Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

abrosz naplója


Abrosz Tisztakosz [176609 AL], gazdája abrosz
Dragon Ball G.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/176609
Dragon Ball G.

2008-06-20

Dragon Ball Gimnázium.
Ez a történet napjainkban játszódik. Én, Ati, Boldi, Gergő, Viktor, Andris, Dávid, Zoli, Bence, Hegedűs, Ricsi, Kovács, Jakab, Móriczka, Natasa, Nedda, Bözsi, Yvette. Mi vagyunk a harcosok, kik a földet védelmezik. Látszólag átlag emberek, izmosak. Nem szeretném kiemelni, de már megteszem: nekem néz ki legjobban a hajam.

3 éve egy titokzatos harcos látogatott be a palotánkba. Azt mondta, hogy a jövőből jött, és 3 év múlva (most) 1 gonosz harcos fog színre lépni a katonáival. A katonáiról több szót is megejtett: Az egyik egy robot, látszólag emberi külsővel, de az öltözete felismerhetővé teszi. A tenyerén van egy hely, egy piros pont, amivel hogyha megérint valakit elszívja az erejét. Persze ez egy bizonyos időn belül következik be, az áldozat erejétől függően.
A második egy zöldszínű, fekete pöttyös szörny. Fehér az arca, bogárszerű szárnya van, ami nagyon éles. Kicsi a karma, csak egy picit nagyobb az átlagos körömnél. A feje két felé nyílik a tetején, szarv. nem olyan hegyes, de nagy fegyver. Ő szintén el tudja szívni az áldozat erejét, mégpedig atestéhez képest nagy farkával, ami a segge fölül jön ki. A farok végén van egy kb. 20 centiméter nagyságú tűszerű képződmény, amit hogyha beledöf az áldozatába megkezdi az erő elszívást. Szintén erőtől függő a gyorsaság. Mikor úgy érzi hogy gyenge az áldozat, a farka vége nagyra nyílik, és beszippantja.
A harmadik harcos egy rózsaszín, kb. 1méter 50 cm nagyságú harcos. A teste bármely pontja képes megnyúlni. Ő nem tud erőt szívni, csak a testéből kilő egy ragacsszerű buborékot, ami az áldozatot befogja, rátapad, és visszaviszi a testébe. Ezáltal elnyeri az áldozat minden erejét és képességét.

A főnökről nem tudott mit mondani.

Nem akartuk elhinni, de aztán bebizonyította: átalakult szupercsillagharcossá. Mivel tudtuk, hogy csak a mi körünkben alakulhatnak át, kezdtünk hinni neki. De ekkor Boldi ezt mondta: "Hogyha te is át tudsz alakulni, akkor a családból kell hogy származz. Kinek vagy a gyereke?" Erre a kérdésre mindenki felkapta a fejét. Az idegen nem válaszolt, és teleportált. Hamarosan elkezdtük a felkészülést a nagy harcra.

-Jelenben-
A lányok főztek nekünk, amit jóízűen megettünk. Kivéve Ricsit, aki kihányta az egészet, mondván Móriczka nem tud főzni. Odamentem natasához hogy gratuláljak a főztjéért, és megérintettem a vállát. Natasa átrepült a ház falán, neki egy fának. Ez is mutatja, nem vagyunk átlagos emberek. Kirohantam, hogy felsegítsem, mire ő elkezdte csavarni a fülem, és térdre kényszerített. Elkezdte csipogni a maga dolgát, aztán elengedett. A lányokat hátrahagyva felrepültünk az égbe, és elindultunk a városba -ugyanis az idegen oda jósolta az érkezésüket-

-Város-
Megérkeztünk, egy nagy hegy közepébe leszálltunk, ahol jó volt a rálátás a városra. Gergő megnézte az időt, és azt mondta, hogy már 2 perce meg kellett volna jönniük. Tudtuk, hogyha megjöttek volna feltünést keltettek volna, és emellett éreztük volna a belső energiájukat. Hirtelen egy hatalmas robbanás rázta meg a várost. Mindannyian elvesztettük az egyensúlyunkat, de talpon maradtunk, és a tekintetünke ta városra szegeztük. Semmi különös. "Megjöttek"-sóhajtottam fel, és adtam az utasítást, hogy szóródjunk szét.(ÉN VAGYOK SONGOKU) XD
Mindannyian szétrepültünk a város több pontjába, keresni az ellenségeket a megadottak alapján.

Boldi alakította Vegitát.
Berepült a város közepébe. Minden eber elcsodálkozott, hogy az égből leszállt. A maga módján kérdezte az embereket: "NEM LÁTOTT SENKI SE FURCSA LÉNYEKET?" az egyik ember a háttérből megszólalt: de, magát..

Gergő és Viktor együtt mentek.
Hirtelen Gergő nagy energiát érzékelt jobbról, és arra nézett. Egy sugárnyaláb jött egyenesen feléjük. Odébblökte Viktort, és hátraugrott. A sugár elszállt közöttük, egyenesen egy emeletesház falának, ami elkezdett romokra szakadni. Viktor felállt, és kérdőre vonta Gergőt: "Buzi vagy, hogy hozzámértél?"
Ekkor egy tűzveszélyes rakományt szállító kamion haladt el a szétrobbant ház mellett, és a romok egysenesen felé szálltak. Nem tudta őket kikerülni, oldalára esett a kamion, és szikrázva csúszott Gergőék felé. Mind a ketten felrepültek, így alattuk zúgott el a kamion, ami aztán még csúszva felrobbant. Gergő és Viktor a kezüket a fejük elé rakva próbáltak védekezni, de a lökéshullám hátrarepítette őket, egyenesen egy ház oldalának. Berepedt a ház fala. Feltápászkodtak. Vicsorogva néztek körbe-körbe, de nem érzékeltek semmi energiát. Viktornak aztán feltűnt, hogy az egész utca kiürült (ami érthető), de egy különös kinézetű ember feléjük sétál, nyugodtan. Viktor állt fel elsőnek, és az ember elé állt. "Nem látott furcsa kinézetű embereket?"-kérdezte. Az ember nem válaszolt. Viktor aztán ránézett az ember furcsa kalapjára, amire ez volt írva: R-R. Elcsodálkozott rajta. Az ember elmosolyodott, majd egy szempillantás alatt Viktor torkára rakta a kezét. Annyira szorította, hogy Viktor nem tudott ellentámadni, csak a kezet fogta.. Nem bírta leszedni magáról. Ekkor jött meg Gergő, és elrugta röptéből az embert. Viktor földre esett, aztán felállt, és ezt mondta: "Tisztán éreztem, lopta az erőm! Ráadásul hozzámért, ez egy buzi!!" Tudták, hogy a robottal van dolguk. Mire odanéztek, már nem volt ott, de érezték az erejét. Hátranéztek, és csomó sugár jött feléjük. Védekeztek, vagy elugrottak, vagy elütötték maguk elől. A robot egy ház tetejéről tüzelt rájuk, megállás nélkül.
A robbanásra mindenki felfigyelt, és sietet ta helyszínre. Én már láttam a robotot a ház tetején, mikor hirtelen elémteleportált a zöld harcos, Cell. Fejjel nekimentem a mellkasának, és lepattantam róla. Aztán akkora erővel leütött, hogy pofával beleszálltam egy parkoló kocsi tetejébe. A kocsi füstölgött, én elájultam. Cell hátrafordult, de ott állt Ati, és ezt mondta: "Ez nem volt szép", és bemosott neki egyet. Cellnek elfordult a feje, de igazából nem érezte meg az ütést. Rögtön megfogta Ati kezét, és átlendítette maga fölött, majd ledobta lendületből. Ati egy másik kocsi tetejére esett, háttal.
Közbe C20, a robot még mindig lőtte Viktort és Gergőt, akik kétségbeesetten védekeztek. C20 abbahagyta, mikor a háta mögül meghallott egy nyugodt hangot: "Elég volt már?" Megfordult, és Bodli állt ott, karba tett kézzel. "Hmm te biztos Boldi vagy, az önfejű balfasz" Erre Boldi bedühödött, és nekitámadott a robotnak. Összekulcsolták a tenyerüket, és minden erejüket beleadták. Az erőtől alattuk a ház kettényílt, és szétesett. Lezuhantak a földre, de még ott is tartották egymást. A kavicsok a földről szálltak föl az erőtől. Boldi csak egyet nem vett figyelembe: C20 fojamatosan szívja az erejét. Egyre jobban kezdte a robot lenyomni Boldit, akinek fojamatosan csökkent az ereje. Már csaknem térdelt, mikor Ricsi teljes erejéből, oldalról pofánöklözte a robotot, aki belerepült egy házba, ami az eddigiekhez híven darabokra esett. "Mijafaszt csináltál, már majdnem megvertem!"-méltatlankodott Boldi. Ricsi felvilágosította, hogy fojamatosan szívta az erejét. Ekkor a földből kiemelkedett a rózsaszín szörny, és hátbarúgta Ricsit. Ricsi nekiszállt egy kocsi oldalának, ami nekiment egy másiknak. Boldi beállt harci pózba, de oldalról eltalálta egy sugár. C20 lőtte rá. Boldi is elvágódott, neki egy lakókocsinak. Mindenki megjött, és a 3 ellenség köré álltunk. Én előreléptem, és mondtam, hogy ne itt küzdjünk, ahol emberek vannak. A robot erre ezt mondta: "Oké", és elkezdett pirosan fényleni a szeme. El kezdte lőni a szeméből a lézersugarakat. Mindannyian elugrottunk. Körbe lőtt mindent, egészen addig, ameddig oda nem repültem "ÁÁÁÁLJATOK LEEEE"-felkiáltással, és pofánütöttem C20-at. Lerepült a kalapja, be a csatornába. Ő dühösen nézett vissza, és én mondtam, hogy kövessenek, elvisszük őket egy olyan helyre ahol megküzdhetünk. Beleggyeztek.


-10 perc múlva-
Elrepültünk egy kopár, sziklás vidékre. A 3 ellenség egymás mellé állt, meg mi is, szembe néztünk velük. Pár másodpercig némán álltunk, aztán megszólalt Boldi: "Féltek cickányok?" Erre Cell elmosolyodott. Boldi ezt kérdőre vonta: "Mivan b@zdmeg ennyire rossz a humorérzéked?" Erre összehúzta Cell a szemöldökét, nagy hirtelen nekitámadt Boldinak. Nem volt sok ideje, csak elkapta Cell két kezét, amivel maga előtt repülve támadta meg Boldit. Nem tudta feltartani, Cell a levegőben tolta Boldit, kb. 100 méteren keresztül, ahol végül belevitte egy hatalmas sziklásdombba. Az egész leomlott, egyenesen rájuk. Aztán megszólalt C20: "na? kezdhetjük?" Bóldintottam egyet, felordítottam, és nekitámadtam C20-nak. Egy jobb horoggal próbálkoztam, de ő várt az utolsó pillanatig. Ekkor hátrahajolt, és pont mikor felette voltam kilőtte a lézert a szeméből. Eltalált a hasamon, és fellőtt az égbe. Aztán Ati és Andris rögtön rátámadott. Mielőtt elérték volna Buu (a rózsaszín) kinyújtotta mindkét kezét, és lekötözte őket. Elkezdett velük forogni, aztán elengedte őket. Repültek egy kicsit, majd a földbe csapódtak, és csúsztak egy jódarabig. A por követte őket. Aztán valami fent megcsillant. Buu és C20 felnézett. Én voltam az, aki egy Kame-hame-ha-t küldtem rájuk. Amint felnéztek, már be is csapódott a sugár. Nagy volt a robbanás. Elmosolyodtam odafent, de aztán elmúlt a füst, és meghökkenve láttam, hogy semmi bajuk. C20-nak magasba volt tartva az erőelszívó keze, Buu pedig le volt hajolva. C20 elszívta a kame-hame-ham erejét. "Ez nem lehet"-mondtam magamban, mikor odateleportált elém C20, és bemosott egyet. Hátracsúsztam, de rögtön válaszoltam egy oldalsó bal rugással, amit kivédett. Elkezdtünk verekedni.
lent a többiek rátámadtak Buu-ra. Dávid és Bence ment először. Dávid a kezéből egy sugarat lőtt, ami elől elhajolt Buu. Bence ekkor jött meg, és pofán rugta volna, de Buu teste megnyúlt, így "elnyúlt" a rugás elől, majd rátekeredett Bence lábára. Aztán a tekeredett Buuból több fonal is kijött, és lefogták teljesen Bencét. Aztán elektromos támadást vetett be, és Bencét elkezdte rázni. Nem tudott semmit se tenni. Dávid erőt vett magán, és megfogta Buut. Így őt is rázta az áram, de kibírta, és letépte Bencéről. Bence összeesett füstölögve. Amint letépte Dávid nagy lendülettel, Buu visszment eredeti formájába (mindenzt egy pillanat alatt), elkapta a még mozgásban lévő Dávid kezét, letette a lábát, és eldobta Dávidot. Dávid talpra érkezett, és hátrafelé csúszott. Még meg sem állt, de Buu mögé teleportált, és a felé jövő Dávidot hátba rúgta teljes erővel. Dávid hipergyorsan szállt, és pofával 2 sziklahegybe belecsapódott, a második fogta csak meg, ami aztán rádőlt. "Nyehehehehee"-röhögött szörnyes hangon Buu, mikor kapott egy erőteljes ütést a jobboldalról az arcába. Elfordult, és fordulásból csapott volna vissza, de Ati (az ütő) lehajolt, és kigáncsolta Buut. Aztán Buu felpattant, és felrepült az égbe, ahol labdaformájúvá formálta a testét, majd elkezdett sebesen pörögni, és elindult Ati felé. Ati észbekapott, és elrepült Buu elől, aki szorosan a nyomában volt. Ricsi utánnuk repült.
Közben Boldit egyik szikláról a másiknak csapdosta Cell. Míg végül Kovács hátba nem lőtte. Cell orraesett. Aztán ahogy felpattant, már elkezdte fojamatosan tüzelni Kovácsot, aki az első löketektől épphogy elugrott, a többi mind eltalálta. Lőtte még Cell kb. 30 másodpercig, mikor Viktor és gergő együttesen nekivetődtek, és leterítették. Kovács elájult, leesett kb. 20 méterről a földre. Ahogy Cellre ráesett Viktor meg gergő, mind a kettőt lerugta magáról. Egy lábbal egy gyereket. xD. Mind a ketten talpra érkeztek, de háttal Cellnek. Visszafordultak, de Cell nem volt ott. Aztán Gergő visszanézett, és próbálta figyelmeztetni Viktort, de Cell leütötte egy erőteljes ütéssel. Gergő hátraugrott, Cell utánna és hasba térdelte, majd a lehajoló alakot felöltő Gergőt lekönyökölte. Pofával a földbe esett Gergő. Cell már a tenyerében tartotta a sugarát, mikor teljesen telibetalálta Boldi kame-hame-ha-ja. Cell messzire elrepült, bele egy másik sziklásba. Aztán Boldi felnézett rám és C20-ra.
Kiegyenlítetten verekedtünk, és végig a szemem előtt tartottam hogy nem engedhetem meg, hogy hozzámérjen. Minden ütése elől kitértem, és aztán egyet-egyet behúztam neki. de egyszer nem figyeltem, és hasba térdelt, aztán ugy ahogy Cell Gergőt, leütött, de ő kétszer olyan erősen. Mivel 30 méteren voltunk a magasban, fájdalmas volt leesni. Belecsapódtam a földbe, és elájultam.

Atinak már a sarkában volt Buu, mikor egy sziklát vett célba. Buu követte. Ati lefékezett a szikla előtt, rárakta a lábát, és kirugaszkodott. Buu így egyenesen belecsapódott az elugró Ati mögött a sziklába. A szikla mint mindig, most is összedőlt. Ati közelebb ment, hogy megnézze mi van Buu-val. (nem mintha segíteni akarna neki) Aztán mikor kb. 10 méter volt közte, és a törmelékek közt, hatalmas rózsaszín fénysugarak lövelltek ki a romok alól, és szétlőtték a köveket. Ati a kezét a feje elé rakta X alakban, és úgy védekezett. Széttörtek rajta a sziklák, és mikor kinézett a keze fölött, erőteljes rugást kapott talppal a pofájába a lendületből érkező Buu-tól. Ati dobott egy hátraszaltót, és hasra esett. Rögtön észbekapott, és a levegőben ugorva fordulásból rugott egyet. lehajolt Buu,és a kezét összezárta egy Buu-kame-hame-ha-ra. Ati ahogy visszatért az ugrásos rugásból, már nem tudott mit tenni. Buu közvetlen közelről eltalálta a sugárral. Mikor elment a fényesség, Ati földön heverő testét lehetett látni. A ruhája itt-ott megszakadva, sebesülten. Buu felröhögött, de rögtön kapott a képébe egy sugarat az éppen megérkező Ricsitől. Buu is dobott egy hátraszaltót, de ő nem érkezett le, máris labdává alakult, és forodgva a még felé repülő Ricsihez közeledett. Ricsi próbált fékezni, de Buu gyorsan jött, és hasbatalálta. Tolta nagyon gyorsan Ricsit maga előtt, és még a hasában is forgott. Ricsi nem tudott semmit sem tenni, csak fájdalmasan nézni. Aztán mikor jó magasan voltak, Buu visszanőtt eredeti alakjára (szaltós fordulattal) és eközben felrugta Ricsi állát, majd felé teleportált, egy jobb egyenessel teljesen Ricsi arcába talált. Ricsi forogva, pörögve érkezett a föld felé, de Hegedűs időben érkezett, és elkapta, majd a földre szállította. Letette Ricsit, majd felnézett, de Buu helyett az elnyelőjét látta. (egy nagy rózsaszín hatalmas megrágott rágogumira hasonlít). Nem is volt ideje semmit sem tenni, bekerítette a rágó. Még lehetett látni ahogy alatta mocorog, de Buu magához hívta a rágót, és beleolvadt a testébe. Aztán pár pillanatra fénylett Buu teste, és elnyelte Hegedűs erejét. Még erősebb lett.

Boldinak elege lett, és ökölbe szorította a kezét. Felordított egyet, és körülötte a kövek felemelkedtek. Majd ordított még egyet, és a haja átváltozott srágára, körülötte sárga fény (mármint Boldi körül). Átalakult szuperharcossá. Aztán felnézett C20-ra, aki egy kicsit meglepődött ezen a húzáson. Boldi elmosolyodott, kivillantotta a foga fehérjét, és fellőtte magát C20-hoz. Olyan gyorsan tette, hogy kapásból be is tudott egyet verni C20-nak. Aztán C20 rugott egyet, Boldi odébbáltt előle, és nekilódult. Elkezdte ököllel veregetni C20-t, ott, ahol érte.
nem sokkal odébb Cell felállt. Letörölte a szájáról lecsurgó vért, majd egy határozottat ordított. Őt is körülvette a sárga fény, és lila villámok cikáztak a teste körül. Sokkal fényesebb lett a külseje. Boldiék felé nézett. Boldi fojamatosan verte C20-at, majdelőre szaltósan lerugta a földbe. C20 nagyot csapódott, a por felszállt. Cell ezután szépen, nyugodt tempóban elkezdett Boldi felé repülni. Andris nem sokkal indulása után útját állta. "Megállj!"-kiáltotta, és felé repült nagy gyorsasággal. Még lendületből ütött egyet egyenen Cellebe. Lepattant róla az ökle. Andris fájdalmas arccal nézte az öklét. Cell aztán visszakézből pofánvágta, de olyan erővel, hogy Andris szélsebesen repült, míg földet nem ért. ott is csúszott vagy 200 métert. Cell továbbindult Boldi felé, aki C20-on nevetett. Odért, felszállt a szuperharcos Boldi elé. Boldi ránézett, és megkérdezte, hogy hogy hogy ennyire vonzza a villámokat. Cell ezt nem találta jópofának, és eleleportált. Boldi résen volt. Cell mögé teleportált, és megpróbálta hátbaütni, de Boldi is elteleportált. Így Cell ütése a semmibe ment. Boldi is Cell mögé teleportált, és teljes erejéből hátbaütötte. Az ütéshullámtól a kicsit odébb lévő sziklák tetői lerepültek. De Cell mintha nem érzett volna semmit. Aztán megfordult, és elkapta Boldi kezét. Egy kézzel fogta, és elkezdte szorítani. Boldinak ez fájt, és megpróbálta a másik kezével leszedni Cell kezét. Nem ment, túl erős volt. Cell közelebb hajolt a kínlódó Boldihoz, és megkérdezte: "Naa? eléég volt?" és aztán elkezdett a másik tenyerében fényleni valami lila. Boldi küzködött, és nem vette ezt észre. Cell hirtelen a másik tenyerét Boldi arca elé tartotta, és ezt mondta: "Pápá". Hatalmas sugárnyaláb terítette be Boldi fejét teljesen. Aztán elmúlt a fény. Cell a pólójánál fogta a nyakánál Boldit, akinek ismét fekete lett a haja, és el volt ájulva. Elengedte nemes egyszerűséggel, és Boldi a földre zuhant. Majdnem mellém. Épp feltápászkodtam, mikor mellémesett Boldi, a csupa vér arcával. Összeráncoltam a szemöldökömet, és vicsorítottam dühösen. Felnéztem újra, ahol Andris megtámadta Cellt. Teli volt Andris bosszúvággyal, és ez látszott is rajta: remekül harcolt. Elkezdte rugdosni Cellt teljes erőből, aki ezeket a rugásokat védte. Aztán ellentámadásba lendült, és pofán akarta vágni Andrist, aki az utolsó pillanatban lehajolt, és hasba rugta Cellt. Majd fordulásból a lehajolt Cell fejét is eltalálta a másik lábával, így egy kicsit odébblökte, majd még a fordulás közben a kezét kame-hame-ha-ra tartotta, és rögtön ki is lőtte Cellre. Celltől hátrafelé is szép egyenesben mindent beterített a sugár fénye. Mikor Andris abbahagyta, Cell a kezét maga előtt tartva állt, kicsit összehúzódva. Andris lihegve tekintett rá. Aztán Cell felnézett. Apró sebek voltak csak rajta. "Ennyi?"-kérdezte Andristól, aki lihegve is összeszedte magát, és felnyögve nekitámadott Cellnek. Bal egyeneset ütött, Cell kivédte a jobb alkarjával, és a továbbsodródott Andris fejét megsarkallta a bal sarkával. Andris visszacsúszott, és Cell elkezdte hevesen pofozgatni, jobb és bal horgokkal. Aztán végül fordulásból Cell a farkával pofánvágta Andrist, aki megpördült, de Cell nem hagyta leesni, körbetekerte a farkával, magáhozhúzta, és beledöfte a farka végét. Én ezt már nem hagyhattam, és felrepültem hogy segítsek Andrisnak, de Cell védőpajzsot vont maga köré, aminek én nekiütköztem, és levágódtam a földre. Próbáltam sugarakkal feltörni a pajzsot, de nem sikerült. 3 perc múlva Cell teljesen kiszívta Andrisból az energiát. Andris élettelenül nézett ki, majd Cell a farkát kinyitotta, és beszippantotta Andrist. Andris meghalt.
Én ezt hitetlenkedve néztem végig. Nem bírtam felfogni, hogy meghalt a barátom. Másodpercről másodperce dühösebb lettem. Ránéztem a földönfekvő véresarcú Bodlira, ami tovább dühített. Körülnéztem, Viktorra és Gergőre, akik szintén a földön feküdtek, igaz, Gergő kicsit odébb. Kicsit megremegtem, és a föld is elkezdett remegni. Cell egy darabig még nyugodtan nézte ezt, aztán már ő is csodálkozott. Körülöttem forogtak a kődarabok, majd a hajam sárga lett, és az égnek állt. A szemem világoskék lett. Körülöttem a sárga fény megjelent, és megerősödött, majd tűzként lobogott körülöttem. Felnéztem a csodálkozó Cellre. "Na most én jövök!"-mondtam neki, és megindultam az égbe felé.

Buu felröhögött Hegedűsön, és elindult visszafelé. Ám Ati a háta mögűl szakadtan felállt, megfogta a bal kezét, ami vérzett, és ezt mondta: "Még nem végeztünk!" Buu visszanézett, és igazat adott neki. Kijött a testéből az elnyelő. Egyenesen Ricsi felé tartott, de Ati belelőtt egy sugarat. Visszaiparkodott Buu testébe. Buu ezen kicsit felbőszült, és odateleportált Ati elé, majd felütötte az állát, és megfordulásból hason rugta. Ati hátracsúszott, majd hasra esett, és úgy is csúszott még egy kicsit. Utánna ahogy felment volna fekvőtámaszba, Buu ráugrott a hátára, és elkezdett ugrálni rajta. Ati összeszedte magát, és mikor Buu felugrott, elteleportált. Buu a földre ugrott, Ati pedig előtte állt, a két keze a dereka mellett kört formálva. Ezt mondta: Kame hame haa!, és Buura szegezte a kezét. Buu felhúzta az egyik szemöldökét, majd Ati tüzelt teljes erejéből. Buunak nem volt ideje védekezni, elszállt a lövéssel együtt. Ati addig tartotta a kamehamehat, ameddig csak bírta. Aztán elfogyott az ereje, és összerogyott.

Felértem Cellig, de előtte megálltam. Egymás szemébe néztünk elszántan. Mindkettőnk körül ott volt a körülvevő energia, és hevesen lobogott. "Kezdjük"-mondtam, és nekitámadtam. Cellel összekulcsoltuk a tenyerünket. Vittem egyre hátrébb, körülöttünk a lila villámai. Aztán ő is erőt merített, és elkezdett engem lenyomni. Mikor már ő volt fölénybe, a farkát megpróbálta belémszúrni, de a megfelelő pillanatban elteleportáltam Cell háta mögé, és hátba rugtam. Ő erre mérgesen megfordult, és fordulásból pofáncsapott a farkával. Forogtam, és még forgás közben előttem egy sugarat Cell felé, amit ő egy kézzel elütött magától, majd felém indult. Megálltam aforgásban, de máris ott volt Cell, és az erős fejével megfejelte azén fejemet. Hátrahőköltem, és a bal szemöldököm felett elkezdett vérezni. Összeráncoltam megint a szemöldökömet, és vicsorítottam olyan dühös fajtán xD. Villámgyorsan Cell elé repültem, és hasba vágtam teljes erővel. Cell ennek következtében felrepült az égbe, a hasát fogva. Körülöttem megnagyobbodott a fényláng, és utánna eredtem. Hirtelen egy lila fény villant meg, és egyre közelített. Lefékeztem, és siettem visszarepülni, el asugár elől. Leértem aföldre, ott gyorsan a földdel párhuzamosan irányt váltottam. Hátranéztem, de meglepetésemre a sugár követett. Felszálltam újra az égbe. Már nem maradt hely az elfordulásra, ezért megfordultam, és két kézzel próbáltam visszatartani a lövést. Nem bírtam vele, így kimentünk a föld légköréből. Minden erőmet mozgosítottam, megfeszültek az izmaim. Már levegőt is alig kaptam. Az erek megjöttek az arcomra, a szemem kitágult. Minden erőmet beleadva legyőztem a sugarat, ami elhalványult, és eltűnt. Gyorsan siettem vissza a földre, mielőtt még fegfulladok. Amint beértem a légkörbe, másik sugár jött felém. Még időben elugrottam, a sugár ment tovább. Egyenesen belecsapódott a holdba.

Cell megindult felfelé, de Gergő elkapta a lábát, visszarántotta, és beledobta a földbe. Cell rögtön felpattant, de gergő már készült kame hame ha-zni. Cellnek nem lett volna hova futnia, de C20 Gergő mögé teleportált, és lefogta a lábával a kezét a törzséhez szorítva Gergőnek.Mivel robot, elég erősen szorította, és Gergő nem tudott kiszabadulni. Aztán C20 a tenyerét Gergő arcára rakta, és elkezdte szívni az erejét.
Ekkor én ismét megjöttem, erőtől duzzadóan, nagy sebességgel. Megláttam, hogy gergő bajban van, ezért felé mentem, de Cell elémjött. Most is belerohantam, és lepattantam róla, aztán Cell leütöt a földre. Háttal érkeztem. Alighogy kinyitottam a szemem, Cell rámugrott, és lefogta a kezem. Nagyon erősen fogott, nem tudtam elszabadulni. Láttam, ahogy gergő az égből lasan leereszkedik, mert fogytában az ereje. A kiszabadulási kisérletei is csődöt mondtak. Végül leértek a földre. Gergő már nem is próbálkozott, csak a szemét húzta össze. C20 felröhögött, majd elengedte Gergőt, aki nyitott szemmel kifeküdt az oldalára. Teljesen kiszívták az erejét, és meghalt. C20 most nagyon megerősödött. Ezt már nem akartam elhinni, aztán megláttam Cell fölött a farkát, ami felém néz a tűjével. Belém akarta döfni. De a farkat egy kéz megfogta. A kéz tulajdonosa Bence volt, aki aztán magához rántotta Cellt a farkánál fogva, megprödült vele, és elhajította. Megköszöntem neki, aztán felordítottam, hogy vigyázzon. Hátranézett, és C20 jött felé, majd a kifeszített kezével belement Bencébe, és átszúrta a hasát. Így vitte maga előtt, és elrepültek.
Felpattantam, és repültem volna utánnuk, de egy alak elémteleportált, és beleütköztem. Seggre estem. Felnéztem, és egy magas, feka, csupa izom ember volt, napszemüvegben, és testhez álló fekete trikóban, farmerben. "Ki vagy te?"-kérdeztem tőle, de máris a torkomnál termett, és fél kézzel felemelt.Ennyit mondott mély hangon: " a halálod", és a másik kezét ökölbe szorította, és csillogtatta nekem. Nem bírtam szabadulni. Az egyik kezével fojtott, aztán az öklével pofán ütött, majd elengedett. Hátrarepültem, az orrom vérzett. Már éppen lefékeztem volna, de ott volt Cell, a farkával, és belementem háttal a farkába. Olyan erősen ütött meg a feka, hogy átszúrta a hasamat Cell farka. Lenéztem a hasamból kijövő farokra. Elkezdett fojni a vér. Cell rántott egyet a farkán, a vér kiömlött a hátamból és a hasamból, visszaváltoztam fekete hajúra, és földre estem. Ott remegtem, és a számból is elkezdett fojni a vér.

Hamarosan megjelent C20, a keze véres. Kicsit odébb egy sziklába verte Bencét, és elszívta az erejét, a hasa átjukadva, felkenve a vére a szikla tetejére, és onnan lecsúszott nyomai.
Aztán odarepült hozzájuk Buu, kicsit karcoltan, az egyik kezében Atival, a másikban Ricsivel. Letette őket maga mellé a földre, és köszönt a főnöknek. Körülnézett, és mindenki a földön feküdt, kivéve Boldit. Ő fekvőtámaszállásban volt, aztán nagy nehezen felállt, de látszott, hogy alig áll a lábán. Azért még beállt harci pózba. A négy ellenség csodálkozott, hogy Boldi még talpon van. Aztán kilpett közülük a főnök, és odállt Boldival szembe, kb. 2 méterre. Szembenéztek egymással. Aztán Boldinak elkezdett le-le csukódni a szeme, és végül hátraesve elájult.
Nem akartak több időt fosztogatni ránk, ezért elrepültek egy közeli városba gyilkolni.


Véga az 1. résznek



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat