Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

abrosz naplója


Abrosz Tisztakosz [176609 AL], gazdája abrosz
Zombik 2: A király rohama

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/176609
Zombik 2: A király rohama

2008-03-31

Szép nap volt a suliban, Viktor felelt *-os ötösre, én 3-asra. Azért látszik ki micsoda. xD
10 órais szünet volt, borús nap. A villanyok is fel voltak kapcsolva a teremben, mert sötét volt. Egyszerre lekapcsolódtak a villanyok. Dávidot piszkos hajlamai nem hagyták békén. Neddát elkezdte kergetni, hogy megeszi. Elhagyták a termet.
Ati, nem kéne utánna menned?-kérdeztem.
Áhh hisz Nedda csak engem szeret.-válaszolta.
Ekkor ijjen hangokat hallottunk lentről: Áhh Áhhh ahhh ohhhh.
Ati erre már felkapta a vizet, és kirohant. Mi utánna. Lerohantunk. Megláttuk Dávid holttestét, a nyakából egy nagy cafatka kiharapva.
Nedda se gyenge lány!-próbált humorizálni Viktor.
Hangokat hallottunk a kis-tornateremből. SZóltunk Misi bácsinak a portánál. Mit volt mit tennie, lement. Mi csak a fiú ltöző bejáratáig mentünk. Misi bácsi először megnézte a budit. Sugárban kfröccsent az ajtón sok vér. Megriadtunk, és elkezdtünk fel futni. Fél úton Boldinak támadt az ötlete, hogy inkább hadjuk el az iskolát. Mi inkább felmentünk. Boldi odament a kijárati ajtóhoz, de valami átszakította a kezével. Boldi megijjedt, és hátraesett. Kiszakították az ajtót, és bejöttek a zombik. Úgy 20-an lehettek. Az egyik ráugrott Boldira, de ő kisebb birkózás után leütötte magáról, és sírva elkezdett rohanni fölfelé. Ám bekerítették, a kis torna terem felől is jöttek 4-en. Elállták a lépcsőt. Az egyik megütötte Boldit, aki a falnak csapódott. Elkezdtek felé vonszolva, lassan közeledni. A portánál Boldi talált egy tűzoltókészüléket, és elkezdte vele lőni a zombikat. 1-2 ki is feküdt. A zombik kikényszerítették a büféig. Megfordult, és Nedda holtteste volt a kilincsnél. Boldi ijjedten megpróbálta kinyitni az ajtót, de nem ment. Nedda bizonyára ebbe halt bele. Fogta a tűzoltókészüléket, és kib@szta az ajtón. Kijutott, de a zöld kapun újabbak jöttek be. Arra sem tudott menni, így inkább felszaladt, be a lépcsőházba. Jött felénk, rohant a lépcsőkön. Egy zombi a lány mosdóból kiugrott, és halálosan megsemesítet te ugrásból Boldi bal kezét. Fordult egyet a levegőben, és nekicsapódott a falnak. Kovács meg Ricsi a piros fotelokban ültek, Ricsi kívül. Meglátta az eseményt. A zombi odavánszorgott Boldihoz, aki nem bírt felkelni, és lassan elfogyasztotta. Ricsi sikoltott egyet, majd elájult. Kovács ezt észrevette, és kikukucskált. A zombi észrevette, és elkezdtett vánszorogni felé. Ebben a pillanatban újabb zombik jöttek fel a lépcsőn. úgy 40-en. Kovács rohant volna be a terembe, de a többiek heccből bezárták. Mi odabent hiába mondtuk Bencének meg Armandnak, hogy Dávid halott, nem figyeltek. Kovács ijjedten püfölde az ajtót, és próbálta elmondani, hogy mi van, de annyira félt, hogy nem jött ki semmi a torkán. Egyre lassabban püfölte, és elhalkult. Büfögést hallottunk, meg evést. Bence kikukucskált a kulcslyukon. Ekkor egy zombi átszakította a teremajtót, és bencébe döfte a karmát. Erre mindenki elkezdett hátrálni. A lányok -felettépp- különösen. Adrienn, Réka és Rebeka a TV-hez legközelebbi ablakhoz ment. Ám 2 zombi betörte az ablakot. Egyik zombi se volt túl gyors, szinte mindegyik sántított. Betörték az összes ablakot, és egyesével másztak be lassan. Mi észrevettük, hogy lassúak, ezt kihasználva próbáltunk meg elmenekülni. Yvette sikoltozott, és Viktor segítségét kérte. Viktor 2 méterre állt tőle. Yvettet kettéshasította a zombi.
Viktor szerényen csak ennyit mondott:Az ágyban úgysem voltál perfect!-és közeledett velünk együtt az ajtóhoz.

A zombikat átugorva próbáltunk lejutni.
Sokakat már a teremben megöltek.

Akik még élnek: Én, Viktor, Ati, Gergő, Jakab, Andris, Dorottya, Krisz, Cs.Csenge, Zoli, Hegedűs.

Mindenki sikeresen átugrotta az első fekvő zombihullámot, kivéve Cs. Csengét és Jakabot. Egy zombi elkapta őket ugrás közben. Gergő visszafordult Jakab sikolyaira. Cs. Csenge volt közelebb hozzá, de őt fejbe rúgta. Jakabot kiszabadította, és elkezdtek futni hozzánk. Cs. Csengének lassű, és fájdalmas halála volt.

Már a lány mosdó élőtt jártunk (elhaladva Boldi hullája mellett), mikor zombi elsősök jöttek le a 2. emeletről. Nem tartottuk őket veszélyesnek, és gyorsan rohantunk tovább. A kijárati ajtón 10-essével özönlettek be a zombik. Reménytelen volt. Így hát visszafordultunk, és felfelé mentünk. Az elsős zombik ugyanolyan bénák voltak, mint a valódi elsősök. Csetlettek, botlottak. Az egyik felbukott a másikban, és ráesett Zolira. Ő rá is halál várt. Felrohantunk a 2.-ra, és berontottunk egy zombi mentes terembe. Az ajtót befelé lehetett kinyitni. Krisz odaállt az ajtóhoz, hogy ne tudják betörni. Még nem próbálkoztak. Gergő kinézett az ablakon. Zombinak semmi nyoma. Kis idő múlva meguntuk a várakozást, és kinéztünk az ajtón. A zombik mintha visszavonultak volna. Kimentünk, de az ajtó becsapódott mögöttünk. Megriadtunk, és egymásra estünk.
Nyugi!!-sóhajtottam. Ez csak az ajtó!!
És az ajtó betört. Egyenesen ráesett Hegedűsre, és szétlapította. Egyetlen egy zombi állt a teremben, nagy lila köpennyel.
Szerepet tévesztettél He!-mondta Gergő, ám a következő pillanatok nem voltak ilyen vidámak.
A Zombi rárepült Gergőre, és nekinyomta a falnak. Felemelte egy kézzel, és fojtogatni kezdte.
Rossz vicc volt!-mondta a zombi.
Na..Má beheszéhélnihi iss tu tudsz?-nyögte Gergő a szorítás alatt. Mi nem vártunk, elkezdtünk rohanni. Jakab ott maradt, és elkezdte püfölni a zombit. Az egy ökölcsapással leterítette Jakabot. Meghalt. Gergőnek a szemeit is kiszorította a királyzombi, már vérzett a füle is. Meghalt.

Élnek: Én, Ati, Viktor, Dorottya, Krisz, Andris.

Lefutottunk, és zombit még mindig nem láttunk sehol. Az utcán se, de még egy autót, meg embert se.
Ekkor az iskola falát áttörte a zombi. Mindenki megpróbált elugrani a törmelékek elől. Krisz az első kisebb törmeléket még felfogta, de a másik 3 méteres már szétzúzta.
A királyzombi odarepült a földre elénk. Ki akar élni?-kérdezte tiszteletparancsoló hangon. Dorottya kivételével mindannyian halgattunk. Ő azt mondta, hogy Énénééén! Abban a pillanatban a királyzombi átdöfte a hasát. A vér ránkesett. Viktor erre bepánikolt, és elkezdett rohanni el onnan. de a zombi odateleportált elé, kicsapta a szívét. Meghalt. Visszajött hozzánk. (hál istennek xD)
Most azt kérdezem, hogy ki akar meghalni?-kérdezte szintén a királyzombi. Rohadj meg te szemét!-vettem a bátorságot, előreléptem, mert esélyt már nem láttam. A királyzombi lassan elkezdett felém sétálni. Már fél méterre volt tőlem, és hegyesítette a karmait. Én vakmerően nem mozdultam. De a zombi elment mellettem, és Andrisék felé ment. Ez meg mi volt?-kérdeztem meglepetten.
A királyzombi odaállt Ati meg Andris elé. Ati is felvette a kesztyűt, bemosott egyet a zombinak, mind1mind1 alapon. A zombi erre elpofozta, és vagy 10 métert repült, de életben hagyta. Most Andrison volt a sor, de ő nem merte. A királyzombi megkérdezte, hogy élni akar-e. Andris azt válaszolta, hogy élni akar. A fejemhez kaptam, de abban a pillanatban a királyzombi ledöfte Andrist. Ő is meghalt. A királyzombi elpárolgott, a nap kisütött. Odamentem Atihoz, és felsegítettem.

A királyzombit valószínűleg a gyávák vonzották. Kérdés, hogy akkor Gergőt mért ölte meg? Ez már örökre rejtély marad.

The End



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat