egy messzi messzi galaxisból érkeznek az ellenségpulykák, fejlett harctudással és technológiával. Mi 30-an próbáljuk megállítani őket.
Harcra fel! Induljon a karateeepulykaaaa!!!

Már nem sok idő volt hátra a pulykák támadásáig. Így hát mindenki előkészítette fegyvereit.
Nem sokkal a harc előtt Arankapulykát szívroham érte. A közeli szakadékba dobtuk holttestét. Pulyka vele!
Feltűnt a sztyeppén egy ismeretlen pulyka. Én, Mátépulyka észrevettem. Odementem hozzá, a kardomat is vittem. Megálltunk egymással szemben. Álarcban volt. Ekkor meguntam, és rátámadtam. Nagy harc volt, csak úgy dobtuk a hátraszaltókat, míg végül leütöttem a maszkját. Dús szőre (mivel pulyka) lobogott, szeme szikrázott. Ő volt Natasapulyka, az idegen. Jut eszembe déli 12:00 volt, de ebben a szent pillanatban naplemente. Hirtelen egy Óceános tengerparton voltunk, minkettőnknek lobogott a haja. Már ami volt nekem. Meghitt volt a hangulat. Natasapulyka aztmondta melege van, és levette a felsőjét. Sajna a fontos részei nem látszódtak, hisz egy pulyka, és szőrös. Minden pulyka szőrös. Azonnal egymásba szerettünk, és se szó, se beszéd mentünk az ágyba.

Eközben Boldipulyka és Andrispulyka Atipulykát basztatta, hogy ő egy buzi. Épp arra ment Neddapulyka és Zolipulyka. Atipulyka ezt észrevette, és tett egy lépést, hogy bebizonyítsa, ő nem buzi.
Mikor Zolipulyka és Neddapulyka Atipulyka mögé ért, Atipulyka egy jól irányzott mozdulattal lesmárolta (volna) Neddapulykát, ha nem Zolipulkyát találta volna telibe. Kitört a kacagás minden jelen lévő pulyka közt.

De drámai fordulatot vett a történet.
Énpulyka és Natasapulyka épp *annak* a közepén jártunk, mikor felnéztünk, és valami meteorit zúgott el felettünk, majd pár km-re a földbe csapódott. Hatalmas becsapódás volt, a lökéshullám pillanatok alatt elért hozzánk. Énpulyka Natasapulyka elé álltam, hogy megvédjem, de a lökéshullám eltaszított minkettőnket, át a falon.
Eközben nem messze onnan Atipulykának már elege lett, és Neddapulykát készülte megcsókolni, mikor odaért a lökéshullám. Mindenkit földre terített, Atipulykát meg Andrispulykára. Így neki adta a nyelvest. (xD) Mindenki feleszmélt, de azonnal röhögni kezdtek, mikor meglátták Atpulykát. Atipulyka szégyenében felvette a bőröndjét, és elment.
Ekkor berontottunk a pulykaházba, hogy mindenki jöjjön, mert egy meteoritvalami becsapódott. Senki sem felejtette ott a kardját, kiskését stb.-t.

-Becsapódásnál-
Még füst volt a kráter körül. Cs.Csengepulyka közelebb merészkedett, és eltűnt a füstben. Nem is nagyon mozgósítottuk meg erőinket érdekében. Hallottuk, ahogy vékony hangon felsíkít, majd egy vágáshang. Mindenki tudta, hogy ezek az idegen pulykaharcosok lesznek.
Miközben én a sor elején voltam, Viktorpulyka ráhajtott Natasapulykára. (nem kocsival) Mint kiderült, Natasapulyka egy közkedvelt kurva, csak ezt én nem tudtam. Mindneki sorbarendeződött, felkészülni a csatára.
A füst elszállt, megjelent kb. 100 karatepulyka, fekete rohában. Úgy néztek ki ebben a ruhában, mint egy emos óvszer. Mikor Boldipulyka és Kovácspulyka meglátta őket, kifeküdtek, és hasukat fogva kezdtek röhögni. De az eggyik karatepulyka elvitte örömüket. Egy hirtelen mozdulattal felugrott, és a kaerdjával a levegőből egyenesen Boldi- és Kovácspulyka felé tartott. Ők ezt időben észrevették, és félregurultak. A karatepulyka ütközött a földdel, és szörnyet halt. Boldipulyka ezen mégjobban röhögött, majd megfordult. Előtte egy 3m-es pulyka sütkérezett. Boldipulyka nyelt egy nagyot, de a nagypulyka egyetlen ökölcsapással elbaszta Boldipulykát a picsába.

Mi nem hagyhattuk tovább, támadásba lendültünk. Ők nem akármilyen taktikát választottak. Csakúgy, mint az előző karatepulyka, ők is felugrottak alevegőbe, csapatunk felé ugorva. Mindeki elugrott, kivéve Nóripulykát. Bár Nóripulykának masszív védőpajzsa van (maga Nóripulyka), de két karatepulyka ketté tudta vágni. A bajuk csak az volt, hogy Nóripulyka zsírjába belerakadt a kardjuk. Tamáspulyka és Gergőpulyka adott a lehetőségre, megtámadták a két karatepulykát. Mindketten vágtak, de a két karatepulyka lehajolt, és abban a pillanatban kést dobtak a közvetlen közel álló pulykáinkra. Gergőpulyka épphogy elugrott, de Tamáspulykának a torkát telibetalálta az egyik karatepulyka kése. A torkához kapott, majd elvérezve megfulladt. Gergőpulyka ahogy feleszmélt, levágta az egyik karatepulykát, majd fordulásból a másikat.
Énpulyka és Viktorpulyka harcoltunk 5 ellen. Sikeresen legyőztük mindet, és ránéztünk az előttünk elkardozó Natasapulykára. Ő intett felénk ezzel a kijelentéssel: "Szervusz szívem!". Mind a ketten visszaintettünk. Épp kérdőre akartuk vonni egymást, de közénkrontott egy karatepulyka karaterugással. Viktorpulykát leterítette, énpulyka visszavágtam. A karatepulyka hátrabukfenvezett, majd egy kést dobott. De Andrispulyka hősiesen elémugrott, és a kardjával védte a kést.
Dávidpulyka ügyesen harcolt Bencepulykával az oldalán. Egyszerre 4-en jöttek rájuk. Levágtak egyet-egyet, de Bencepulykát hátulról a kard nyelével leütötték. Dávidpulyka elkezdett verekedni a karatepulykával. Nagy nehezen leszúrta, de mikor felnézett látta, hogy teljesen leszakadt tőlünk. Próbált visszasietni, hogy ne legyen egyedül, de késő volt, már észrevették. Rögtön odarohant 6 karatepulyka Dávidpulykára. Az egyik támadott, Dávidpulyka lehajolt, és levágta a lábait a karatepulykának. Fordulásból kisérletezett, megpróbálta levágni a másik karatepulykát, de az kivédte, és hasba rugta Dávidpulykát, majd hátulról egy karatepulyka leütötte. Álmában leszúrták őt is és Bencepulykát is.

A csapat többi tagja csapatmunkában dolgozott. Egyesével győztük le az ellenséges karatepulykákat, összhangban. Az egyik karatepulyka Jakabpulykára támadott, de Gergőpuylka ráugrott a karatepulykára, megmentve ezzel Jakabpulykát. De Jakabpulykát hátulról is támadták. Gergőpulyka birkózás közben félszemmel figyelte ezt, és "Nóóó"-ordította. A segítség az utolsó pillanatban megérkezett Zolipulyka személyében, aki odébblökte Jakabpulykát, így őt döfte le a karatepulyka. Jakabpulyka azonnal kinyírta a karatepulykát, és Zolipulykához sietett. A halál szélén volt Zolipulyka, de halála előtt még azt mondta jakabpulykának, hogy mindig is szerette. Aztán meghalt. Gergőpulyka felsegítette Jakabpulykát.
Egyre fogyatkozott a karetpuylka tábor. A nagypulykát próbáltuk bekeríteni 4-en. (Énpulyka, Andrispulyka, Kriszpulyka, Hegedűspulyka). Tudtuk, hogy erős karatepulyka, hisz láttuk hogy csapta el Boldipulykát. Hegedűspulykában égett a harci vágy, ezért támadott. A kardját elővéve felugrott. 3m-t tudott ugrani a levegőbe, pont akkorát amekkora a nagypulyka. Hegedűspulyka csapott egyet, de a nagypulyka is. Akkorát baszott Hegedűspulkya kardjára, hogy az elszállt a tengerentúlra. Hegedűspulyka az ütéstől elrepült messziföldre. Kriszpulyka nekirontott nagypulykának. A kardjával ő se ért semmit, elcsapta a kardot nagypulyka. De Kriszpulyka nem adta fel, és kigáncsolta nagypulykát. Ahogy földre vágódott a súlyos nagypulyka, énpulyka és Andrispulyka a földnek verődtünk. Kriszpulyka ráugrott nagypulykára, és birkózni kezdtek. Nagypulyka megfeszítette izmait, és átfordult Kriszpulykára. Kriszpulyka alig kapott levegőt a szorítástól. Énpulyka és Andrispulyka próbáltunk segíteni neki. A pulyka azthinné, egy ekkora pulykának nem lehet valami nagy reflexe. Nos, ez pont fordítva volt, a nagypulyka megfogta az összelapított Kriszpulykát, és nekempulykának meg Andrispulykának dobta, mikor a közelébe értünk. Elcsapott minket Krisz, aki meghalt.
Eközben kicsit odébb Boldipulyka kardozott egy karatepulykával. A csata keménynek igérkezett, a levegőben harcoltak, fel-fel ugorgatva. Az egyik ugrásnál a karatepulyka alattomos módon szembeköpte Boldipulykát, aki nem látott, így hasra esett a földön. A karatepulyka röhögő görcsöt kapott, és készítette a kardját. Boldipulyka letörölte a köpést az arcáról, majd dühösen ezt suttogta: "Így állunk?!" És felpattant, majd teljes erőből tökönrúgta a karatepulykát, akinek szétrepedtek a golyói. Összerogyott, majd meghalt a fájdalomtól. Most Boldipulyka röhögött, de halálosan.
Közben Ricsipulyka kardozott egy erős karatepuylkával. A karatepulyka Ricsipulyka minden támadását kivédte, sőt, visszafordította. Ricsipulyka egyre jobban fáradt, és egy gyenge pillantában kiejtette a kardot a kezéből. Meg is bánta, a karatepulyka megvágta az arcát, és földre zuhant. A karatepulyka készült a végső csapásra, de ahogy szúrt volna egy jobbról érkező pulykakéz hárította a kardját, majd kettévágta a karatepulykát. Ricsipulyka kicsit rémülten megnézte a pulykát, aki nem volt más, mint Atipulyka, szőke herceges mosollyal. Ricsipulyka megköszönte, majd elájult. Boldipulyka éppen ledöfött Atipulyka közelében egy pulykát. Meglátta Atipulykát, és ezt mondta röhögve: "Mi van te buzernyák, jó volt a fiúkkal?" Atipulyka ezen felbaszta magát, odament Boldipulykához, majd lecsapta mint a taxiórát. Most ritka erős pillanatában volt Atipulyka, ami jól is jött csapatunknak. A nagypulyka épp kiütéssel győzött Kovácspuylka felett, aki Szabinapulyka kezeibe hullott. Elkezdtk vadul csókolózni. Atipulyka odament a nagypulyka elé, és kihívta harcra. Összecsaptak.
A csata elején Atipulyka sok ütést bekapott, kisebbet, nagyobbat egyaránt. Aztán megpróbált ellentámadásba lendülni, szúrt egyet, de a nagypulyka elkapta Atipulyka támadó bal kezét, és kicsavarta. Atipulyka felordított, a keze kitört. A kezénél fogva a nagypulyka felemelte, majd teljes erejéből a földrecsapta. Atipulyka elájult a csapástól. Neddapulyka odaszaladt hozzá, és biztonságos távolba húzta.
Látván, hogy fiampulyka és unokámpulyka súlyosan megsérült, énpulyka is dühbe jöttem, és közeledtem a nagypulyka felé. Ő ezen elkezdett kacagni, és eldobta felém a kardját. nem is tudtam volna elugrani előle, de Andrispulyka ismét megmentett, elémugorva elkapta a kardot. Így már ketten mentünk a nagypulyka ellen. A nagypulyka ezen is csak röhögött, majd elindult nagy léptekkel felénk. Közénkcsapott, mindketten elugrottunk. Andrispulyka rögtön támadott, de ahogy a nagypulyka közelébe ért, el lett rugva. Erre én is rátámadtam, de engem meg elkapott, felemelt, és össze akart morzsolni a tenyereiben. De Boldipulyka és Gergőpulyka a hátára ugrottak, és mindketten beledöfték a kardjaikat. Engempulykát kiejtett a kezéből, és próbálta lerázni őket a nagypulyka. De látta, hogy nem nagyon megy, ezért fogta magát, és hanyatt esett. Boldipulyka és Gergőpulyka is alig kapott levegőt. Elkezdett röhögni a nagypulyka, de ahogy kinyitotta a szemét, ott állt Atipulyka, és a szájába nyomta a kardját. Átdöfte a nagypulyka fejét, aki ebbe belehalt. Kisegítette Boldipulykát és Gergőpulykát. Ez alatt az idő alatt a lánypulykák legyőzték a maradék karatepuylkákat. Igaz, a harc alatt Rebekát, Rékát és V.Csengét elvesztettük.

Élnek: Énpulyka, Atipulyka, Boldipulyka, Gergőpulyka, Andrispulyka, Viktorpulyka, Ádámpulyka, Hegedűspulyka, Ricsipulyka, Natasapulyka, Kovácspulyka, Yvettepulyka, Jakabpulyka, Dorottyapulyka, Adriennpulyka, Cs.Csengepulyka, Neddapulyka, Fannipulyka, Armandpulyka, Zsófipulyka, Szabinapulyka.


Befejezés:
Boldipulyka: "Örök hála te buzi"-->Atipulyka


*ThE eNd Of StOrY 1*



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat