Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Péter naplója


Mr. Dex [56750 AL], gazdája Péter
A női szerep

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/56750
A női szerep

Ha egy nő jól érzi magát a bőrében, és egészséges önbecsüléssel rendelkezik, akkor olyan társat választ, aki verbálisan és nem verbálisan azt kommunikálja felé, hogy értékeli és tiszteli. Nem fogja megengedni a párjának, hogy aláássa pozitív énképét. Hisz abban a képességében, hogy képes élni egy kölcsönösségen alapuló kapcsolatban.

Ha egy nő nem becsüli önmagát, olyan valakit fog választani, aki megerősíti benne a negatív képzeteit önmagáról.

Ha egy nő képes az igaz, bensőséges kapcsolatra, akkor nyitott a másik emberre teljes egészében. Elvárja tőle, hogy teljes, aktív szereplője legyen a kapcsolatnak. Meg tudja engedni magának, hogy nyitott, sebezhető legyen, és befogadja mindazt, amit az igaz intimitás ígér.

Ha egy nő számára az intimitás nehéz feladat, akkor olyasvalakit választ, aki távolságtartó, nehéz vele kapcsolatot teremteni, és lelkileg és/vagy fizikailag soha nincs jelen.

Ha egy nőnek gyerekkora óta egészséges kapcsolatai voltak, és egészséges szerepben volt jelen ezekben, akkor olyant fog választani, akivel tovább folytathatja ezt az egészséges érintkezést.

Ha egy nő túl sokáig volt a megmentő, gondozó vagy önfeláldozó szerepben, akkor valószínűleg az lesz az a szerep, amelyet további kapcsolataiban is keresni fog.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat