Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

abrosz naplója


Abrosz Tisztakosz [176609 AL], gazdája abrosz
Gyilkos növények

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/176609
Gyilkos növények

2008-10-05


Az egész azzal kezdődött, hogy biológia órán a növényekről tanultunk, és Anikó néni behozott egy cserepes virágot szemléltetőnek. De ez egy génmanipulált virág volt, ezt senki sem tudta.
Anikó néni az iskolába felé vezető úton, át avároson maga előtt tartva hozta a virágot. Ám arról a szél lefújta a port, ami újraképződött mindig. A por rászállt a fűre, fára, talajra, mindenhova, elindítva a növények növekedését.

A 3-as teremben volt a biológia óránk. Már a szünetben Anikó néni odarakta a tanári asztalra a virágot cserepestül. Mi nem is törődtünk vele. Aztán mikor bejött csodálkozni kezdett, és azt mondta hogy: "de gyorsan nő ez a virág!"
Elkezdtük az órát. Úgy a 12. percében tarthattunk az órának, mikor kinéztem az ablakon: az udvaron álló fa a kétszeresére nőtt, és a beton repedezett volt, alatta indák jelentek meg. A fából is ki-ki csapódtak a vastag indák. Ijjedtemben felálltam a székről, és azt hátralöktem. Mindenki felém fordult, és én kifele mutogattam az ablakon. Anikó néni odament az Andrisék előtti ablakhoz, és kinézett.
-Jézus isten!-mondta, és ez volt az utolsó szava az életben: a fából egy vastag inda elindult felé, nyílegyenesen, és áttörte az ablakot, majd Anikó néni hasába fúródott. Nekibaszta a fehér vetítőtáblának a terem másik végében. A hasa átszúródott. Mindenki felsikoltott, kitört a pánik.
Ádám az első padban gyorsan felállt, ezt nem kellett volna. Az ablakot áttörve egy másik inda bejött, és eltalálta ádám fejét. Olyan erővel, hogy az betört. Ádám a terem másik végébe repült, Cs.Csenge padjára, aki meglátva Ádám holttestét szörnyet halt. Én is felálltam volna, de Gergő mögöttem kiáltotta hogy ne álljak fel. Hátranéztem, és Hegedűs is meg Krisz is felállt, és egy inda rögtön nekikszaladt az ablakon keresztül. Kriszt átdöfte, Hegedűst nagy erővel meglökte. Hegedűs nekiszállt az ajtónak, ami kiszakadt a helyéről. Elájult. A következő pillanatban Hegedűs ájult teste alatt, a parkettából két inda kijött, és egyik a hasánál, másik az oldalánál átdöfte. Majd a két inda elkezdett életerősen mozogni. Hegedűs átdöfött testét a fal mellé ejtették. Dávid és Jakab, az ajtó felől ülők legszélen felálltak, ekkor egy inda kitört a kék szekrény mögül, ledöltve azt. Rájukesett. Jakabot maga alá gyűrte, és meghalt, Dávidban még volt élet, a feje kilátszott a szekrény tetejénél. meglátta, hogy az indák, és a növények utat törtek a tanáriból a termünk felé. Aztán egy indacsáp elindult a feje felé, és átlyukasztotta. A vér ráfröccsent Zolira, akinek még ideje sem volt segíteni barátján. Balról jobbra haladva egy erős ütésre készült az egyik vastag inda. Zoli előtt kezdte el az ütést megindítani, Zoli időben lehajolt. Yvettet a vállánál kb. érte az ütés, és ennek következtében kettészakadt. Mindkét része a táblára kenődött.Zoli felállt, de egy inda felülről lefelé csapva szétütötte a mögötte lévő padot, Bencéékét. Bence meg Tamás hátraesett a székükkel. Az előbbi inda azután körvetekerte Zolit a derekánál, és elkezdett himbálózni vele a magasban. Bence felállt, és az ajtó felé vette az irányt, mikor a Zolit fogó indából egy kiálló tüske elszabadult. Egyenesen Bence felé vette az irányt, és abban a pillanatban a hátába fúródott, és kijött a mellkasán, majd a fogasba szúródott. Bence letérdelt, majd hasra ereszkedett, a szájából folyt a vér, és meghalt. Ricsi mellett történt az eset, aki nagyra meresztett szemekkel nézte ezt végig, majd elájult. De egy földön éppen kijövő inda tüskéjébe ájult bele, ami a hasába fúródott. Meghalt. Az átlyukasztott falon, a tanárin keresztül 1 méter széles indák jutottak be. A középső padsorban a lányok felálltak a helyükről, és az 1 méteres inda közéjük csapott. Rékát és Adriennt telibetalálta, egyetlen sikoltásra maradt csak idejük. Aztán az inda végével együtt az ablak alatti fal felé tartottak. Armand nem tudott hová menekülni, eltalálta őt is az inda, a lányokkal együtt. Áttörve a falat kirepültek az udvarra. A nagy indán megjelent néhány kiálló, 10 cm nagyságú, 5 cm széles tüske.
-Bukjatok le!!!!!!!!!!!-ordította Ati, és Viktorékkal lebuktunk a padunk alá. A tüskék elkezdtek a tanteremben repkedni egyenesen. Kovács szivébe fúródott egy, és hátraesett a székről. Meghalt. Andris épp a pad alól nézett fel, mikor Ati elkiáltotta magát. Nem maradt ideje semmire, egy tüske belefúródott az egyik szemébe, és kijött hátul a fején. A TV-s szekrénynek csapódva meghalt. Kiss Tamásnak kevésnek bizonyult a széke, és a pad közti távolság, ezért nem bírt leguggolni. Két tüske döfte át, és Kovácsék padjára feküdve lelte a halálát. Zolival az inda, ami elkapta nagy erővel a plafonnak ütközött, és feldobta Zolit a 4.-esek termébe, ahol már minden növény volt, elszortan holttestek feküdtek. Zoli a plafonba csapódáskor életét vesztette.
-Ki kell jutnunk valahogy!-mondta Gergő, és lökdöste Viktort, hogy kezdjen el mászni. Atival mi is így tettünk, a padok alatt másztunk a tüskelövellő zápor alatt. Én másztam utoljára, mikor Szabina hullája kiterült elém. Felordítottam, odébblökve a holttestet másztam Gergőék után. Az íróasztalon lébő növényből egy vékonyabb ág jött ki kurva gyorsan, és Rebeka nyakát átdöfte. Elértünk az ajtóig.

Élnek: Én, Gergő, Ati, Viktor, Natasa, Szonja, Zsófi, Dorottya, Fanni.

Felálltunk, és elkezdtünk rohanni, a kanyar felé. A két inda, ami megölte Hegedűst ezt meg akarta akadályozni. Az egyik lecsapott egyszer, Zsófi és a csapat közé. (Zsófi futott leghátul). Ahova csapott az inda, a föld leszakadt. Zsófinak ijjedésre volt ideje, aztán a másik inda agyonütötte. Nem értünk rá foglalkozni ezzel, ezért futottunk. Elértük a kanyart, és sorjában kanyarodtunk. Az egyik indából egy tüske indult el felénk, és Ati jobb lábán átfúródott. nagyot ordított, és fordulásból elesett. Szerencsére már a kanyar után. Gergő visszafordult, és a vállára vette a vérző Atit. A jobb oldalon található ablakokból vékony indák törtek be, a kicsapódó üvegszilánkok mindenkit megsebesítettek. Viktoré volt a legnagyobb szilánk okozta sebesülés: a mellkasába fúródott nagyon sok, és nagy szilánk. Natasa, én és Szonja felsegítettük, majd a bal oldalon lévő rajzterembe mentünk be, ahol még nem volt növény. Egy nagyobb inda közeledett a kitört ablak felé, az udvarról, de Gergő becsukta az ajtót, így az inda annak csapódott. Ennek ellenére majdnem áttörte azt, és Gergő megérezte az ütést: 3 métert hátrarepült a padok közé. Rögtön odasiettem, és az ajtónak támaszkodtam háttal. Fanni, aki értett a sebekhez, mondta a székre ültetett Atinak, hogy ez fájni fog. És kirántotta a tenyérnyi vastag tüskét a lábából. Ati eszeveszetten sikítozott, majd a tanári mögül előkeresett fehér, tiszta ronggyal Dorottya körbetekerte a sebét. Gergő megütötte magát, felállt, kinézett az útra nyíló ablakokon. Az iskola előtti füvekből is indák csapdostak, néhány roncsautó az úton, a házakat körülölelték a növények. Midnen ablak előtt a kék színű függönyt elhúzta.
A lányok Viktorhoz mentek, aki fehér volt, és remegett. Fanni adta a tanácsokat, hogyan húzzák ki a szilánkokat belőle. Gergő odajött hozzám, és tartotta az ajtót, amit kisebb csapásokkal próbáltak a kis indák betörni. Ati a tábla melletti szekrénynek támaszkodott, és fogta a körbetekert rongyot a lábánál. A rongy is vörösödött. Viktoron nem lehetett segíteni, leállt a szive és meghalt. A lányok gyorsan hátrébbléptek a holttestétől, mi ebből a mozdulatból sejtettük mi történt. Végiggondoltuk a helyzetet, hogy barátaink nagy része meghalt.
Szonja Ati mellett állt, és a vállára tette a kezét. Ekkor az ablakok alatt a fal repedezettségéből füvek kezdtek el nőni. Gergő vette észre ezt elsőnek, és ráordított a lányokra, hogy a padokat rakják oda. A lányok a padokat a felső, zöld részükkel fordítva rakták oda, oldalra dőltve. Natasa és Szonja felett elkezdett repedezni a plafon. Odakiabáltunk, hogy "VIGYÁZZATOOK!!", mire ők felnéztek. De a plafon leszakadt, és a törmelékek ellepték a két lányt. Meghaltak. Ati a leszakadás pillanatában Szonják felé indult volna, de megfájdult a lába, és elesett. Nem tudtunk rajtuk segíteni. Kivétel nélkül midnannyian sírtunk valamilyen szinten. Felülről az indák és a növények betörtek a rajz terembe. Az egyetlen kiút már csak az ajtó volt, amit Gergő és én fogtunk.
-Siessetek!-ordítottam a lányok felé, miközben Atit állítottam fel. Fanni és Dorottya futott ahogy tudtak, de oldalról egy inda betört a falon keresztül, és egy padot nagy erővel ellökött a lányok felé. Fanni gyorsabb volt mint Dorottya, ezért ő előreugrova kikerülte az asztalt, Dorottyát elsodorta. Nekicsapódott a táblának, és eszméletét vesztette. Megfordult a fejünkben, hogy segítsünk neki, de tudtuk, hogy már menthetetlen. Gergő kinyitotta az ajtót, és az egész folyosót ellepték a növények. Két választásunk volt: vagy felmegyünk, azt remélve hogy addig nem jutottak el a növények, vagy le, hiszen csak arra tudunk elmenekülni az iskolából. A le utat választattuk.
Kirohantun ka rajz teremből, Ati a sor végén sántikált, de próbált futni. Egy két méter széles inda oldalról nekicsapódott, az udvar felől az iskolának, és betörte a falat. A kisebb kőtörmelékek nekünkcsapódtak, és az iskola kicsit oldalradőlt. Ati elvesztette az egyensúlyát, és jobbra esett, csúszott lefele a megdőlt iskola padlóján, majd megkapaszkodott. 10 méterre volt alatta az udvar talaja. Gergő odasietett, és megfogta Atit, és próbálta húzni, mikor köztük egy egyméter széles inda felcsapódott a parketta alól. Gergő hátraesett, Ati elengedte a falat, és lezuhant. Az esést nem élte túl. A felcsapódó inda Gergő felé vette az irányt, aki oldalra gurult, felénk. Az inda belecsapódott a földbe, és leszakadt, ahova csapódott. A föld elkezdett két irányba szakadozni: felénk, és a másik irányba. Gergő felállt, és rohant utánnunk. Lekanyarodtunk, ahol ott volt a felfelé vezető lépcső, és a lefelé vezető. A női WC-ből egy hatalmas inda szupergyorsan kígyózott felém és Fanni felé, mivel mi voltunk elől. Gyorsan lefékeztem, megcsúsztam és hanyatt estem. Fanni oldalraugrott, a felfele vezető lépcsőnek vetette magát. Az inda átment felettem, és Gergő időben lefékezett, így az inda a WC előtt úgy 6 méterre lévő falnak ment, és áttörte Azt. Gergő úgy fél méterre tőle fékezett le, és ezt mondta: "huh" ekkor azonban az inda oldalából egy tüske kilövődött, és átdöfte Gergőt, aki hátraesett. Még élt, de a folyosó dőltsége miatt oldalracsúszott, és leesett az udvarra. Ati holttestétől úgy 7 méterre esett le, és meghalt. Felálltam, és Fanni is. Fentről a lépcső útvonalán jött le egy inda, de Fanni átugrott a korláton, így elugrott előle. Az inda nekemjött, és körbetekerte a csuklómat, én nekiestem a falnak. A másik kezemmel próbáltam leszedni magamról az indát, de nem ment. Végül addig ráncigáltam, míg elengedett, de a lendület miatt Fanni mellett legurultam a lépcsőn. Több helyen bevertem magam, de az adrenalin miatt nem törődtem vele. Fanni is lerohant, és felálttam. A fal minden oldalról repedezett, és növények meg indák lepték el. A megmaradt egy lépcős előtt megálltunk, mert az udvar felől indák törtek be, és elzárták az utat. Ezért a jobbra található 3 kő felett kellett leugranunk, közvetlen a főajtó elé leérkezve. Fanni ment előre, és leugrott. Én utánna, és mikor ugrottam volna, mögöttem afalból egy hatalmas inda kitört, és a fal egyik nagy darabja a hátamnak csapódott. Kilökött az egynesúlyomból, és leestem, utánnam faldarab. hasraestem 2 méter magasból, Fanni mellé, aki felnézett, és látta, hogy esik le utánnam a faldarab. Nem tudott mit tenni, ráesett, és elvesztette az eszméletét. Én a hátamat fogva próbáltam felállni, miközben láttam a büfé felől az indákat meg a növények sokaságát. Felálltam, és lelökdöstem Fanniról a törmeléket, Majd a bal kezét a két vállamon áthúzva, az én bal kezemmel megfogtam, és vittem le a főajtó lépcsőjén. Kinyitottam az ajtót, és nem láttam semerre semmit, csak a növényeket. Csomó inda elénkszökött, nem tudtunk kijutni. Leguggoltam, közben fogtam az ájult Fannit. Felnéztem az égre, és elsötétült a világ.

Vége



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat